Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@IvousM No já právě měla u porodu takovou mladou, arogantní doktorku. Navíc porod vyvolávaný, rvala to do mě horem dolem a pořád nějaké urychlování, až začaly malému padat ozvy a ona normálně zpanikařila a právě taky volali Dr. Kroužka, že je zkušenější. Bez zaváhání vytáhl malého kleštěma a zachránil mu život ![]()
PA nevím, která tam byla, ale byla protivná jak p.del, akorát mě okřikovala, ať nekřičím, nic jiného neuměla ![]()
@Erian Tak to já jsem si u toho zakřičela taky, měla jsem pocit že mi to naopak pomáhá tlačit ale nikdo na mě kvůli tomu neřval. Jen mi někdo v klidu řekl že mě to vysiluje tak nekřičím. Fakt jsem byla se všema maximálně spokojená.
@IvousM Tak v tom případě doufám, že se to tam za tu dobu co jsem tam nebyla změnilo
K lepšímu, pokud možno ![]()
Já jsem rodila v Benešově letos v únoru a byla jsem maximálně spokojená
Rodil mě dr. Madzin a byl výbornej..
V Benešově jsem rodila téměř před rokem a musím říct super, byla jsem maximálně spokojená a to i přes komplikace, kteté jsme oba se synem měli, ale to se v našem případě nedalo přepokládat. U porodu jsem měla PA Hlaváčkovu a paní doktorku Vlčkovou, ke konci se to začalo trošku kompliovat tak si paní doktorka zavolala ještě nějakého pana doktora, teď nevím přesně jméno, ten však přišel v okamžiku, kdy se malý probojoval ven. U dr. Kroužka jsem byla asi tři týdny po porodu s komplikacemi a byl také super.
Kamarádka rodila v květnu a také byla spokojená.
Ahojky, ma nekdo aktualni zkusenost s porodnici? Byli jste spokojene? Co nezapomenout vzit s sebou? Davaji neco napriklad vlozky nebo neco pro mimino?
V květnu sem tam rodila podruhé a opět naprostá spokojenost. Jen na oddělení šestinědělí mi přišlo, že sestry jsou jak z nějaké laktační sekty. Jedna dokonce seřvala jinou matku, že se opovážila dát dítěti dudlík a nepřikládala co hodinu (i v noci)… Ale asi opravdu záleží na koho narazíš… Jsou tam i výjimky.
Jinak na stránkách porodnice máš věci co s sebou… Věci na miminko ti půjčí a balík vložek dostaneš po porodu, ten mi ale rozhodně nestačil.
Po zkušenosti s dcerou sem si vzala rukavičky na miminko (obě děti měly dlouhé nehty a hrozně se škrábaly), dudlíka a kojící kloboučky (poprvé mi je tam ale dokonce i půjčily).
Holky, rodili jste ted nekdy v Benesove u Prahy? Byli jste spokojene?
@Jita1987 ahoj, ja ano. 10.1.2017 a byla jsem spokojena, mas nejake otazky? ![]()
Ano, rodila jsem akutnim CS v dubnu 2015 a nemuzu si stezovat ![]()
@lennkaa tak to jsem rada..ja prave slysela i negativni zkusenosti..jinak je neco co si vzit sebou zda vam neco chybelo? A poskytuji treba poporodni vlozky nebo si vzit svoje?
@Jita1987 Akorát tam ale nyní probíhá rekonstrukce, takže je porodní část přesunuta do jiného patra. Podrobnosti nevím. Bydlíme kousek od Benešova, ale po návštěvě obou míst jsem se již podruhé rozhodla rodit v 80km vzdáleném Havlíčkově Brodě. Obě porodnice jsou v přístupu a komfortu nesrovnatelné, ale záleží, co hledáte. Zkušenost mám čerstvou- konec listopadu. Dobře vyberte ![]()
@Jita1987 Nene, všichni nosí svoje, při zaregistrování dostanete seznam věcí a tím jsem se řídila, možná ještě jsem mrkla na net na nějaký seznam na googlu, cokoliv pochybí, přiveze rodina. Hlavní je mít doklady, papíry, které jsou třeba k porodu. Hodně nočních košil, poporodní vložky, hygiena. Pro miminko stačí malé balení plínek, vlhčené ubrousky. Na koupání kosmetika a vše ostatní je k dispozici na pokoji. Žádné oblečení pro mimi není třeba, až na odjezd domů.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.