Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahojky holky, chtěla bych se zeptat, kolik vás tu je, co jste rodili od cca 35-38tt? já jsem sice 37tt, ale tak mě to zajímá. prosím můžete napsat kdy jste přesně rodili a kolik měli dítka při narození a jak dlouho jste byli v porodnici??děkuji
Tak já 37+5 a míry 3140g a 48cm. Malá se narodila v úterý před půlnocí a v sobotu ráno nás pustily.
holky já se na to ptám, protože sice dr. říkal, že na porod to zatím není, ale prostě já mám nějaké tušení, že už to dlouho trvat nebude a půjdu rodit, tak se ptám. protože mám doma dvouleteho chlapečka, tak i k vůli hlídání,…takže pokud to dobře chápu, tak od toho 36tt je vše ok, takže je vše vyvynuté a jde pouze o váhu??? já budu začínat 38tt ve středu
a ještě jeden dotaz, to uvadite termíny podle ultrazvuku nebo dle menstruace??
37+3, 2800g,48 cm, kvuli zloutence jsme zustaly 11 dni…
druha 36+2, 2650g, 46 cm, sly jsme domu 5. den…
Mladsi ma ted v necelych dvou letech 13 kg a je i dost velka,vetsi nez ostatni deti, nikdo by nepoznal, ze je trochu nedonosena…
Ahojky,první dítko jsem rodila ve 34tt.3400g,51cm.Ve 3.30mi praskla voda a ve 12.20 byl Mates na světě
Držím palečky ať vydržíš ještě chvíli pohromadě a vše je ok ![]()
Malá se narodila těsně po půlnoci, tak už byla narozená v 37+0. Míry měla 2800g a 49cm. Všechno v pohodě, tak jsme domů šly čtvrtý den. ![]()
no já mám totiž termín podle menzesu 5.4 a podle ultrazvuku 15.4, ale jak jsem byla ve 32tt na velkém ultrazvuku, tak dr. říkal že velikostně podle měření odpovídá TP podle menzesu na toho 5.4 . a jelikož se docela dost nataham a nalítám s ejdním dítkem za celej den, tak prostě nějak cítím, že už to dlouho trvat nebude a tak mám strach aby kdyžtak bylo vše ok
ted v pondělí mě dr. řekl že malej má cca 2,4 až 2,5kg a první syn byl o týden dříve a měl 2520g takže ted druhý prý bude o dost větší,
boubelka76 píše:
Ahojky,první dítko jsem rodila ve 34tt.3400g,51cm.Ve 3.30mi praskla voda a ve 12.20 byl Mates na světěDržím palečky ať vydržíš ještě chvíli pohromadě a vše je ok
Co jsem to napsala za blbost ve 37tt jsem rodila,omlouvám se za překlep ![]()
já 37 týden, malá měla 3900g. Jenže malá si lokla vody, tak byla jeden den v inkubátoru a dostávala antibiotika,no tak jsme si poležely v nemocnici skoro 14 dnů. Ale všechno dobře dopadlo a to je to nejdůležitější.
Držím palečky, ať je i u Vás vše v pořádku a máš už mimčo co nejdříve v náručí.