Hlavička nahoře 34.tt a šílená bolest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
17.7.12 15:29
@wildcherry píše:
Jestli chces na kontrolu jeste dneska do nemocnice tak pocky jak se vystrida smena, u nas je to v 6.jinak te odflaknou.

Ja bylim asi 20km od Brna a chtela bych rodit v Bohunicich, takze kdybych jela na tu kontrolu asi bych jela rovnou do tech Bohunic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Femme-F píše:
Mne to prave boli tak, ze musim celou dlani chytit jak zebra predni tak i ty zadni. Jakoby elou pravou stranu zeber obejmu dlani s tim, ze palec tlacim do zeber prednich a ostatni 4 prsty mam na zebrech zadnich az jakoby na prave strane patere. Kdyz to tak drzim a mackam, ak citim ze me to jakoby pomuze, protoze v tu chvili citim spis takovy tlak a bolest od toho mackani (takze menim bolest za bolest) ale jakmile se pustim je to stejne a nekdy i horsi od toho zmacknuti. Jenze to macckam protoze kazda chvilicka co mi pomuze od bolesti je pro me vysvobozeni.

Jo to jsem taky delala.sice to vic pak bolelo, ale aspon chvilkova uleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Femme-F píše:
Mne to prave boli tak, ze musim celou dlani chytit jak zebra predni tak i ty zadni. Jakoby elou pravou stranu zeber obejmu dlani s tim, ze palec tlacim do zeber prednich a ostatni 4 prsty mam na zebrech zadnich az jakoby na prave strane patere. Kdyz to tak drzim a mackam, ak citim ze me to jakoby pomuze, protoze v tu chvili citim spis takovy tlak a bolest od toho mackani (takze menim bolest za bolest) ale jakmile se pustim je to stejne a nekdy i horsi od toho zmacknuti. Jenze to macckam protoze kazda chvilicka co mi pomuze od bolesti je pro me vysvobozeni.

Jo to jsem taky delala.sice to vic pak bolelo, ale aspon chvilkova uleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.7.12 15:30
@Femme-F píše:
Ja bylim asi 20km od Brna a chtela bych rodit v Bohunicich, takze kdybych jela na tu kontrolu asi bych jela rovnou do tech Bohunic.

Jojo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.7.12 15:32

Jdu si zkusit lehnout, sice vim ze od bolesti mi to moc nepomuze, ale to toceni hlavy uz se neda vydrzet. Vsem Vam maminky dekuju za prispevky, jste moc hodne a jsme moc rada za Vase nazory! Urco si to vezmu k srdci a pokud se to nezlepsi (jakoze by se musel stat zazrak) tak si na tu pohotovsot radeji zajedu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
17.7.12 15:38
@Femme-F píše:
NO ja prave taky, a jak uz jsem tady psala, navic jsem prvorodicka takze o to vice se bojim. ted nechci shazovat maminky ktere cekaji druhy a dalsi dote, to vubec, jen tim chci rict, ze spoustu veci uz poznaly pri prvnim a tak je hned tak neco neprekvapi. A naopak, pokud je prekvapi neco, co v 1.tehotenstvi nepoznaly tak vi, ze se mozna neco deje. Zato prvorodicky nemaji moznost porovnavat. :?

Já bych řekla, že je to úplně jedno, co vím z okolí, druhé těhotenství je většinou úplně jiné, než bylo to předchozí. Takže kolikrát člověka vystresuje už jen to, že je to tak jiné :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca007
17.7.12 16:18

Nechci strasit, ale bolest a nevolnosti taky nemusi byt zpusobene polohou miminka, popis mi pripomnel HELP syndrom (priznaky cit.:Hlavním příznakem je epigastrická bolest, dále jsou to nevolnost, zvracení, bolest hlavy, hypertenze, bílkovina v moči.). Takze bych, zakladatelko, urcite vyrazila klidne i do porodnice, oni ti hlavu neutrhnou, neboj ;) A aspon budete s mimcem poradne zkontrolovany, nema cenu se doma svijet bolesti a trapit strachy, od toho tam dr. jsou ;) Drzim palce!

• Citovat
  • Upravit
1917
17.7.12 16:34

Ahojky dej potom vědet jak jste dopadly na pohotovosti nebo na kontrole vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
17.7.12 16:43

Sice to zní divně, ale slyšela jsem, že se mimčo otočí, když doma chodíš po čtyřek. Vím, že jedné slečně to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alkaz
17.7.12 17:00

Mě zase napadl skříplý nerv v páteři, to taky dělá pěkný věci. Bývalá kolegyně z práce byla takto přijata do nemocnice s „infarktem“, a vyklubal se z toho skříplý nerv. A vím, že to umí i napodobit ledvinovou koliku.
Takže to může být prostě cokoliv :nevim:
nepřihlášená Alka

• Citovat
  • Upravit
1505
17.7.12 17:35

@Femme-F dcera byla hodně maličká, když se narodila a já měla hodně vody, tzn. hodně místa. navíc byla hlavou dolů. radši si tam sjeď, fakt! určitě ti něco poradí :-) já takovouhle bolest tedy nikdy nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.7.12 18:41

@Femme-F hlavne se opatruj, odpocivej a dej na instinkt, kdyby se ti cokoliv nezdalo, jen se nechat prohlidnout. A dej vedet, jak to dopadlo.

ja uz cekam druhy, nastesti je vsechno relativne OK, ale taky jsem ted nepoznala zanet mocaku, maskovalo se to jako poslicci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí