Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@MarťankaP píše:
Ahoj holky, poradíte některá s makeupem? Mám hoodně světlou pleť a navíc suché čelo a nostakže buď je na mě moc tmavý, nebo zase šupinkuje na čele a nose
achjo
Ahojky, tak já mám taky světlou pleť a šupinky se mi dělají taky nejvíc na nose, sem tam nějaký pupínek
ale teď jsem si po přečtení recenzí koupila od Rimmelu - Lasting finish 24h - nejsvětlejší odstín, myslím Ivory 100..? A jsem moc spokojená, na drogerkový make up fakt super, šupinky po něm nemám žádné, nevysušuje, kryje tak středně, ale vypadá naprosto přirozeně a opravdu mi vydrží dlouho
![]()
MARY KAY je opravdu výborný jak tady někdo psal. Ale já jsem za něj dala cca 500, ale vydržel mi dlouho a zakryl všechno. Měla jsem pleť jak miminko ![]()
Make-upy dost měním, ale používám většinou pořád ty samé dokola. Novinky nezkouším. TeĎka používám pěnový make-up od ESSENCE, protože mám v těhotenství pupínky což jsem nikdy neměla dokonce ani v pubertě a je to snad jediný make-up co mi nedostatky zakryje opravdu dokonale. ![]()
Taky mám takovou pleť, a po létech zkoušení střídám dva - od Maybelline, Affinimat make-up, nebo Rimmel - Match Perfection. Pod obojí samozřejmě dám nejdřív krém, ale používám obyč heřmánkový a to jen na ta suchá místa (u mě střed čela, kolem nosun na bradě) a pak make-up. Oba jsou super.
Doporucuji makeup od clinique a za supiny pod nim muze tva sucha plet, musis pod makeup dat nejaky mastnejsi krem + pripadne podkladovou bazi, jinak ti supiny bude dekat kazdy makeup.