Zimní boty, móda na zimu

Anonymní
4.12.23 17:02

Zimní boty, móda na zimu

Co nosíte v tomto počasí za boty?
Mám kožené polokozačky, ale obávám se, že je v přesolené břečce úplně zničím.
Co si koupit za boty, přijdou vám sněhule nevhodné do města? Viděla jsem, že někdo nosí sportovní zimní boty, ale to se zrovna k bussines oblečení nehodí.
Přezouváte se pak v práci?
U nás v kanceláři se loni nikdo nepřezouval, já si vzala baleriny a přezouvala se, ale bylo mi pak chladno od nohou.

Co nosíte v zimě za oblečení do práce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17979
4.12.23 17:05

Prezouvam se. Nosim hodne sukne, saty, nekdy dziny. Aktualne nosim vysoke kozacky. Snehule nevlastnim. Kdyz jdu se psem ap., beru si pohorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
4.12.23 17:20

Boty na zimu mám hlavně teplé na dobré, neklouzave podrazce. V práci se prezouvam. Oblečení co myslíš? To co celý rok jen více vrstev. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6680
4.12.23 17:40

Já nosím sněhule k džínám i do města.
Když chci být elegantní mám ke kalhotám černé kotníčkové na nízkém podpatku - do zimy.
Pak mám lesklé kozačky na vysokém podpatku k šatům a teď jsem objednala kozačky s nízkým podpatkem. Vše kožené, až na ty sněhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14646
4.12.23 17:56

Já jsem se v práci prezouvala vždycky i v lete, ne jen v zime. Mít jedny a ty samé boty na nohou cely den je dost kekel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
4.12.23 18:17

Běžně nosím kožené boty v rozsoleném sněhu, nikdy se jim nic nestalo.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
4.12.23 18:31

Mně se také boty v zasoleném sněhu nikdy nezničily, minulé kozačky mi vydržely osm let a to jsem je nosila denně, jiné zimní boty jsem neměla.

• Citovat
  • Upravit
4164
4.12.23 18:37

V práci se přezouvám bez ohledu na sezonu, a velmi často i převlékám. Před/po práci nachodím tisíce kroků, což v lodičkách nelze.
Dneska cestuji ve žlutých sněhulích, koupila jsem je loni za 99 korun, tak nepraktickou barvu asi nikdo za plnou cenu nekupoval 😻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
4.12.23 19:32

V zimě se v práci přezouvám, kdybych měla celý den sedět třeba v kozačkách, nedám to.
Do tohohle počasí/sněhu mám buď kožené kozačky, taky mám takový líp vypadající sněhule, farmářky a nebo nižší kotníkové kožené boty, ale ty spíš do aspoň +10°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
4.12.23 20:38

Jezdim autem, takze si stale vystacim s lodickami  :lol:.

Mimo praci nosim Uggy, vysoke kozene kozacky, kotnickove kozene boty a “farmarky”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.12.23 21:00

Nosím zateplené kotníkové tenisky, v práci mám na přezutí conversky. Ale nosím k tomu rifle a svetr/mikinu, vypasovanou bundu do půl zadku (je to parka?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
5.12.23 06:54

K sukni vysoké kozačky na podpatku, ke kalhotam střídám dvoje černé nízké. Všechno kůže. Zimní boty mi většinou vydrží 2 sezóny, pak už vyměňuji. A minimálně dvakrát za sezónu dávám podrazit.

• Citovat
  • Upravit
24187
5.12.23 08:21
@Anonymní píše:
Co nosíte v tomto počasí za boty?
Mám kožené polokozačky, ale obávám se, že je v přesolené břečce úplně zničím.
Co si koupit za boty, přijdou vám sněhule nevhodné do města? Viděla jsem, že někdo nosí sportovní zimní boty, ale to se zrovna k bussines oblečení nehodí.
Přezouváte se pak v práci?
U nás v kanceláři se loni nikdo nepřezouval, já si vzala baleriny a přezouvala se, ale bylo mi pak chladno od nohou.Co nosíte v zimě za oblečení do práce?

Já moc sukně ani šaty nenosím, tak ani kozačky. Do práce nosím bud kotníčkové zateplene boty (když je snih jak teď) nebo nízké boty, dříve tenisky co po zbytek roku, teď jsem objevila nízké zateplene kožené boty. Byla jsem v nich dvakrat, zatím, a super. Teď se v práci neprezouvam, max sundam tlusté ponožky. V předchozích pracích jsem se přezouvala.

Co se tyče snehule do města, tak záleží jak vypadají. Některé jsou ok a některé ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák