Poraďte s kočkou prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.6.17 11:09

Jinak s tím čůráním. U nás vymyzelo s kastrací, ale jednou za čas se někde vyčůrá na truc. Například, když si dovolíme přijít hodně pozdě domů nebo mu dáme pozdě jídlo :mrgreen: A pachy mu taky někdy vadí, když do něčeho šlápnu, tak mám hned pod botama louži, ale to se na něho snad ani zlobit nemůžu, chápu to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 11:11
@blama1 píše:
@Kočičí duše Ja bych ji to odpustila, ze zacatku muze opravdu trvat dyl nez si u Vas zvykne, myslim, ze to je hlavne tim. Nevite asi co zazila, pro kocicku je to tezsi, kdyz uz neni uplne kote Taky mozna vic hlidejte zachodek, nektere kocicky jsou hrozne citlive a kdyz uz se jim nelibi (maji tam bobek nebo uz se jim zda kockolit moc procurany) tak chodi jinam, aby vam to daly najevo. Chce to jeste hodne trpelivosti, drzim palce :palec:

Ano, tohle je taky pravda. Naše princátko může chodit jen do kočkolitu z Penny, jinak dělá ofrky a kadí vedle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.6.17 11:30

Možná bych si sedla ke skříni a z ruky jí nabízela kousek hovězího nebo ryby, to by jí mohlo dodat odvahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 11:35
@Pipet píše:
Možná bych si sedla ke skříni a z ruky jí nabízela kousek hovězího nebo ryby, to by jí mohlo dodat odvahu :mrgreen:

To ano :D já když jsi vzpomenu, co jsem dělala za komedie, aby jsme se zkamarádili :mrgreen: válela jsem se po zemi jak kočka, vrněla, mnaukala :mrgreen: ale je pravda, že po týdnu za mnou kocourek běhal jak pejsek a běhá do dnes, ani na záchod nemůžu sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 12:18

Do zachodu jsem ji prave schvalne dala stejne stelivo na ktere byla dosud zvykla, abych se pojistila, ze tam bude chodit.  :lol:
Tak ja ji jdu zkusit vylakat na hracky, lezi tam pod schodama jak knedlik.  :think:
@Svistice Tak to uz je krasnej vek! :palec: To rozhodnuti chapu, nekdy je to narocne. Ja bych nemohla mit psa, ten je na cloveku zavislej uplne. Kdyz to vidim u sousedu a u tchanovcu, je to jak dalsi maly decko doma. Me bohate staci to jedno moje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 14:18

@Svistice Souhlasim, nekdy je toho proste moc. :nevim: Ale zase je to super kdyz deti vyrustaji se zviraty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
27.6.17 11:50
@Iustitia omnibus píše:
Ano, tohle je taky pravda. Naše princátko může chodit jen do kočkolitu z Penny, jinak dělá ofrky a kadí vedle :mrgreen:

To je jak naše kočky, taky se jim jiný jak z Penny nelíbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.6.17 20:16

Určitě bych jí zmenšila prostor k pohybu třeba jen na koupelnu, vždy se mi to u bojácných koček vyplatilo. Zvykne si na místo, které zná, bude se tam cítit bezpečně, vás si postupně okouká. Choďte ji tam mazlit.
A pokud si ani tak nezvykne, zvážila bych její vrácení do útulku a výběr jiné kočky, třeba i za přítomnosti dítěte, abyste to vyzkoušeli. Kočka žije dlouho a nemá smysl, abyste se celou dobu trápili vy i ona v prostředí, které jí nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný