Hlavička nahoře 34.tt a šílená bolest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
17.7.12 14:27
@Femme-F píše:
Presne jak pises, taky se porad hrbim v zadech a hledam ulevovou pozici ale porad to neni ono, jsme pak zkroucena jak paragraf a stejne to az tak nepomuze. nejradeji bych si celou pravou pulku zeber vytrhla z tela aby me mala nemela do ceho tlacit. Hlavne nechapu to silene paleni. :( :nevim:

Jo, to pálení si jasně pamatuju, protože jsem to nikdy před tím ani potom nezažila :zed: Ale jak říkám, měla jsem štěstí, že mě to v některých polohách nebolelo, i tak jsem se ale protlačila na nějaké vyšetření, prostě Tě to bolí, jako těhu ale máš být v pohodě, tak snad se nějaká úleva najde, rozhodně bych s tím někam zašla, proč zbytečně trpět, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35

Jejda, nelejte se maminko. Nasednite do auta s řidičem, že. A jeďte. Myslím si, že budou čekat. Tu je lepší doktor a ultrazvuk než babské rady. Jeďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
@nešiko píše:
Já jela na kontrolu a ještě ten den byl malý na světě a mrška se pár hodinek před narozením otočil tak je rozen hlavičkou a normálně. Dali mi Epidural, protože jsem rodila o hodně dříve a chystali mne na císařák, ale malý se fakt otočil. Měl 45 cm a 2.45 Kg jmenuje se František. Je to veselý a hlavně ZDRAVÝ kluk. Nečekejte.

A v kolikatem tydnu jsi byla?? V kazdem pripade jsme moc rada ze byl malicky broucek v poradku, to je to nejhlavnejsi!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.7.12 14:30

@Femme-F Já jsem měla malou takhle našikmo až do porodu (císařem). Nemohla jsem se hlavně např. na židli ohnout k talíři, hlavičkou mi okamžitě vytlačila bouli na levé straně bříška pod žebry, tak jsem mívala talíř na bříšku a seděla jsem jak svíčka rovně. Moc na vyskakování to nebylo, i mi hodně otékaly ruce a nohy, mdlo mi bylo sem tam vesměs celé těhotenství, ale vydržet se to teda dalo :think:. TP 30.9., CS naplánovaná na 23.9, malá se narodila 19.9.
Takže být tebou, radši budu 3× za blbce (stejně tam jsou na prvorodičky zvyklí a budou v pohodě), než přijít jednou pozdě ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.7.12 14:30
@wildcherry píše:
No ja ted druhy tehu mela malou hlavickou na hore a od bolesti jsem nemohla dychat, ale myslim ze tebe to asi boli vic, ja to v ramci moznosti nohla vydrzet. myslum ze by ti masaze mohly pomoct, treba bych se zkusila zeptat nejake duly, treba by dokazala miminko pomoci cviku a hlazeni trochu pretocit, ale zkusenosti nemam.ty mdloby myslis treba to, ze se ti jakoby podlomi kolena atd? me to delala mala v brisku pravdepodobne tim, ze mi strkala nozky do hrdla a nekam tam do nervu-vypadalo to asi tak:z lehu jsem sedla, stoupla mala neco udelala a me se podlomily nohy a udelalo divne jak z nizkyho tlaku treba.snad se ti udela brzo lip, ty konce jsou narocny.

Ne ani tak ze se mi podlomi nohy, spis se mi dela mdlo z toho, jak me to ustavicne boli. Jako kdyz te neco vazne tak moc a dlouho boli ze uz jsi z toho unavena. Toci se mi jakoby hlava a je mi slabo. Citim se z toho takova zmozena a jako bych byla na omdleni, nevim jak presne to popsat. :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.7.12 14:32
@nešiko píše:
Jejda, nelejte se maminko. Nasednite do auta s řidičem, že. A jeďte. Myslím si, že budou čekat. Tu je lepší doktor a ultrazvuk než babské rady. Jeďte.

Vazne nevim co delat, nechci vypadat za fiflenu co nic nevydrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
17.7.12 14:33
@Femme-F píše:
8o proc myslis ze by si me tam nechali??? Uz na porod?? :?

Ale to jsem vůbec nemyslela, že na porod, ale třeba na pozorování. Prosim tě neplaš už jsi v týdnu, kdy miminko přežije i kdyby jsi už měla rodit. Jestli ti neni dobře tak si zajeď do nemocnice protože tady nic nevyřešíš. Tam se uklidníš a myslim, že se nemusíš bát, že by se k tobě chovali zle oni už jsou taky zvyklý, že tam ženský jezdí a nic jim ani neni.

• Citovat
  • Upravit
920
@jajul píše:
@Femme-F Já jsem měla malou takhle našikmo až do porodu (císařem). Nemohla jsem se hlavně např. na židli ohnout k talíři, hlavičkou mi okamžitě vytlačila bouli na levé straně bříška pod žebry, tak jsem mívala talíř na bříšku a seděla jsem jak svíčka rovně. Moc na vyskakování to nebylo, i mi hodně otékaly ruce a nohy, mdlo mi bylo sem tam vesměs celé těhotenství, ale vydržet se to teda dalo :think:. TP 30.9., CS naplánovaná na 23.9, malá se narodila 19.9.
Takže být tebou, radši budu 3× za blbce (stejně tam jsou na prvorodičky zvyklí a budou v pohodě), než přijít jednou pozdě ;).

8o Nez prijit pozde? myslis ze timto muzu i ohrozit miminko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620

No, my to tu ale nerozhřešíme, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.7.12 14:35
@parketka píše:
Ale to jsem vůbec nemyslela, že na porod, ale třeba na pozorování. Prosim tě neplaš už jsi v týdnu, kdy miminko přežije i kdyby jsi už měla rodit. Jestli ti neni dobře tak si zajeď do nemocnice protože tady nic nevyřešíš. Tam se uklidníš a myslim, že se nemusíš bát, že by se k tobě chovali zle oni už jsou taky zvyklý, že tam ženský jezdí a nic jim ani neni.

Asi se poradim s pritelem a uvidim co tedy budu delat. nejlepsi by bylo kdyby se mi ulevilo ale na to cekam uz nekolik dni takze neverim ze by se stal zazrak :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.7.12 14:36
@Femme-F píše:
8o Nez prijit pozde? myslis ze timto muzu i ohrozit miminko???

Myslím to obecně. Nevím, jestli mohou tvé bolesti ohrozit miminko, protože nevím, co ti přesně je. Na to moje biologické znalosti ani osobní zkušenosti nestačí, lékař nejsem :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.7.12 14:37

Ano i já radím zajet do nemocnice. Rodit maminko hned nemusíš. Oni si tě prohlídnou, popř. udělaj ultrazvuk. Já se taky bála, ale zdravé miminko je na prvním místě. Určitě jeť. A nedej se odbít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.7.12 14:38
@jajul píše:
No, my to tu ale nerozhřešíme, že.

Ja vim, vsak jsem Vam taky vdecna za Vase nazory. Tim ze jsme prvorodicka tak nevim co je a neni normalni. Kdyz jsme to ve ct rikala doktorce tak to nejak neresila a co se tyka me sestry tak ta mi taky rika ze je to normlani a ze to musim vydrzet. proto se ptam tady Vas na Vas nazor. jestli vazne neresim neco, co je bezne (pokud ale ano, tak si druhe dite rozmyslim!!) :( Tak se na me nezlbte ze mam takove debilni otazky ale uz vazne nevim jestli jsem nebo nejsem normalni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.7.12 14:39

No vazne nevim no, asi bych zajela na kontrolu, tam ti reknou hlavne jestli je vse ok a pak bych resila nejakou alternativni pomoc.na netu mekni na cviky, klidne si zkus,,zatancit,,brisni tance- proste miminku pomoct trosku jinam. z prvniho tehu jsem konec probrecela, sice mala byla hlavickou dule, ale nozkama mi kopala na prave strane pod zebra a mela jsem to tak nakopnuty ze jsem se prstem nemohla toho mista dotknout a kdyz kopla fakt jsem brecela. trvalo to snad dva mesice a po porodu jsem mela chvilu problem i kojit nez se to zahojilo, asi vnitrni podlirina-pokud je to mozny.ta bolest je unavna, mas pravdu.drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.7.12 14:40
@jajul píše:
Myslím to obecně. Nevím, jestli mohou tvé bolesti ohrozit miminko, protože nevím, co ti přesně je. Na to moje biologické znalosti ani osobní zkušenosti nestačí, lékař nejsem :nevim:.
@nešiko píše:
Ano i já radím zajet do nemocnice. Rodit maminko hned nemusíš. Oni si tě prohlídnou, popř. udělaj ultrazvuk. Já se taky bála, ale zdravé miminko je na prvním místě. Určitě jeť. A nedej se odbít.

Dekuji maminky, budu o tom vazne premyslet. Asi mate pravdu, zdrave miminko je to nejdulezitejsi, idkyby jsem tam mela jet zbytecne tak jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí