Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda to měl někdo podobně. Jsem přelom 24-25.týden, jsem hubená, zatím mám necelých 5kg nahoře, nemám žádné bříško, když si lehnu už vůbec ne. Je mi nepříjemné, že v leže dost znatelně hmatám miminko, záda, hlavičku…
Stalo se to taky někomu? Měřím 171 a moje počáteční váha byla 56-57 kg.
Děkuju
@Raciolka22222 proč neprijemne? Já jsem miminko taky nahmatavala.. držela za rucicku. Mi se to naopak líbilo ![]()
@Raciolka22222 kazde telo je original a chova se jinak. Ja jsem take stihla 173/ 55 kg, na zacatku jsem zhubla na 51-52, to bylo hrozny a brisko se vyklenulo taky kolem 25tt, rodit jsem sla s vahou 63 kg. Naopak bud rada, ze zbytecne nenabiras. 5 kg nahore ve 25tt mi pripada naprosto adekvatni.
Ja mela placentu vpredu takze jsem prcka citila mene, pockej az bude vetsi to budes citit miminko neustale ![]()
Moje mamka to tak měla, když mě čekala. Je o něco menší a rodila s váhou asi 52 kilo (já měla 3,7). Když si lehla, byla jsem vidět celá, kde jsou nohy, ruce.. žádný problém to nebyl, narodila jsem se po termínu naprosto v pohodě.
Moc děkuju za komentáře všem
Miluju když mimčo kope a hýbe se ale přijde mi to divné až nepříjemné když na něj můžu takhle sahat, přesně cítim ruku hlavu…bojim se aych mu neublížila, většinou večer když usnu tak se ráno vzbudím na břiše, tak jestli ho tam nemačkám ![]()