Poraďte make-up

154
19.8.09 21:28

Poraďte make-up

ahojte holky,
mám problematickou pleť a nemůžu stále najít makeup,který bude sice dobře krýt, ale zato mi neucpe všechny póry, abych večer nebyla celá poďobaná.. používám Miss sporty na problem.pleť a je to hrůza, je moc mastný a mám po něm plno vřídků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
19.8.09 21:44

Make-up používám nějaký obyč, ale na maskování pupínků mám krycí tekutý krém od MARY KAY. Je sice dražší, malá tubička stojí 290 Kč, ale vydrží nesmírně dlouho a kryje opravdu výborně. Nejen ty pupínky, ale taky kruhy pod očima. Nedám na něj dopustit. Navíc ty pupínky vysuší, takže je částečně i „likviduje“. Vřele doporučuji!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.8.09 23:05

Vyborne jsou makeupy od Clinique, ten muj stoji kolem osmi stovek. Dobre jsou taky od Estee Lauder a Lancome. Hanka

• Citovat
  • Upravit
1119
19.8.09 23:52

ahoj, po všech avonech a oriflamech jsem vyzkoušela La Roche Possay. přijde mi lepší než Vichy a není tak drahý. osvědčila se mi i jejich termální voda teda ta micerální.

mívají akce. takže máš balíček, voda, odličovač a krém za 800,–

ten makeup na intolerantní ple´t i s faktorem UV stojí okolo 500,– v lékárně. ale mám ho od dubna a furt je v pohodě. doporučuju tuhý s tvářenkou. ten roztíratelný v tubě příliš kryje.

ekzém i pupínky a kožní skrvnky jsou pryč, takže investice moje první tohoto druhu se fakt vyplatila. avon stojí cca 150-200kč a vydrží půlku a těch pupínkůůůůů. tenhle za 500 a furt ho mám a bez pupínků a alergií.

bych se poradila v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.09 06:27

Na mě sedí jedině Max factor, nejlépe kryje a přitom vypadá přirozeně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.8.09 08:29

Používám tekutý make-up od Mary Kay a jsem spokojená. Jen mi pak vadí, že se člověk třeba vysmrká a má hnědý kapesník…existují nějaké nestíratelné make-upy? Si tak říkám, že když bych s někým vyrazila na skleničku a skončili jsme … třeba v posteli… tak by ten polštář po tom make upu musel vypadat… :oops:

• Citovat
  • Upravit
664
20.8.09 09:05

Já po dlouhém hledání jedině max factor. Když vyměknu a koupím si nějaký jiný, nadávám jak špaček. Takže už nějakou dobu se snažím ty kačky za něj dát. Mám ho na půl roku. Ale zas nemám nějaké velké potíže s pletí, jen tenhle vypadá fakt dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
20.8.09 09:55

Maggie, a co aknecolor? prodává se v lékárně a je to hojivej make-up,nedám na něj dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.09 10:02

LAhoj, sice neporadim, ale chci se zeptat - pouzivate make-up i v lete? Me to totiz porjde zbytecny, v lete jsem opalena a make-up pouzivam do podzimu do jara :-).
Jenom jestli nejsem sama :-)

Katka

• Citovat
  • Upravit
154
20.8.09 12:45
Anonymni píše:
LAhoj, sice neporadim, ale chci se zeptat - pouzivate make-up i v lete? Me to totiz porjde zbytecny, v lete jsem opalena a make-up pouzivam do podzimu do jara :-).
Jenom jestli nejsem sama :-)Katka

no já musím, protože mám kruhy pod očima snad odjakživa a teď s malou se mi zvýraznily a navíc ty pupínky :x to bych bez mejkapu nevylezla z domu 8)

jinak všem díky za odpovědi, už jsem si to napsala na papír, určitě nějaký z doporučovaných vyzkouším.. holt budu zkoušet tak dlouho, až budu spokojená :lol: :lol:
tak díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.09 18:18

Taky se „maskuju“ celoročně kvůli kruhům pod očima a pupínkům… ale decentně, opravdu žádné vrstvy nanesené špachtlí :), málokdo by poznal, že jsem make-up vůbec použila.

• Citovat
  • Upravit
4548
21.8.09 18:29

Posledni roky make-up skoro nepouzivam, tak kdyz jdeme na nejakou vyznamnou udalost, mam peknovy make-up od Avonu a vyhovuje mi, ale driv jsem pouzivala Lumene, byla jsem moc spokojena, nemastil, byl lehky a dobre kryl navic vypadal uplne prirozene. Svagrova pouzivala Revlon a jiny uz nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
2.3.16 19:46

Ahoj holky, poradíte některá s makeupem? Mám hoodně světlou pleť a navíc suché čelo a nos :-( takže buď je na mě moc tmavý, nebo zase šupinkuje na čele a nose :-( achjo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
2.3.16 19:55

Já už toho měla! Ale i Dior je prd proti make-upu zn. MAC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.3.16 20:00
@MarťankaP píše:
Ahoj holky, poradíte některá s makeupem? Mám hoodně světlou pleť a navíc suché čelo a nos :-( takže buď je na mě moc tmavý, nebo zase šupinkuje na čele a nose :-( achjo :-D

Ahojky, tak já mám taky světlou pleť a šupinky se mi dělají taky nejvíc na nose, sem tam nějaký pupínek :( ale teď jsem si po přečtení recenzí koupila od Rimmelu - Lasting finish 24h - nejsvětlejší odstín, myslím Ivory 100..? A jsem moc spokojená, na drogerkový make up fakt super, šupinky po něm nemám žádné, nevysušuje, kryje tak středně, ale vypadá naprosto přirozeně a opravdu mi vydrží dlouho :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková