Poranění u zadečku

2075
27.7.12 19:47

Poranění u zadečku

Ahoj holky, tak jsem koupala před chvílí malou (13 měsíců), ve vaně samozřejmě x hraček. Malé to uklouzlo i když tam má podložku a přímo si sedla na takového pitomého plavacího psa a má kousek od zadečku to jako kdyby rozříznuté. Je to cca 1cm na délku, krev docela tekla ale zastavila se. Moje otázka zní, mám to nechat jen tak nebo zkusit dát např. hemagel? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
368
27.7.12 19:50

Ahojky, kup si faktu-rektální mast, používala jsem ji na hojení ran v konečníku i vevnitř. Doporučili mi jej v nemocnici pro malého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
27.7.12 19:52

Děkuji za radu, zítra koupím v lékárně :)ono je to kousek od konečníku tak se tam právě bojím cokoliv co mám doma dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
27.7.12 20:03

To Vám pomůže, maličký má problémy se střevy a to mu pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
27.7.12 20:23

@Aishenka Nic nekupuj a namaž to tím hemagelem…je na to jak stvořený :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
27.7.12 21:04

Faktu ne to je na konecnik jako na hemeroidy atd ale ne na rezne poraneni. Poradne vycistit a hemagel. k dr bych nesla pokud to nezasahuje do sverace a neni to hluboky. Hlavne casto cistit a mazat aby se to nezanitilo od stolice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260

Faktu ne to je na konecnik jako na hemeroidy atd ale ne na rezne poraneni. Poradne vycistit a hemagel. k dr bych nesla pokud to nezasahuje do sverace a neni to hluboky. Hlavne casto cistit a mazat aby se to nezanitilo od stolice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
27.7.12 21:09

Ja bych anmazala Hemagelem, bez neho bychom uz vykrvaceli :).Krasne zahojil i roztrzene oboci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
27.7.12 22:33

Měli jsme sešívaný konečník a hodně řezných ran i krvácení na konci střívka díky mechanickému poranění a doporučili faktu.Je na jakékoliv poškození v oblasti konečníku a prcky. Ano je i na hemeroidy. Pouze jsem doporučila, asi to nebude žádná tragedie, tak poslouží i hemagel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí