Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@IvousM Joooo, je to za pár, už jsem tam byla včera a dnes a málem už si mě tam chtěli nechat, tak jsme to mohli urychlit
Čekáme holčičku ![]()
Holky, už aby to bylo za mnou ![]()
Už si taky začínám říkat aby to bylo venku a to mám před sebou ještě 3,5 měsíce
Hlavně aby jsme ty špunty měli zdraví ![]()
Jojo holky, ten konec těhotenství je náročný. Já jsem od začátku neměla problémy, ale pak jsem ve 26tt musela zůstat ležet, protože se mi začal zkracovat čípek a hrozil mi předčasný porod. Do konce 35tt jsem ležela a teď konečně můžu normálně chodit ven
No a teď chodím už na kontroly do porodnice na monitory a naše slečna je tak divoká, že jsem musela druhý den na přetočení, protože s sebou tak mlela, že se to nedalo natočit
Láska moje ![]()
Obnovuji ![]()
Nechodíte teď některá aktuálně do poradny do Benešova?
Já se tam chystám za týden na sepsání porodopisu, tak bych ráda pokecala, co se tam změnilo a tak ![]()
Rodila jsem poprvé, takže nemůžu porovnat, ale doktoři mladý, až jsem se divila, hrozně příjemný a ochotný, až na dr. Kroužka. S prominutím je to arogantní blb!! Pokud ovšem nejste jeho pacientka, k těm se jak jsem slyšela chová úplně jinak. Až budu rodit znova tak určitě znova Benešov!
@IvousM No, zrovna Dr. Kroužek mi zachránil dítě, takže tomu jsem spíš vděčná, než cokoliv jiného ![]()
Je fakt, že většina doktorů je tam mladá, koho jste měla k porodu?
@Erian Já mám na něj jinej názor. Po porodu mi uvnitř zůstal kus placenty a hodně jsem krvácela tak ho zavolali at se na mě přijde podívat, že je zkušenější. Přišel, odíval se na mě ze třech metrů a se slovy „to je dobrý“ odešel…
Jinak u porodu jsem měla Dr. Franková a PA: Hlaváčková a Císařová. Byly všechny moc ochotný!!!
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.