Jaký je porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
3.11.10 18:15

Taky jsem rodila v březnu :-)
U mě byl porod rychlý,téměř bezbolestný,nepopsatelný,krásný.Není čeho se bát.....Tak ať je to v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evina31
3.1.11 11:50

souhlasim

termín mám 22.2.2011 a taky ted prolízám diskuze abych věděla jaký to bude, a líbí se mi příspěvek. mám pocit že v současné době je ten pocit hrdosti asi to co me tak nějak uklidňuje, že to zvládnu abych si to mohla říct jako ostatní. Nejvíc mě děsí, že si zatím nedovedu představit jaký to je když mimčo uvidim, těhotenství je v poho, až na cukrovku těhotenskou samozřejmě a zvýšený tlak ze začátku jsem ani nevěděla že jsem těhotná, ted je to taky pohoda, teď mi to připadá, že spíš rozlišuju, kdo mi co vypráví a jak co mám dělat, radit radit radit, to je asi úkol všech kolem, mimo nej kamarádek:-) což je super.
tak děkuju za tenhle názor:-))

• Citovat
  • Upravit
evina31
3.1.11 11:51

termín mám 22.2.2011 a taky ted prolízám diskuze abych věděla jaký to bude, a líbí se mi příspěvek. mám pocit že v současné době je ten pocit hrdosti asi to co me tak nějak uklidňuje, že to zvládnu abych si to mohla říct jako ostatní. Nejvíc mě děsí, že si zatím nedovedu představit jaký to je když mimčo uvidim, těhotenství je v poho, až na cukrovku těhotenskou samozřejmě a zvýšený tlak ze začátku jsem ani nevěděla že jsem těhotná, ted je to taky pohoda, teď mi to připadá, že spíš rozlišuju, kdo mi co vypráví a jak co mám dělat, radit radit radit, to je asi úkol všech kolem, mimo nej kamarádek:-) což je super.
tak děkuju za tenhle názor:-))

• Citovat
  • Upravit
325
3.1.11 12:03

Jaký je porod… To je individuální ne!? Já jsem byla šťastná, že jsem měla po svém boku, někoho koho znám - přítel … ale na druhou stranu, kdyby tam nebyl možná bych to ani nepocítila :mrgreen: Já jsem měla porod celkem rychlý a samotný porod nebolí … bolí to co se děje před ním v té první době porodní myslím.** Nebylo to příjemné - to od porodu nemůžeš ani očekávat ne** ale jak malou zvážili a očistili a ukázali mi ji … jediné co jsem řekla bylo : a jdu do druhého znovu, dr se náramně bavili, celá bledá, unavená jsem začala básnit, že si pořídím další dítě, že to něco krásného … A bolest? Probůh, všechno bolí i zlomenina nohy, ale z porodu aspoň něco máš - budoucnost, radost … :mrgreen: Nechápu jen, jak někdo může říct, že je to ta největší bolest na světě, s čímž jsem se už mnohokrát setkala… mě to tak teda rozhodně nepříjde. Mě to připadá jako ta nejsmysluplnější bolest, kterou za život prožiju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí