Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To budou nejspíš jen poslíčci. Poznáš to jednoduše, v teplé vodě by to mělo ustat, ale vzhledem k tomu, že to máš jen párkrát a vůbec ne pravidelně, bych se nebála. Kdy máš poradnu? Tam uvidíš, zda se třeba předčasně neotvíráš ![]()
@weyky oteviram se už od 22.tt … Ale nález je zatím prý stále stejný a dobrý… Poradna příští týden
No ver tomu ze kontrakce poznas
takovou bolest jsem nikdy nezazila a nejde prehlednout
takze to budou poslicci
@zudina Tohle mi taky všichni říkali. A popravdě, nejsem si jistá, jestli bych samotné kontrakce doma poznala
Asi jo, ale zas tak hrozné bolesti to pro mě nebyly.
@Anonimka5621 Jestli to je jen párkrát za den, tak to budou poslíčci. Předpokládám, že bereš magnésium? Zavolej na gynekologii a po poradě si navyš dávky.
@Petule030 tak asi to kazdy ma jinak ale ja jsem myslela ze uderila ma posledni chvile ![]()
Pokud 3× za den, tak asi vážně jen poslíčci. Ale nespoléhej na to, že fakt kontrakce rozeznáš, já je tedy nepoznala. Celý den jsem si říkala, že je to na kontrakce až moc v pohodě (poslíčky jsem předtím neměla), no přítel mě dotáhl do porodnice, tam jsem si už zažila peklo, ale malý byl za 20 minut na světě. ![]()
A jinak, měla jsem kontrakce nepravidelné celou dobu, horká vana s tím nic neudělala.
U mne tedy taky porod nastoupil jako poslíčci, nepravidelně, stejné bolesti, ale teplá voda nepomohla a po ní se to naopak rozjelo.
Tak uvidíš, pokud to bude dostávat nějaký spád, nebo to bude vícekrát za den a nepomůže ani klid, ani teplá voda, ani magnézko, pro jistotu bych jela…přece jen je ještě brzy na porod.
Mne jeste 3min kontrakce bolely jen na levelu poslicku (ale nasledujici 2hod uz byly nezamenitelny
) za sebe radim neresit tak intenzitu, jako pravidelnost opakovani
Tvrdnutí spodku (jenom spodku, ne celého břicha) a jakoby tlačení do něj (celkem na tu chvíli bolestivé :/
není to časté cca 3krat za den na cca půl minuty až minutu… Mám plašit že rodim nebo to jsou poslíčci?? 33+2.tt
děkuji za rady