Porodnice Benešov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
25.12.17 22:01

@lennkaa. Super dekuji..koukam na stranky ze jsou i predporodni kurzy tak mozna se dojdeme podivat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
26.12.17 05:56

Ja tam rodila v zari a. memuzu si. stezovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
27.12.17 18:33

Ahoj, já jsem v Benešově rodila 2014, 2015 a teď 2018 budu znovu. Porodní sály a předporodní přípravna jsou sice starší, ale doktoři jsou tam výborní a sestřičky taky milé (výjimka se najde všude :-) ). Takže vůbec neváhám a potřetí opět v Benešově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
28.12.17 10:30

Já rodila v Benešově v květnu 2014 a nemůžu si stěžovat… Asi i v téhle nemocnici se najde víc a ním příjemný doktor nebo sestřička, ale za mě není nic co bych vytkla.
Jak už tady bylo psáno… při registraci do porodnice dostanete seznam co sebou… já jsem si tenkrát brala asi 3 látkové pleny a dobře jsem udělala. Bylo hodně miminek a málo látkovek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 10:39

Soukromá skupina Benešov

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Benešova? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…

Přidejte se ;)
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
9.5.18 14:22

Ahoj, prosím, máte někdo čerstvou zkušenost z porodnice? Na stránkách mají, že od minulého září do odvolání je na porodnici zákaz návštěv dětí do 10 let. Pustili za vámi vaše děti nebo s tím byl problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
9.5.18 15:04

@prcekniky Minulý týden jsem se byla registrovat do porodnice a sama sestra mi říkala, že už žádný zákaz pro děti neplatí, takže můžou přijít na návštěvu. Už ani doprovod u porodu nic neplatí a návštěvy jsou od 13 do 20 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
9.5.18 17:06

@prcekniky Minulý týden jsem tam byla za kamarádkou a malé děti tam už normálně můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
9.5.18 17:24

@helka84 @Pocahonta UUUUFFFF, holky díky, zvedly jste mi náladu. Na netu jim ten zákaz pořád visí a fakt jsem se bála, že s tím bude problém. Jsem závislák, měla bych problém tam bez holek vydržet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.5.18 15:44

Ahoj, rodila jsem tam ted v dubnu a navstevy děti smí, jinak kdybys neco potrebovala zeptat klidne napis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
12.5.18 10:46

@Jita1987 Díky, jsem fakt ráda, že už je tam pouští. Ty už jsi rodila v tom novém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.5.18 22:55

Ahoj, jojo rodila jsem v novem, v patek to otevreli a já rodila v pondělí 16.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
14.5.18 10:02

@Jita1987 Jé, tak to jsi měla super načasovaný porod, hezky do nového :-) Tak díky za info :-) Já jsem tam rodila už 2×, tak jsem zvědavá, jak to tam teď po novu vypadá. A hlavně se mi teda ulevilo, že zrušili ten zákaz návštěv dětí. Kamarádky s dětmi na návštěvu bych oželila, ale ty moje malé lásky, bez nich by to bylo těžké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková