Jaký je porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
29.9.10 19:44

NEBOJ,KDYBY TO BYLO TAK STRAŠNÝ JAK NĚKTERÝ ŽENSKÝ ŘÍKAJÍ ,TAK MÁ KAŽDÁ MAXIMÁLNNĚ JEDNO DÍTĚ…JÁ JSEM RODILA PŘED 3 TÝDNY A ŠLA BYCH ZASE HNED :wink: JASNĚ KOTRAKCE BOLÍ,JAK TO UŽ TI NEPOVÍM NEPAMATUJU SI TO UŽ…ŠILI MĚ 3/4 HODINY TO JE TROŠKU MAZEC,ALE NIC STRAŠNÝHO…VŠECHNO JE O PSYCHICE-PŘIPRAV SE NA TO,ŽE POROD BOLÍ,ALE ZUBAŘ JE DALEKO HORŠÍ :mrgreen: A DÁM I JEŠTĚ JEDNU RADU-JÁ KDYŽ JSEM SI FURT ŘÍKALA,ŽE KDYŽ TO ZVLÁDLY JINÝ ŽENSKÝ TAK TO ZVLÁDNU TAKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.9.10 19:50

no nechci strašit ale každá to nezvládne-moje známá nesnáší bolest tak se vždy narve práškama a snáží se bolest zaspat,takže když měla rodit řekla si že teda bolesti zaspí a nevím jak teda dokázala spát při bolestech,možná až tak velký neměla,prostě se chystala ke spánku,sestry z ní na nervy,ona absolutně nespolupracovala takže jí nakonec vzali císařem při celkové narkoze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.9.10 19:52
prodigy222 píše:
dzarunka píše:
jo a to šití po porodu taky žádnej med :-? :-( :cry:
A to mi čoveče neni jasný, s tím se teĎ setkávám pořád, že holky říkaj, že šití bylo peklo, ačkoli to dr umrtvil. Čim to teda umrtvujou když je to i tak živý?!!! 8-o

Třeba já měla šití v pohodě :wink: Umrtvení zabralo a cítila jsem jen, jak to tahá. Vůbec to nebolelo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
29.9.10 19:57

Ja mela porod dobrej.Moc me nebolel,zadna hruza se nekonala.Za hodinu a pul po prijezdu do porodnice byl malej na svete.Porad jsem cekala nesnesitelnou bolest a ona se nekonala.Ponorila jsem se nejak do sebe,moc jsem nic nevnimala,dychala a bylo to.Preji ti taky takovy porod.Hlavne se neboj, to asi dela porod delsi a bolestivejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
29.9.10 20:01

Sita jsem byla hodne,ale pichli mi injekci a vubec to nebolelo.Mozna trosku stipalo a tahalo,ale bolest to nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.9.10 20:08

nejak to bude…proste ven to pude:o),ja za 8 a ctvrt hodiny sakum prdem..jako prvorodicka..ted v breznu jdu podruhy…19.brezna mam terminek..ty kdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
29.9.10 21:18

Na bolest u šití jsem se ptala kamaráda - porodníka a ten mi říkal, že někdy prostě někteří lékaři nečekají až injekce zabere… třeba když spěchají k další rodičce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.9.10 09:27

Ahoj, já jsem rodila týden po termínu, byla jsem v pátek na prohlídce, domluvili jsme se, že když se to nespustí samo, tak v neděli mi ho vyvolají. Po cestě domů mě pěkně bolelo břicho, říkala jsem si z té prohlídky. Doma jsem vyrazila se psem na procházku, že to jako rozchodím :-D , když už jsem musela zastavovat a rozdýchávat to, tak mi to začalo být divný. Mamka mi říká „a nerodíš náhodou?“ Takže kontrakce po 3-4 min. jsem doma vydržela od 15h do 19h, pak už jsme jeli, moje kamarádka je porodní asistentka, takže to bylo super, perfektně se o mě postarala, naštěstí jsem po příjezdu byla otevřená na 4cm, takže malej se narodil ve 23:20 bez epiduralu. Bolesti jsou hrozný, ale dají se rozdýchat, každýmu pomáhají jiný polohy. Já jsem měla štěstí na rychlý bezproblémový porod, zato potom jsem si vytrpěla s hojením, něco mi zůstalo v děloze, takže mi týden po porodu dělali výškrab a celé mi to přešívali :cry: . Ale člověk rychle na to ošklivé zapomene a pak už si jen užíváš krásného caparta, jako je ten náš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
30.9.10 14:43

Moje mamka mi řekla že kdyby to byla taková bolest tak by určitě neměla 4 děti.To mě zase jednou uklidnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
30.9.10 14:46

Ahoj mojí kamarádce nejdříve nechali 1 dren ve vnitř a pak jí šili bez injekce.Takže z toho měla pěknej zánět a nakonec místo 1 díry tam měla 2 jak pan doktor uměl pěkně šít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
30.9.10 15:20
Michaellla píše:
Moje mamka mi řekla že kdyby to byla taková bolest tak by určitě neměla 4 děti.To mě zase jednou uklidnila :lol:
:palec: :palec: :palec: Svatá pravda :wink: Kdyby to byla bolest, co se nedá přežít, nerodily bychom :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
30.9.10 16:16

Ahojky, já měla bolesti - stahy od ráno od 9 hod po deseti minutách a do porodnice jsme jeli až v 19 hod večer, to už byly stahy po 3-4 minutách a říkala jsem si, jaká je to brnkačka, vůbec jsem si nepřipadala, že bych měla rodit, vždycky přišel stah a za chvilku bylo po bolesti, horší to bylo na porodním sále, až mi píchly plodovou vodu, to už byly stahy silnější, ale trvalo to jen 2 hodinky, kdy to fakt bylo bolestivější, pak už se jen tlačilo 15 minut a malá byla na světě, hned po porodu jsem si říkala, že to nic hroznýho nebylo, že taková zubařka je mnohem horší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
30.9.10 17:21
Marci1982 píše:
Ahojky, já měla bolesti - stahy od ráno od 9 hod po deseti minutách a do porodnice jsme jeli až v 19 hod večer, to už byly stahy po 3-4 minutách a říkala jsem si, jaká je to brnkačka, vůbec jsem si nepřipadala, že bych měla rodit, vždycky přišel stah a za chvilku bylo po bolesti, horší to bylo na porodním sále, až mi píchly plodovou vodu, to už byly stahy silnější, ale trvalo to jen 2 hodinky, kdy to fakt bylo bolestivější, pak už se jen tlačilo 15 minut a malá byla na světě, hned po porodu jsem si říkala, že to nic hroznýho nebylo, že taková zubařka je mnohem horší :-)

Tak tohle se dá jedině závidět :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
30.9.10 20:43

Tak já měla první porod dlouhý. Voda mi praskla v 18hod večer a až druhý den před půlnocí se narodil malej. Museli mi porod vyvolat. Kontrakce byli nesnesitelný, bolest zad - hrůza. Myslela jsem, že umřu. Když malej vyklouzl ven byla to nepopsatelná úleva a šití pro mě byla báseň. Člověk zapomene na bolest, když má v ruce ten malý uzlíček štěstí, ale při druhem porodu jsem si hned při první kontrakci vzpomněla na tu bolest. Porod byl o dost rychlejší, ale snad bolestivější, proto já za sebe rodit už nikdy :-D Jak tu píší skoro všechny maminy, ten malý tvoreček za tu bolest stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.9.10 21:57

presne tak, taky jsem si rikala ze dalsi nechci..... holka ma ukonceny 6.mesic a ja pomalu premyslim, ze bych dalsi chtela:) CASEM!

btw. klystyr je strasnaaaaaa ale vyborna vec! doporucuji, teda v Podoli jsem mela pro sebe porodni garzonku s prislusenstvim, takze jsem pulku 2 doby porodni prosedela ve sprse vane a na zachode:D

a opravdu zubar je horsi nez porod:)

a muj porod strasny...... v 8 rano mi praskla voda, chystala jsme se pred terminem na poradnu, ve 14 zacli vyvovalat, ve 20dali dalsi tabletu no v 03:30 se holka narodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí