Porodní plán – co jste do něj psaly? Jde to i bez něj?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
7.7.15 13:49

@Aries6 To je právě to…na těhotenské plavání jsem chodila k takové PA, která mi tu porodnici, ve které jsem nakonec rodila, celkem zhnusila (ale já jsem tam musela jít kvůli těh. cukrovce). A u porodu jsem měla tak skvělou PA, že jsem děkovala Bohu, že jsem zrovna tam…To je právě naprd, že se člověk nikdy asi nepřipraví úplně na všechno…Moc držím palce, ať vše proběhne podle tvých představ!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
7.7.15 14:51

@kacaba379 Víš co, já si nic až tak nepředsavuju :D Jen vím, že v těch bolestech asi kejvnu na cokoliv, ale to tlačení na břicho u druhého porodu bylo fakt zbytečný. A něco mi píchali do žíly, asi oxitocin a ve zprávě o tom nepíšou. Ta, co mi to píchala, mi nic neřekla, až jsem se zeptala, řekla, že je to, aby se líp porodila hlavička :think: Byla jsem loutka a oni jen tahali za provázky… Malou jsem pak dávala dohromady půl roku a možná, že kdyby něco z toho nebylo, mohla být klidnější…
Takže fakt jen asi 3 základní věci. Pokud by šlo o život miminka nebo můj, kývnu samozřejmě na cokoliv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
7.7.15 14:52

@kerrankin :mrgreen: To je přesně to. Můj chlap je super, ale myslím, že v tomhle by nevěděl, jak reagovat… tak chci radši plán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
7.7.15 16:52

@kerrankin No řekl to, až byl malý venku. Chtěli jsme i nechat dotepat pupečník, ale to se vyžvejknul už pozdě a oni mi to i rozmlouvali, protože jsem Rh-…ale u druhého jsme už nechali. Jako oni byli v pohodě, nebylo třeba se nějak dohadovat, ale říct jo, jinak by to udělali podle svých běžných postupů. U druhého jsem si to všecko domlouvala sama, protože jsem byla v porodnici už od večera s odtékající vodou a malý se narodil až ráno. A druhý porod mě ani moc nebolel, tak to bylo v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí