Že by porod za dveřma?

122
4.9.17 14:50

ze by porod za dverma?

Zdravicko mam otazecku dnes 39+1 na ko ozvy v poradku jen par posliku dle vysetreni cs 5 cipek zasly a otevrena na dva prsty za jak dlouho jste pri takovem nalezu jeli rodit? Bude to muj treti porod ale prijdu si jak prvorodicka ;) poradne ani nemuzu chodit spodek strasne tlaci trisla boli a brisko tvrdne uz od rana nepravidelne vana nepomohla doktorka si mysli ze do tydne urcite porodim ale to mi rika uz tri tydny :D jen me zarazil ten zasly cipek dekuji za nazory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
4.9.17 15:03

Hele, tohle ti nikdo neřekne. Můžeš jet rodit večer nebo taky za týden. Na mě teď u třetího „koukali“ naposled v 38tt., to jsem byla CS 6, čípek 2 cm, ale měkký a hrdlo na prst. Od té doby na mě nikdo nekoukal, takže jak to tam aktuálně vypadá, to netuším. Spodek (pánev, třísla, „ona místa“) mě tlačí příšerně už pár týdnů, protože mimino je hlavou úplně v pánvi, poslíky mám denně už asi 3 týdny, ale pořád jsem tady. Ze čtvrtka na pátek to vypadalo, že snad už, 3 hodiny prodýchávacích kontrakcí a pak konec. Jsem dva dny po termínu, takže 40+2 a pořád 2v1. :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
4.9.17 15:16

Známá byla otevřená na 3 cm již minimálně od 36tt a rodila plánovaně v 38tt. Bylo to také její třetí, takže v tu dobu běžně fungovala v domácnosti a nešetřila se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.9.17 15:19

@Fima ty jo… To ja mam posliky hlavne po sexu chlap by chtel furt ale ja uz to nezvladam :D :D ty bolesti potom jsou fakt hrozny prodychavam treba i 5 hodin v kuse nemuzu ani na malou protoze sem jak kdyby tou bolesti ucpana :D ale to mam i mimo sex ze kdyz jdu na malou tak mi pri curani desne ztvrdne bricho a ucpu se :D clovek by rek treti porod a ona nevi :D jenze pri predeslych dvou nemit bricho tak ani nevim ze jsem tehotna :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.9.17 15:22

@-Evka- to ja se taky extra nesetrim furt litam vytiram vysavam hold nemam rada binec uklid je potreba neustale nejsem blazen ale malej aby prisel do cisteho a vonaveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
4.9.17 16:22

To může být klidně dnes a klidně i za týden…kamarádka chodila na 3cm asi měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
4.9.17 16:58

@ivanka164 no ja šla vždycky z,,nuly na 100" za par hodin, tedy u me zasly čípek a otevřená na dva prsty - první dite za 6 hodin venku, druhe za dvě… :palec:

• Citovat
  • Upravit
122
14.9.17 11:28

Zdravim maminky tak se jiz poslusne hlasim z pohodli domova uz s tydenim mimiskem :) porod vypukl z minuty na minutu az sem neverila ze rodim a za 3 hodinky bylo po vsem ;) takze rychlovka jak jste na tom vy holciny porad 2v1 nebo zz taky chovate svoje poklady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí