Jaký je porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrejka87
29.9.10 18:17
dzarunka píše:
a snad horší než všechny bolesti byla tato situace-říkám porodní asistentce-potřebuji na velkou…ona-ne to je nucení k tlačení u porodu nebo tak něco prohodila,říkám ne já potřebuju na velkou,ona zas že ne že je to tlačení k porodu,no ještě chvilku mi furt hustila že na velkou nepotřebuju že jsem jí tam nejdřív porodila malýho,možná velkýho černouška-nevím toho mi neukázali ani nezvážily-a až pak našeho Jendu :oops: :oops: :oops:
:roll: teda to je ale situace,ale co Dzarunko,můžou si za to sami ne :palec:
  • Citovat
  • Upravit
14721
29.9.10 18:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 18:23
andrejka87 píše:
dzarunka píše:
a snad horší než všechny bolesti byla tato situace-říkám porodní asistentce-potřebuji na velkou…ona-ne to je nucení k tlačení u porodu nebo tak něco prohodila,říkám ne já potřebuju na velkou,ona zas že ne že je to tlačení k porodu,no ještě chvilku mi furt hustila že na velkou nepotřebuju že jsem jí tam nejdřív porodila malýho,možná velkýho černouška-nevím toho mi neukázali ani nezvážily-a až pak našeho Jendu :oops: :oops: :oops:
:roll: teda to je ale situace,ale co Dzarunko,můžou si za to sami ne :palec:

můžou ale fakt jsem si nejdřív připadala fakt trapně ale pak jsem si říkala to máš k… za to že si myslíš že jsi snědla všechnu moudrost světa a nevěřila jsi mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
29.9.10 18:37

jaký to je budeš vědět až to sama prožiješ, taky jsem před porodem prolízala diskuze abych měla představu co mě čeká a jak to bolí a realita byla nakonec úplně jiná a představy tytam :-) porod je nejbolestivější a přitom nejkrásnější zážitek v životě, při porodu by jsme se opravdu upsala ďáblu jen aby to skončilo, ale hned, jakmile jsem měla malýho u sebe, jsem na sebe byla neskonale hrdá, že jsem to zvládla a veděla jsem, že sourozenec určitě bude :srdce:

• Citovat
  • Upravit
8413
29.9.10 18:39
dzarunka píše: …asi to bude tím že dcera 4440g a syn 4650g

Jeeejda, to jsou váhy 8-o A měla jsi těhu cukrovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 18:44

neměla jsem cukrovku ani u jednoho a ani nikdo v rodině takovéto váhy neměl,prostě se zadařilo.....já myslela že půjdu do kolen když mi na biometrii řekl doktor že synek váží asi 4360g v 38+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
29.9.10 18:44

džarunka
Měla poslouchat co říkáš, hlavně že jsi to taky všechno zvládla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 18:48

jo a to šití po porodu taky žádnej med :-? :-( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
29.9.10 18:53
dzarunka píše:

A to mi čoveče neni jasný, s tím se teĎ setkávám pořád, že holky říkaj, že šití bylo peklo, ačkoli to dr umrtvil. Čim to teda umrtvujou když je to i tak živý?!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.10 18:55

Ahoj,
já rodila jako prvorodička letos v lednu.. když se člově zbytečně nenervuje co bude či nebude tak se nechá rodit v pohodě.. poslouchala jsem doktory, přiteli jsem drtila ruku..a vše se zvládlo. Joooo bolí to.. nevim nevim jestli jak silné menstruační bolesti..mě se takhle bolest špatně k něčemu přiřazuje..ale jak už tu bylo napsáno..přežít se to nechá :palec: To mi víc vadilo pak to šití a hojení nástřihu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.10 18:56
prodigy222 píše:
dzarunka píše:
A to mi čoveče neni jasný, s tím se teĎ setkávám pořád, že holky říkaj, že šití bylo peklo, ačkoli to dr umrtvil. Čim to teda umrtvujou když je to i tak živý?!!! 8-o
..neboj,,zas až tak hrozný to néni :roll: né že by to vyloženě boleelo,ale je to nepříjemný… bolí to hlavně až když to přichází k sobě :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 18:58

taky nechápu,dali mi injekci-taky bolest a po injekci si tam snad vyšívala podpis abych věděla kdo mě šil nebo co…bolest a nekonečné a ještě vtipkovala že má málo šitíčka že jsem hodně potrhaná-sestrooooo další šití,mazec.....a to ani tak nebolí šití uvnitř ale venku po nástřihu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
29.9.10 19:10

já jsem třeba šití vůbec necítila,takže doufám že to tak bude i teď.Ale malý vážil 3,06kg,nebyl moc velký.Nenastřihovali mě, trochu jsem se jim ale potrhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
29.9.10 19:25

mě šití nebolelo vůbec, píchli mi injekci a ta trošku cítit byla a pak to jen tahalo, když paní doktorka našla místečko kde neměla injekci a musela šít stříkla tam spray lidokainu a rekla mi to abych se nebála. Jediný co mě vadilo že mě desně bolely nohy jsem jsem je musela pořád držet v těch třmenech a neměla si je kde opřít. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
29.9.10 19:41

já teda porod měla rychlý 1,5hodinky od příjezdu bylo hotovo ale teda taky mně šili dost dlouho a bylo to tak nepříjemné že já si spíš chtěla vydechnout a místo toho byla další akce. Celou dobu jsem koukala na malou a modlila se at došije. Ale pak mně pořád dole teda bolelo že jsem nemohla ani clou noc spát ani na vteřinku sem tu noc neusnula. Ale pak už další den to bylo lepší sednout sem si dlouho nemohla.
Držím moc palce na bezproblémový porod.

A taky jsem řekla druhý nikdy :twisted: :twisted: a už se nemůžu dočkat až budu těhotná :hug: takže se snažíme o druhýho už aby bylo :-P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure