Poraďte prosím, problém s vyprazdňováním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.3.18 16:17

Take jsem s tim mela obrovske problrmy a 2× byla s konecnikem na operaci kvuli trhlinam. Takze zaklad- na psyllium se vyprdni, dost casto pusobi přesně opacne, to mi rekl primar proktolog.. Poradil mi otruby, ovesne a zitne, coz pro Tebe jako pro celiaka nebude, ale jsou i jine druhy vlakniny.. Ted si kup sypanou dubovou kuru, hermanek a repik na sedaci koupele a stridej to, klidne 2 denne jednodruhove po 20-ti minutach.. Nasad tu Lactulosu, ta je taky fajn..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.18 16:19

A jeste dalsi tip, pred stolici promaz konecnik vazelinou a po stolici neutirat papirem, ale jit se do sprchy omyt a pak dat factu masticku..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.18 16:19
@Anonymní píše:
Take jsem s tim mela obrovske problrmy a 2× byla s konecnikem na operaci kvuli trhlinam. Takze zaklad- na psyllium se vyprdni, dost casto pusobi přesně opacne, to mi rekl primar proktolog.. Poradil mi otruby, ovesne a zitne, coz pro Tebe jako pro celiaka nebude, ale jsou i jine druhy vlakniny.. Ted si kup sypanou dubovou kuru, hermanek a repik na sedaci koupele a stridej to, klidne 2 denne jednodruhove po 20-ti minutach.. Nasad tu Lactulosu, ta je taky fajn..

Moc diky za rady, vyrazim hned do lekarny

• Citovat
  • Upravit
178
16.3.18 23:34

Měla jsem to stejně, i s tím psyliem a vším.. víš kde je zakopany pes? Je potřeba pít! Čistou vodu, dva litry denně. To je celé.. já v podstatě do 20ti let trpěla zácpou, bolelo to, nepomahalo nic, a jak tady někdo psal železo tu zacpu spis ještě zhoršuje teda.. no pomohlo mi až opravdu vypít dva litry vody denně a bylo vymalováno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.3.18 23:54

Probiotika jsou na toto fajn, ale určitě bych navštívila nějakého odborníka, pokud ho to trápí tak dlouho, tak bych si nechala udělat vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.18 08:32

@Kristy90 ja prave piju, i vice nez 2 litry, omezila jsem kavu, piju hlavne vodu a i caj, sladke stavy nepiju nebo jen vyjimecne, vyhybam se vodam s bublinama. Takze toto u me asi neplati :( zakl.

• Citovat
  • Upravit
665
17.3.18 13:11

Co se probiotik týče, tak určitě kvalitní. Např biopron. Ty dr max a pod. Levné jsou k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí