Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky ted jsme se doma trochu chytli, chlap sehnal dovolenou od 1.8. - 7.8. ovsem ja tam mam 5.8., což mam byt presne 18+5 tt a jit ke svému Dr.na screening. A Dr ma pak od 8.8. dovolenou. ted nevim na jak dlouho. Můj dotaz zní, mohu si nechat udělat screening jinde? Jsem z Prahy. Ci jak by jste postupovali? DEKUJU
Asi bych zavolala Dr. a zeptala se, jestli mě může na screening poslat jinam. Dovolenou bych kvůli tomu nerušila.
Přeobjednej se, já na screeningu byla na zač. 21tt. Máš tedy ještě čas. Určitě to půjde přeobjednat a on v době dovolené musí mít náhradního lékaře, tak se objednáš k němu. Rozmezí na velký utrazvuk ve 20tt je až do 22tt.
V Hloubetine je vyborny odbornik, Mudr. Brestak, ktery se vylozene zabyva screeningy. Potrebujes k nemu zadabku a vcas napsat mail na objednani. Je jen na tobe, kde si nechas udelat velky utz, nemusi byt nutne u tveho gyndr., jinak se dela az do 22.tydne mam dojem
Ahoj, jdu taky na screening do Podolí, objednávala jsem se dost dopředu, aby měli volný termín. Nevím, jestli ho tak narychlo někde seženeš. Zkus to obvolat, uvidíš co ti kde poví. Samozřejmě si ho můžeš nechat udělat jinde, ale nejspíš potřebuješ žádanku od svého doktora. Domluv se s ním, pověz co a jak a uvidíš co ti řekne.