Co potřebuje otec do porodnice?

14047
27.1.11 15:19

Co potřebuje otec do porodnice??

Ahoj
jelikož jsem minule rodila císařem, tak nevím, co vlastně otec potřebuje a vlastně ani mimi, byli jsme na JIP, takže jsme nepotřebovali nic :)
Teď to vypadá, že nám možná zavřou porodnici, takže jejich seznam rozšiřuju o to, co je potřeba jinde.. Asi pojedu s kuframa, jak na zájezd :roll:
dík za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
27.1.11 15:21

Mimi jen plínky, ubrousky. Kosmetiku ti dají jejich (můžeš mít vlastní). Ale to stejně až budeš mít prcka u sebe.
No a otec přezůvky, pití, sváču, foťák/kameru s nabitýma baterkama :wink: Oblečení mu dají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
27.1.11 15:24

Tatínek bačkory, foťák, pití, jídlo, knížku (kdyby se náhodou nudil :mrgreen: ), peníze a doklady.

Mimi různě - podle porodnice, kde plánuješ rodit. Liší se to hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
27.1.11 15:32

koukám že jsi Praha a kde si registrovaná?
teda přítel snad neměl nic,jediný co k porodu potřeboval byly peníze :mrgreen: (zaplatil přítomnost u porodu a koupil nám jídlo) ,foták mám v mobilu a pro mimi na porodní sál nic až pak na šestinedělí plínky a vlhčené ubrousky.

• Citovat
  • Upravit
6555
27.1.11 15:38

Manžel s sebou měl pouze peníze (zaplacení doprovodu hned po porodu), noťase a foták..Přezůvky a hadry dostal,na jídlo si zašel.Doklady po něm nikdo nevyžadoval.

Pro mimi jsem potřebovala pleny (5 na den nestačilo), nějaké body na výměnu, protože než ho přinesly sestry, dítě by mi zmrzlo a rukavičky, byl věčně podrápanej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
27.1.11 15:38
žirafííí píše:
koukám že jsi Praha a kde si registrovaná?
teda přítel snad neměl nic,jediný co k porodu potřeboval byly peníze :mrgreen: (zaplatil přítomnost u porodu a koupil nám jídlo) ,foták mám v mobilu a pro mimi na porodní sál nic až pak na šestinedělí plínky a vlhčené ubrousky.

na Bulovce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
27.1.11 15:50

Jizvi, jelikož budeš rodit normálně poprvé, tak počítej s troškou delší doby, takže hlavně SVAČINU! Jinak ti chlap bude švidrat hlady, jako ten můj, který se mnou outrpně snášel bolesti i prázdný žaludek 18 hodin :mrgreen: , ale tu dobu neber jako bernou minci, sváču však berte určitě, aby ti tam hlady neomdlel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
27.1.11 16:08

U nás to byli přezůvky, pití a hlavně sváča :lol: Peníze a doklady taky, na zaplacení poplatku, že tam mohl být. Foťák-kamera.

Pro mimčo potom plíny. Ubrousky-záleží jestli používáš, já myla jen pod vodou.
Oblečení erár nám stačilo, krom rukaviček, ty rozhodně vem svoje.
Ale brala bych přebalovací podložku, dávala jsem si na tu jejich jen hadrovou plínu a nestačili mi je doplňovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
27.1.11 16:09

no a kdyz jsem mu rikala, at si koupi do zasoby susenky, tak ze je tam automat…no jeho blbost, ze:) ja si sebou neco pribalim…ono jeste neni jasne, jak budu rodit, ale na normos proste sance je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
27.1.11 16:12

automat tehdy byl taky, ale v noci se nedoplňoval :jazyk: takže mohl akorát koukat na pestrý obrázky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
27.1.11 16:14

No ten můj s sebou taky neměl nic k jídlu, prostě se převlíkl do civilu a došel si do krámu :-) Toť ale otázka, jakej budeš mít porod, já se tak pomalu otvírala, že si mohl manža klidně zajít ještě do kina na 5-ti hodinovej film a nic by se nestalo :lol: Pokud by to ale bylo šup hup, tak je asi fakt lepší mít jídlo s sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
27.1.11 16:15
Lowel píše:
automat tehdy byl taky, ale v noci se nedoplňoval :jazyk: takže mohl akorát koukat na pestrý obrázky :mrgreen:

My nedošlo, že se taky může rodit v noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
27.1.11 16:24

No ono se rodilo v noci, a stejně to bylo víc jak půl dne :mrgreen: , jen jsme nepočítali, že to bude tak dlouho a u druhé to bylo to samý, jen to trvalo 5 hodin, to už byl i po večeři když přijel, ale maminka ho mermomocí soukala do saka s kravatou :lol: , ubránil se :palec: . Takže do porodnice ještě i tu kravatu přibalit i se sakem, aby byli manžílci za fešáky :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
27.1.11 16:25

Ten můj měl přezůvky, pití, sušenky bebe a foťák. Peníze a doklady nosí u sebe běžně, na to ani nemyslel nijak zvlášť.
Pro mimi jsem měla pampersky a vlastní oblečení (sice dají erár, ale prcek se hned osypal, perou to v normál prášku :zed: ) a kosmetiku (čistej mandlovej olej a ubrousky a nějakej krém od Nivey, v mojí porodnici jedou na Johnsonu a na ten jsem slyšela 85% negativ, tak jsem si radši vzala svoje). Pampersky jsem nevyuzili, jeli jsme na erárních papírovkách, ale oblečení a kosmetiku jo. A dvě látkovy pro všechny případy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.1.11 16:29

Taky jsem rodila na Bulovce. Manžel měl jen telefon, foťák, pantofle, colu - ta byla původně pro mě, ale on mi ji pil :-), doklady a pětistovku, víc myslím nepotřebuje.
Plenky jednorázovky nám dávali, asi 5 denně, oblečení na miminko taky, asi bych si vzala ubrousky a pár plenek pro jistotu. Kosmetiku na miminko jsme dostávali sebamed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková