Porod do vody – jeho výhody a nevýhody?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
26.4.13 21:16

@Růženkaa moč je sterilní… a ono při průchodu porodními cestami není zrovna čisto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
26.4.13 22:43

@paola white no to je taky fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.4.13 10:18

Pro miminko to nebezpecne neni…

me treba PA rikala, ze jestli potrebuju curat, do vody muzu…ono se to taky zredi, ale to mi nebylo prijemne a i jsem se lepe na zachode uvolnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
1.5.13 08:28

Ahoj, já jsem také na 100% rozhodnutá pro porodní vanu. Říkám si, že 1. i 2. doba porodní, ale samozřejmě uvidím podle situace, ale minimálně 1.dobu porodní bych byla ve vaně ráda.
Přei prvním porodu mi hodně vyhovovala sprcha, byla jsem v porodnici kde vana byla, ale jednak se nedala používat a zadruhé byl ten jediný pokoj s vanou obsazený. Tak hlavně doufám, že tentorkát se na pokoj s porodní vanou dostanu, budu rodit jinde, tak opravdu doufám, protože zase mají jen jednu místnost s vanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
3.7.13 10:31

Tak porod do vody je velmi klidný, rychlí, a moc to ani nebolí. Jestli rodíš poprvé tak porod do vody je ten pravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.13 23:14

Take uvazuji nad porodem do vody ale trochu se toho bojim :lol: neznam v mem okoli zadnou maminu ktera by to tady u nas prozila.Jsem z Litomeric a nejbliz se tu do vody rodi v Usti nad Labem nebo v Roudnici nad Labem. Neznate nekoho se zkusenostma od tud? Dekuji Jeste mam par mesicu cas ale uz o tom premyslim co by bylo pro me asi nejlepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
28.11.13 23:18

@Marketa D. V Ústí nad Labem není porod do vody možný ;-) Rodila jsem před půl rokem, chytila jsem skvělou PA i dr. Doktor porod prospal a PA přišla jen na zachycení miminka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KatkaSZ
2.12.13 12:16

Rodit v Kadani… Zeny jsou hodne spokojene… Pokud ve vode nebo CAP

• Citovat
  • Upravit
120
11.1.14 16:00

Dobrý den, chci se zeptat, kde v Pardubickém nebo Královehradeckém kraji je možnost porodu do vody? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.14 16:49

Já se rozhodla rodit v Havlíčkový brodě do vody nerodil tam někdo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.15 11:26

Ahoj, hledám porodnici, kde se na Nymbursku, či v Praze nebo severně u Prahy směr Neratovice dá rodit do vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
24.8.15 23:52

Ahoj, je tu nekdo v Anglii???

Budu rodit za par tydnu a chci do vody, ale mam 15ti mesicni dceru, kterou musim vzit s sebou. Ma nekdo zkusenosti, zda muze byt dcera se mnou?? Vim, ze pri samotnem porodu uz ne ale jinak ano. Ja jsem zatim nerozhodna zda nejit rovnou na epidural hned od zacatku, aby se mnou byla rec a nebo zkusit tu vodu.Mam strach z toho, ze nevim jak budu reagovat v bolestech pokud bude muset v pokoji byt ma dcera. Pokud jen partner, tak chci bazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
25.8.15 00:03

Ahoj, je tu nekdo z Londyna???

Jaka je porodnice v Kingstonu?? Chci zkusit pool a midwifery unit, ale nevim jestli nemam jit rovnou na normalni jednotku. Maji tam jen bohuzel jeden pokoj s bazenem, na midwifery maji asi 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
25.8.15 00:44

@Vicky12 To ti nikdo nepovi, jak bude porod probihat, jak budes reagovat. Ja mam s vodou uplne super zkusennost, ale kazdy porod je jiny. Dcerku tam s sebou mit musis? Ja to teda taky zvazovala, protoze jsme nemeli starsiho kam dat, ale nacetla jsem si, jak to muze byt pro dite stresujici, nakonec mi ho nastesti kamaradka pohlidala (jeho prvni hlidani) :) Kdybych byla vedela, jak to bude probihat, klidne tam mohl byt, ale co kdyz veci nepujdou az tak hladce… Navic se nebudes vubec soustredit na porod, ale na malou. Ja bych zkusila najit nekoho, kdo ti pohlida, a jit do bazenu. Je to skvela vec :palec: Jinak jestli maji midwifery a ve stejny budove jako porodnici, tak bych sla na midwifery a uvidis, presunout te muzou vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
25.8.15 01:56

@Mrňátko Prozatim to vypada, ze nemam hlidani. Rodice v Cechach, jeho Australie a lidi tu moc neznam. Ja jsem na midwifery byla a byl to des, mela jsem pool, ale nepouzila ho. Kingston je maly a midwifery maji jen 4 pokoje a vedle je hned nemocnice a saly. V nemocnici maji jen jeden pokoj co ma bazen. Ja vim, ze je to stres mit dite s sebou, jen nevim co se bude dit. Ja v bolestech a tudiz na odstrel a jeste k tomu mit v hlave malou…no prave proto nevim. Idealni by bylo hlidani, pak to moc nebudu resit, ale pokud to nepujde tak se asi budu muset nechat umrtvit, aby se mnou byla vubec nejaka rec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí