Poraďte kolo 24" pro sedmiletou holčičku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poraďte kolo 24" pro sedmiletou holčičku
Ahoj ![]()
Definitivně nám naše sedmiletá vyrostla z kola 20", současně z menších kol odrostly i ty mladší, takže se u nás bude hromadně přesedat.
Potřebujeme velké kolo pro věkově malé dítě, holčičku, ale pozor, chceme relativně kvalitní kolo za rozumné peníze, protože předpokládáme, že se k němu ještě bude chovat ne právě opatrně. Navíc ho budou další děti dědit, počítám, že za tři roky budeme kupovat definitivní kola…
Bohužel teď fakt nestíháme lítat po obchodech, tak bych si ráda udělala nějaký názor, ideálně šla a koupila.
Díky moc za rady,
L.
PS: Nedivte se té velikosti, naše sedmiletá má přes 140 cm, pětiletá přes 120 cm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zajima me totez… nase sestileta ma 130 cm a dvacitku uz kupovat nechceme
, mela by ji zas tak na rok…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Les ![]()
No záleží,kolik chcete do kola investovat ![]()
Dobré jsou kola Specialized,Scott,Author,Giant…ale investice je to kolem osmi tisíc
Authora teda seženeš tak kolem šesti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď na to koukáme - ideálně ještě méně - je to kolo tak na dva roky pro každou na lítačku po vsi. Předpokládám zacházení nepěkné…
Navíc na větší ježdění s rodinou to ještě nebude, naše nejmladší je malinká, takže dřív jak za dva tři roky na delší štreku nevyjede…
Kvalitnější kola si budeme letos kupovat my, já mám hodně těžkého treka z roku 93 a můj chlop favoritku ještě starší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našla sem Authora z kol 2009 za necelý 4000
http://www.detska-kola.net/…odra-2009-33
Je to kvalita za fajn cenu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co olpran magic ? Chtěla bych ho koupit synovi ve žluté barvě, ale bojím se aby to nebyl šmejd. Nechce se mi ale dávat víc peněz, protože syn je ničitel
a určitě to obouchá tak by mi to pak bylo líto. Nehledě na to, že roste jak blázen a za dva roky budeme kupovat další.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teď okukovali Favorit Junior (jedinou fotku v dívčím provedení jsem našla tady ). Ale jinak http://www.kolafavorit.cz/, minulý měsíc na ně měli akci za 2.990,– a prodavačka je dost chválila.
Ty odpružený jako Olpran od Mishky jsou sice hezký, taky jsme na takové koukali, ale jsou o dost těžší… I já měla problém ho zvednout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,Lesino ![]()
My mame 5 a pul letou a az ted mi doslo,ze jeji 16'' ji je ocividne mala(ne vyskou sedadla,ale pomerem kolecek k jejim hnatam)
Tak jsme vyrazili v sobotu do zdejsiho mestecka na obhlidku bazaru se sportovnima potrebama a koupili za 900 bytelne kolo vel.20'',ktere ma akorat,trosku vetsi(dcera meri 125cm).Na jezdeni po vsi stoprocentne staci a za rok muze klidne presedlat na jine,za tyhle prachy mi to lito nebude ![]()
Co tim chci rict?
Nez velke a drahe kolo,na ktere vsak sotva dosahne a bude do nej muset casem poradne ‚dorust‘,jsme volili radeji tuhle cestu
![]()
Vyberte dobre,at uz volba padne kamkoliv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja doporucuji kola Author - mame je cela rodina a nemuzu si je vynachvalit. Navic delaji pekne pro holcicky a v pripade dedeni u Vas bych se te investice nebala…
- Citovat
- Upravit
Pro tento případ (slušné, ne mastňácké a za dobrou cenu) můžu doporučit nabídky olomoucké prodejny Olpran, které mají na Aukru (odkaz tady přímo nedám, posílám SZ, lze lehce najít). My koupili 20´´ Olpran Crazy One, ve 24´´ nabízí za dobrou cenu Junior, Falcon nebo Magic. Poštovné velmi slušné, doručení až domů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď na to koukáme, zdá se, že je to přesně to, co potřebujeme… Slušné kolo na spotřebu
BároF, moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkouším oživit, neměly byste prosím konkrétní tipy na kolo vel. 24?
Kvalitní kolo, musí být hlavně lehké, což je snad hlavní kritérium.
Odpruženou vidlici ano nebo ne? Dítě je dost hubené, ale zas na druhou stranu jezdíme i v terénu a předpokládá se, že to kolo pár let mít bude, takže se přikláním k tomu, že ano..
cenově počítám tak do 9 tis..
ideálně nějakou hodně neutrální barevnou kombinaci - bude dědit mladší dítě opačného pohlaví
Zatím mám v merku Author, Maxbike.. s čím máte dobrou zkušenost vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukni na značku Rfog. Jsou to lehká kola.
http://www.kupkolo.cz/…-9kg_z99325/
- Citovat
- Upravit
Mame Author-A matrix a velka spokojenost. Mame cerno-fosforove zelenou barvu pro holku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit