Poraněný klitoris po masturbaci

Anonymní
10.12.25 22:19

Poraněný klitoris po masturbaci

Dobrý večer, dnes, když mi manžel uspokojoval rukou (2× po sobě), asi mi poranil klitoris. Bylo to trochu drsnější uspokojování, ale od té doby mi teče z klitorisu krev. Na vložce nic, ale jakmile se jdu vyčůrat, tak na papíru krev. Mam strach, aby to bylo v pořádku. Stalo se to některé z Vás? Děkuji za odpověď a prosím uchovat anonymitu :oops:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3506
10.12.25 22:19

Dej sem fotku, jinak to neposoudíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.25 22:27

U klitorisu nemam zkušenost ale s ex kterej byl obdařenější tak se mi stalo že jsem měla v moči krev a šlo to z močové trubice a ne z poševního vchodu, což mi přišlo strašidelnější než z poševního vchodu. A ohledně klitorisu nemáš ho nějak sedřenej?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.25 22:32

@Anonymní 58138831
Určitě jo. Ale nemám odvahu se tam podívat. Spíše se bojim, aby se to samo srovnalo.
Je to asi z toho, že při druhém kole už jsem nebyla tak vlhká. Ale nikdy se mi nestalo, že by mi z něj tekla krev, maximálně hodně bolel nebo pálil. :think:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
21311
10.12.25 22:39

Normálně mrkni, nejspíše to bude jen oděrka. Zkus tekutý chlorofyl ve spreji, krásně hojí rány

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.25 22:46

Pokuď neni krve hodně a jsou to na papíru jen tečky tak to bude asi odřený kvůli jak si nebyla vlhká. Zkus se tam moc nedotýkat a počkat do zítra jestli už to tam nebude. Tohle by se samo srovnat mělo.

• Citovat
  • Upravit
16308
11.12.25 01:00
@Anonymní píše: Více

Ne, nestalo…
Protože jsem naštěstí, takovýho bezcitnýho chlapa v posteli nikdy neměla, aby mě musel poranit až do krve.
Jo, pravda… někdy se nám v tom zápalu vášně stalo, že pak hlavně při močení, jsem si to fakt „užila”. :cert:
Ale jinak, asi špatný výběr, když tě musí dvakrát za sebou uspokojovat rukou. :nevim:
Chápu, možná to vaginálně z určitých důvodů nejde. Ale i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
11.12.25 06:56

To měl v ruce žiletku, nebo co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34007
11.12.25 07:19

To si dost dobře nedokážu představit, vždytˇtě to muselo bolet, to si mu nic neřekla? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.25 18:19

Pokud to je odřený klitoris, mohly by ti pomoci vlažné sedací koupele v odvaru z Řepíku
lékařského. Mojí dceři to velmi pomohlo po těžkém porodu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa