Porod doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pana
6.10.14 19:14

@KackaDoup
asi špatné zkušenosti, ale někdy se porod zvrhne jinak než chceme my a pak díky bohu za císaře.

• Citovat
  • Upravit
pana
6.10.14 19:16

@KackaDoup
buď ráda, že ti pomohly, když nebyla jiná volba

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.10.14 19:17

@pana ja ti nerozumim? jako spatne skusenosti s prirozenym porodem porodem trojcat? ja jsem si jista, ze to nikdo NIKDY tady ani nezkousel.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.10.14 19:19

@pana nejsem si tím uplne jista jista..ted uz vim ze druhy byl uplne zbytecny…treti uz byl nutny ze jo…prvni nevim jestli to nezavinili lekari, vysokou davkou oxytocinu, kdy zacaly pak padat ozvy. do te doby bylo vse ok, ale asi bych neporodila…tady to bylo asi dobre, mel 5200g

• Citovat
  • Upravit
pana
6.10.14 19:21

@KackaDoup
teď ti nerozumím, nemluvím nikde o trojčatech, ale dvojčatech, a nevím co nezkoušel?

• Citovat
  • Upravit
pana
6.10.14 19:27

@KackaDoup
dítě mělo 5kg? Asi jsi sama větší, drobná žena by to nedal 5kg dítě.
takže to chápu dobře -máš 3 děti různého věku, vždy sekce?
To není nic hrozného. A jestli to někdo zavinil, těžko říct, hlavně, že máš zdravé děti. co víc si přát

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.10.14 19:28

@pana nj,spatne jsem se pochopily…ja mluvim o trojcatech a ty o dvojcatech, a ta s etaky malokdy rodi spontane. nenchaji je dockat se pokusu o porod.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.10.14 19:28

@pana jj,jsem velka zena :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16365
7.10.14 09:29
@KackaDoup píše:
mozna pri tom vicetnem tim jak uz jsou ty porodni cesty otevrene a pripravene tak to dalsi dite koncem panevnim jde lepe..

jj to jde, jen se musi davat pozor aby se to ditko nestocilo spatne, kdyz se mu tam najednou uvolni prostor :palec:

@pana píše:
@quinny
ty máš neposednou kočku, neposedí, nepostojí, nebolí tě ruce?

Jj obcas boli diky za optani :mrgreen:
:dance:

@berry4 tak ted jsem se v tom trosku ztratila co ze sis to chtela datdo toho podpisu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.10.14 09:45

@quinny ale bylo na tom hur nez ty dve…museli ho prodychavat…holt to neni idealni poloha, obdivuji ten klid co meli ti zdravotnici u toho a jak stale chvalili matku…a matka jak vzorna byla jak predpisove dychala.

• Citovat
  • Upravit
16365
7.10.14 09:57

@KackaDoup to mohla byt i nahoda. Musim na to kouknout, snad do konce tydne. Dnes razim pryc a zitra taky, tak PC asi nezapnu :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baletka31
7.10.14 17:15
@KackaDoup píše:
@pana nj,spatne jsem se pochopily…ja mluvim o trojcatech a ty o dvojcatech, a ta s etaky malokdy rodi spontane. nenchaji je dockat se pokusu o porod.

Možná se nějak zamotám, snad jsem pochopila správně, že komentuješ porod vícerčat? Snad trojčat?

Sama jsem porodila trojčata v 39 týdnu v naprosté pohodě, vše bylo v klidu, nikam se nespěchalo, nikdo mě do ničeho nenutil. Jen to zděšení, že jsou 3. Podle všeho měly být 2. Díky za ně, jsem šťastná.

• Citovat
  • Upravit
Baletka31
7.10.14 17:18

@pana
to Ti moc gratuluji, dvě nebo tři, to už je pak jedno. Ale až si to přineseš domů, to je maskr :)
jak to zvládáš?

• Citovat
  • Upravit
pana
7.10.14 18:43

@Baletka31
děkuji, tobě také a smekám. 3 to je mazec.
Teď už je to v pohodě, ale po příchodu domů jsem nevěděla co dělat dřív, pořád řvaly a já nevěděla co dělat. To je asi běžné u i jednoho, ale nyní je vše v pohodě. Bez manžela bych to nezvládla.
Musíme to nějak zvládnout.
Já mám páreček, a ty?

• Citovat
  • Upravit
pana
7.10.14 19:19

@Baletka31

měli jste pečovatelku?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...