Porodné a přítel v rodném listě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16281
9.1.15 16:34
@Ga Briela píše:
@Janiiska tak si precti celou diskuzi od zacatku, chtela jsem poradit nemyslela jsem to zle, normální prispevek jako kazdy jiny. Podívej se na ty reakce, tohle se proste nedela takto dorázet na zakladatelku bez rady bez smyslu prispevku, akorát urazky a vysmechy na moji osobu o tom tato diskuze neni je pro maminky, které si chcou vzajemne poradit a pomahat si. Proste neco je špatně…

Ale holky ti tu vysvětlovaly, že jako rudá na býka působí ta věta „Co mám udělat pro to, aby porodné určitě schválili“,protože to prostě zavání snahou o nějaké falšování. Pro porodné je rozhodující příjem rodičů v předcházejícím čtvrtletí a tečka, nic víc, i kdyby to někomu nevyšlo o stovku, tak jediné, co může udělat, je zfalšovat potvrzení o příjmu, a to je podvod. Ty prostě dělat nemůžeš nic. Ano, některé uživatelky jsou arogantní, ale tvoje příspěvky o tom, že si porodné použiješ na co chceš, a mačkat se ve 2+1 nebudete, jsou úplně stejné, trochu pokory by to chtělo i z tvojí strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.1.15 16:35

@Janiiska to uz mi taky doslo, proste sem to spatne napsala a ted toho lituju, ale ze vyvolam takovou vlnu arogance a posmesku sem teda fakt necekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
9.1.15 16:36

@Ga Briela prostě pokud nejde o vyčůranost, tak bud na úřadu upřímná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.1.15 16:41

@Janiiska sak budu ja bych nemela nervy ze bych neco sfalšovala a trnůt jestli me na to prijdou nebo ne…ja kdyz pocitam podle tech kalkulacek na netu tak se vejdeme, ale nebyla jsem si jista jestli tam nejsou i nake dalsi pozadavky no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
9.1.15 16:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
9.1.15 17:32

No já nevím holky, přečetla jsem si celou diskusi a některé názory fakt nechápu. Hold všichni nemají takové štěstí že jim rodiče můžou zaplatit školy a sehnat jim práci za x tisíc. Prostě bohužel někdo vydělává míň a někdo víc. Někdo přece musí prodávat v obchodě za 10 000,– aby si ti ostatní v tom obchodě vůbec mohli vůbec nakoupit.

Nemyslím si že peníze jsou to nejdůležitějsí. I kdybych měla miliony tak bych dítěti nekoupila všechno o co si řekne, takhle dítě nepřipravíte na reálný život.

Vůbec nechápu proč některé z vás tady na zakladatelku takhle útočily.

K dotazu: pokud nepřesahujete 2,7 násobek tak v rodném listě být může. Do příjmu se počítá jen tvůj a přítelův příjem ať máte bydliště kdekoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat