Konsolidace půjček kvůli bývalému příteli

9219
3.9.15 08:57

Poraďte ohledně konsolidace

Ahojky všichni :mavam: Prosím mám na Vás otázku. Má kamarádka řeší teď docela tíživou situaci. Nabrala si kvůli bývalému přítelovi strašně půjček, dluh má dohromady se všemi kolem 700 000kč v registru prý není.. Je tady nějaká možnost, že jí někdo takovou částku skonsoliduje? Děkuji všem za rady a názory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1348
3.9.15 09:01

Možnost tu je určitě, ale záleží na příjmech - jestli na to kamarádka dosáhne. Ať se poptá v různých bankách a uvidí co nabídnou, nebo jaké podmínky jí řeknou. Nechci aby to vypadalo jako nějaká reklama, ale co vím tak si dost lidi chválí Air bank. My u nich máme jen účet, tak podmínky pro úvěry zase tolik neznám, ale kamarád u nich taky konsolidoval tři úvěry a chválil si je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
3.9.15 09:04

Zkoušela to v KB tam to zamítli a když chtěla po nich zjistit proč, tak jí prý řekli, že jako v registru není za zpožděné splátky, ale je prý moc zadlužená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
3.9.15 09:05

Vydělává si tak 16000 měsíčně někdy i více podle prémií a alimenty ma 3000kč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.15 09:10

@Sarisek1 no tak to se obavam, ze to kamaradce nevyjde. Dělám v jedné nejmenované bance a na takový uver pokud má dítě by potřebovala příjem min. 22 tis/mesic a to pravidelne min za poslední rok…

• Citovat
  • Upravit
9219
3.9.15 09:15

Tak to jo, tak to může rovnou vzdát a pokusit se vyhlásit os. bankrot..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
3.9.15 09:29

Tam by musela s takovou castkou jit jedine do hypoteky, tedy pujcit si a dat do zastavy byt nebo jinou nemovitost. Bez zastavy na takovou castku rozhodne nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
3.9.15 12:19

Tak to opravdu musi vyhlasit bankrot bohuzel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.9.15 15:50

Proč bohužel?
Bohudík pro ni, že existuje možnost bankrotu. Za 5 let bude z toho venku a s ditetem a alimenty bude žít nadale dustojný život. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.9.15 17:15

Jak si někdo kvůli „příteli“ může na sebe nabrat nekonečno půjček? To zavání finanční negramotností a hloupostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
3.9.15 17:33

@Burj Chalifa bohuzel je takovych lidi hodne. Jedna moje klientka si vzala pujcku pro sveho znameho, ktery potreboval vyplatit exekuci - pry. Rikala jsem ji, jestli to nepotrebuje pro sebe, at si to nepujcuje. A pry ze to je dobry znamy, on mi ty penize obratem vrati a slibuje mi navic odmenu. Jo zmizel i s penezma a ted splaci ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.15 18:13
@Sarisek1 píše:
Ahojky všichni :mavam: Prosím mám na Vás otázku. Má kamarádka řeší teď docela tíživou situaci. Nabrala si kvůli bývalému přítelovi strašně půjček, dluh má dohromady se všemi kolem 700 000kč v registru prý není.. Je tady nějaká možnost, že jí někdo takovou částku skonsoliduje? Děkuji všem za rady a názory ;)

pokud má odpovídající výdělek, nebude to problém. Můj ex konsolidoval při výši dluhu 680 tis, plat 22 tis. a schválili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.9.15 18:17
@Jolynka píše:
@Burj Chalifa bohuzel je takovych lidi hodne. Jedna moje klientka si vzala pujcku pro sveho znameho, ktery potreboval vyplatit exekuci - pry. Rikala jsem ji, jestli to nepotrebuje pro sebe, at si to nepujcuje. A pry ze to je dobry znamy, on mi ty penize obratem vrati a slibuje mi navic odmenu. Jo zmizel i s penezma a ted splaci ona.

tyhle lidi nelze litovat. Zrovna jako včera v televizi - další případ důchodkyně, co si u šmejdů koupila nefunkční krám za 60 tisíc. Jako kdyby se o tom tak dlouho a tolik veřejně nemluvilo. Nepoučitelní, hloupí. Mně už těch lidí fakt není líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
3.9.15 19:57

@martina.se tak ona má vydelek kazdy mesic jiny kvuli premiim a hlavne je casto s malou na paragrafu, takze by ji to stejne nevyslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.15 19:58

@Sarisek1 tak to se pak nedivim, že jí to zamítli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie