Porod nebo poslíčci? Plašit?

Anonimka5621
5.9.17 09:52

Porod nebo poslíčci??? Plašit ?

Tvrdnutí spodku (jenom spodku, ne celého břicha) a jakoby tlačení do něj (celkem na tu chvíli bolestivé :/ :) není to časté cca 3krat za den na cca půl minuty až minutu… Mám plašit že rodim nebo to jsou poslíčci?? 33+2.tt :) děkuji za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20513
5.9.17 09:56

To budou nejspíš jen poslíčci. Poznáš to jednoduše, v teplé vodě by to mělo ustat, ale vzhledem k tomu, že to máš jen párkrát a vůbec ne pravidelně, bych se nebála. Kdy máš poradnu? Tam uvidíš, zda se třeba předčasně neotvíráš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimka5621
5.9.17 10:01

@weyky oteviram se už od 22.tt … Ale nález je zatím prý stále stejný a dobrý… Poradna příští týden

• Citovat
  • Upravit
3823
5.9.17 10:03

No ver tomu ze kontrakce poznas :D takovou bolest jsem nikdy nezazila a nejde prehlednout :lol: takze to budou poslicci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.9.17 10:27

@zudina Tohle mi taky všichni říkali. A popravdě, nejsem si jistá, jestli bych samotné kontrakce doma poznala :think: Asi jo, ale zas tak hrozné bolesti to pro mě nebyly.
@Anonimka5621 Jestli to je jen párkrát za den, tak to budou poslíčci. Předpokládám, že bereš magnésium? Zavolej na gynekologii a po poradě si navyš dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
5.9.17 10:35

@Petule030 tak asi to kazdy ma jinak ale ja jsem myslela ze uderila ma posledni chvile :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.9.17 10:43

Pokud 3× za den, tak asi vážně jen poslíčci. Ale nespoléhej na to, že fakt kontrakce rozeznáš, já je tedy nepoznala. Celý den jsem si říkala, že je to na kontrakce až moc v pohodě (poslíčky jsem předtím neměla), no přítel mě dotáhl do porodnice, tam jsem si už zažila peklo, ale malý byl za 20 minut na světě. :D

A jinak, měla jsem kontrakce nepravidelné celou dobu, horká vana s tím nic neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
5.9.17 10:48

U mne tedy taky porod nastoupil jako poslíčci, nepravidelně, stejné bolesti, ale teplá voda nepomohla a po ní se to naopak rozjelo.
Tak uvidíš, pokud to bude dostávat nějaký spád, nebo to bude vícekrát za den a nepomůže ani klid, ani teplá voda, ani magnézko, pro jistotu bych jela…přece jen je ještě brzy na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
5.9.17 11:12

Mne jeste 3min kontrakce bolely jen na levelu poslicku (ale nasledujici 2hod uz byly nezamenitelny :mrgreen: ) za sebe radim neresit tak intenzitu, jako pravidelnost opakovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí