Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Používám místo sendvicovace kontaktní gril. A za mne super, plus ma využití i na grilování. Mame Sage BGR840 smart, tak mrkni třeba na takovou variantu
Máme z lidlu taky s různými plotynkami (toust, wafle, plotna) a spokojenost
@svatecnice píše:
Máme z lidlu taky s různými plotynkami (toust, wafle, plotna) a spokojenost
Mame taky. Kdyz se zacaly plotynky na tousty nicit, vymenili jsme je stabilne za ty „grilovací“, prodlouzili sme tim podstatne životnost ![]()
A preziva to i naše nehezké zacházení ![]()
Můžu potvrdit - loni nebo předloni jsem bráchovi a jeho přítelkyni koupil nový toastovač. Přáli si ho a chtěli, aby měl vyměnitelné plotýnky. A přesně jak píšete, nakonec jsem koupil kontaktní gril, konkrétně tenhle:
@Ploskutáček vypadá dobře, jen by se mi hodily i plotýnky na normální trojúhelníčky… a dokoupit jdou za cenu nového toastovače od Tefalu, to je moc. A tady ten nedělal problém se zápachem plastu? Jakože ono asi každý nový toastovač nebude vonět, ale aby to třeba po týdnu vyčuchlo.
Ahoj, koupila jsem toastovač, který nehorázně smrděl plastem i po měsíci. Budu shánět nový jen už se bojím kterou značku, abych necítila tolik ten plast z toho, pro děti to není nic moc. Ideálně kdyby měl více plotýnek ale nemusí.