Poraďte s výběrem podprsenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16837
23.11.11 22:09

pokud más obvod 83 tak podprsenku 85mít fakt nemůžes určitě ta 80 a nebo 75 a větsi kosicek, zkus tu 75D treba fakt bude sedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.11.11 22:10
xxpetka píše:
No tak jsem z toho ještě větší jelen :roll: :roll: Já měla kojící podprdy 85B a sedí mi i teď.

Kde máš na zádech zapínání? Tlačí tě ramínka? Když se předkloníš, co to udělá? Když rychle zvedneš obě ruce nahoru?
Jestli je tohle OK, tak fakt sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
23.11.11 22:11

Tak 75 mám doma a to ani náhodou nedám přes objem  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
23.11.11 22:12
Pipet píše:
xxpetka píše:
No tak jsem z toho ještě větší jelen :roll: :roll: Já měla kojící podprdy 85B a sedí mi i teď.
Kde máš na zádech zapínání? Tlačí tě ramínka? Když se předkloníš, co to udělá? Když rychle zvedneš obě ruce nahoru?
Jestli je tohle OK, tak fakt sedí…

Jo vše tohle je docela OK, ale nemůžu ani dýchat, tlačí mě to do žeber a pořád na to myslím, že jí na sobě mám, tak to přece nemůže být správná velikost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.11.11 22:17
xxpetka píše:
Pipet píše:
xxpetka píše:
Jestli je tohle OK, tak fakt sedí…
Jo vše tohle je docela OK, ale nemůžu ani dýchat, tlačí mě to do žeber a pořád na to myslím, že jí na sobě mám, tak to přece nemůže být správná velikost :zed:

Zkus ještě tu podprdu změřit - občas se některým výrobcům nezadaří :P . Tak dýchat bys ale měla i v podprdě, že=) Jinak nové prádlo fakt má být těsnější, o něco málo se vytáhne (ale od toho jsou taky na zapínání tři možnosti).
Těsné mi je tak příjemně, mám pocit, že mi všechno dobře drží, kde má=)
(ale já nosím 70C, takže žádné maxi velikosti).
Ještě si zkontroluj kostice, mezi prsama, jak začínají, mají ležet na hrudní kosti, probíhat pěkně pod celým prsem a končit v podpaží zas mimo prso, nesmí vůbec zasahovat do té měkké tkáně. Jinak potřebuješ větší košíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
23.11.11 22:20

Nejlepší by bylo dojít si do pořádného obchodu a tam vyzkoušet více druhů a velikostí. Já si také vždycky myslela, že mám 80C (teď při kojení) a když mi bylo zjištěno 75E, které mi opravdu sedělo líp než to moje původní, tak jsem se dost divila. A pokud v obchodě nemají velikosti jaké píšeš, tak bych snad radši ani nešla, protože to co jsi poptávala je běžný rozměr a ne nějaká zvláštnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
23.11.11 22:36

No tak měli tu velikost zrovna vyprodanou. S malým se nikam nedostanu, takže jsem ráda i za to, ale není to žádný aušus obchod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
23.11.11 22:53

potvrzuju to, co už bylo napsáno - když jsem prvně zkusila podprsenku se správným obvodem, tak mi přišla těsná, ale po pár dnech jsem si zvykla a je to mnohem pohodlnější, když podprsenka opravdu sedí tak, jak má :palec:
kromě té polské „kalkulačky“ ještě doporučuju tuhle stránku:
 http://www.spravnapodprsenka.cz/

hodně důležité je i to, že kostice by měla přiléhat na tělo, neměla by zasahovat do prsu, na to pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
23.11.11 23:42

Ahoj, pokud si se měřila dobře tj. v podprsence která ti nepopírá prsa a objem jsi si měřila těsněji, máš hraniční velikost tzn. buď 80C nebo 85B, záleží jak se cítíš v podprsence. Pokud zvedneš ruce, neměla by se podprsenka pod prsy odlepit od těla. Záda by měla být vždy pod urovní lopatek. Při zkoušní v krámě se nenech odbejt a zkus víc druhů a velikostí, každá firma hlavně zahraniční se drží jiných rozměr.tabulek a prádlo se pak dost liší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat