Porod na Bulovce - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
19.3.17 21:43

@Roseforever Melnik neni spatny, pokud nema clovek smulu na pokoj c. 1, ktery je hned naproti sesterne, kam imrvere nekdo chodi a mj. se tam chodi na wc z navstevni mistnosti. Je holt prvni na rane. Jinak porodni salky pekne. Znova uz se mi tam nechtelo, vzala jsem, co mam ted nejblize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.17 14:12

Dobrý den, maminky, můžete mi napsat nejnovější zkušenosti s porodnicí na Bulovce. Konkrétně mě zajímá, jak je to s nástřihy u druhorodiček a jestli je možné rodit i v jiné poloze než vleže s nohama nahoře. Před čtyřmi lety se rodilo právě jen tak. Díky. (p. s. prosím anonymně, zatím o těhotenství neví v práci).

• Citovat
  • Upravit
9
11.10.17 15:22

Ja som tam rodila dve deti, našťastie obe bez nástrihu - nebol potrebný, cvičila som s Aniballom. S tou polohou neviem, obe som rodila v polosede. Nohy som mohla mať buď pri tele, alebo v opierkách. Podľa mňa záleží na konkrétnom doktorovi - ak narazíš na mladučkú doktorku, ktorá promovala tak rok dozadu (v poradni boli dve také), tak to nebude vedieť odrodiť inak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.10.17 15:26
@armi píše:
Ja som tam rodila dve deti, našťastie obe bez nástrihu - nebol potrebný, cvičila som s Aniballom. S tou polohou neviem, obe som rodila v polosede. Nohy som mohla mať buď pri tele, alebo v opierkách. Podľa mňa záleží na konkrétnom doktorovi - ak narazíš na mladučkú doktorku, ktorá promovala tak rok dozadu (v poradni boli dve také), tak to nebude vedieť odrodiť inak.

to neni o tom, kdy doktor odpromoval, ale o neochote vyjit vstric rodicce na ukor sveho nepohodli. Protoze pro doktora je pohodlnejsi, kdyz zena lezu na zadech a on se ji muze divat mezi nohy pohodlne, nez kdyby drepela a on musel taky na kolena. Ostatne nejak nechapu, co ma co koukat rodicce mezi nohy, pohud tam neni zadny problem. Pokud problem je, tak pak to chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.17 15:38

@armi Děkuji, uvidíme, kde skončím. Bulovka bude stejně alternativa číslo 2. Plánuju porodnici mimo Prahu. O Aniballu jsem slyšela už před prvním porodem, ale nenašla jsem odvahu. Teď chci určitě zkusit, abych měla co nejvyšší šanci vyhnout se nástřihu.

• Citovat
  • Upravit
7
11.10.17 16:51

Ja tam rodila skoro pred rokem a naprosta spokohenost. Hezke nove prostredi, prijemny a ochotny personal, co poradi. Jinak rodila jsem prvne a teda s nastrihem. Jen meli nejake spatne nuzky a neslo to, pani musela zabrat, takze jsem to citila, ale v tu chvili mi to bylo jedno. :)

Příspěvek upraven 11.10.17 v 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
11.10.17 17:39

Já tam rodila před 6 lety druhé dítě, nástřih minimální, dcera měla 4000g, seděla jsem hned, byla to pohoda. Kamarádka před 5 lety bez nástřihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.17 08:11

@Rene1 Děkuji. Nové prostředí myslíš jak? Když jsem tam byla já, tak porodní sály byly bez sprchy a wc.

• Citovat
  • Upravit
7
16.10.17 08:51

Já měla rodící místnost s wc i sprchou. Žádný nadstandard jsem neměla. Jen v tu dobu (kvůli havárii na hlavní třídě )netekla na celé Bulovce voda, takže sprchu jsem stejně nevyužila :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
16.10.17 10:58

Jeden sal je stale bez wc a sprchy, ostatni jsou uz predelane. Ja mela bohuzel smulu prave na tento. Je to neprijemne v bolestech lozit po chodbe s kapackou v ruce na toaletu, ktera je na druhe strane chodby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková