Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Sylviii píše:
Tak koukám, že zatím je to tak napůl komplikace napůl v poho, sestra mi totiž pořád tvrdí, že když jsem mladá tak to znamená, že budu mít porod ok a, že se nic nemůže stát tak jí to dám pak přečíst ať sama vidí, že to tak není
hele nic nenechávat náhodě a vydupat si pozornost. lepší bejt za hysterku, než mít pak miminko postižený nedej bože něco ještě horšího…
Porod ve 20 a 23, oba krásný, rychlý, dá se říci bezbolestný, bez nástřihu
Já ve 24, porod řekla bych dobrý. o půlnoci odtekla voda, za dvě a půl hodiny začly kontrakce, malý byl na světě o půl deváté. Kdyby dřív poznali, že rodím, mohl by být na světě dřív, pořád mi říkali „to je teprv začátek, až vás bude bolet úplně celé břicho, tak přijďte“, já trpěla jak pes, už jsem málem lezla bolestí po zdi, ale bolely mě jenom záda a spodek břicha, rozhodně ne celé břicho, jak mi říkali. No nicméně jak už se to fakt nedalo vydržet, tak jsem přišla za nimi, tam se miještě snažili natáček monitor, ale nenatočili nic, protože jsem nevydržela bez pohnutí. Měli mě furt za hysterku a posílali mě zpátky na pokoj. Pak naštěstí přišla dr a po mých opakovaných prosbách, aby s tím už něco udělala, že to nevydržím
mě vyšetřila a oznámila, že už rodím
tož tak, no. Malý byl pak za 20 minut na světě. Kdyby ta doktorka zrovna nepřišla, tak jsem asi rodila na pokoji sama ![]()
Příspěvek upraven 15.11.12 v 19:11
Rodila jsem ve 23, vyvolavane, dlouho, s krevni ztratou. Celkove hruza, ale prezila jsem ![]()
Nesplňuju hranici o 10let, takže stará bába, začnu si dávat večer hlínu na hrudník, abych si zvykala
nicméně, porod luxusní, bez komplikací, 4 hodiny komplet se vším, v porodnici všichni chválili, že takový porod je pro ně za odměnu, málá měla 4 kila. O věku to není, možná staré báby rodí líp
![]()
@Sylviii tedˇmi to došlo, ty jsi stále neporodila? Já myslela, že už dávno ![]()
Apropos nevím, co chceš srovnávat,1000 lidí,1000 názorů, až to přijde, tak na to, jaký to je přijdeš sama ![]()
@Bačavelmistarý šmarja, to jsi měla štěstí, jestli mi někdo řekne, že histerčim taaaak
![]()
Já rodila v 24,v plánu bylo dříve, ale malá si dala na čas, než se nám podařila
Rodila jsem SC, malá byla příčně
Vše v pohodě, druhé když vše půjde budu rodit v 26 letech. Jsem ráda, že jsem mladá maminka a fandím jim ![]()
@berry4 Chci to totiž ukázat sestře, ona mě pořád přesvědčuje, že mladá = porod v poho, rodím až druhého, taky bych to chtěla mít už za sebou
![]()
@Sylviii píše:
Ahoy holky, zajímalo by mě jaký jste měli porod vy kdo jste rodili mladé? Jestli to bylo rychlé, s komplikacemi, jestli první odtekla plodovka netbo začaly kontrakce?Třeba do 25 let, neříkám, že pak už jsou ženy staré:D, jen nevím jak to říct aby to někoho neurazilo
Příspěvek upraven 15.11.12 v 18:47
@Žirafátko Právěže pomohla, jen do mě