Porodnice Benešov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
5.2.14 13:12

To jooo…14 dní. Závidím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.2.14 13:17

…a co čekáte vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
5.2.14 15:20

@IvousM Joooo, je to za pár, už jsem tam byla včera a dnes a málem už si mě tam chtěli nechat, tak jsme to mohli urychlit :-) Čekáme holčičku :srdce:
Holky, už aby to bylo za mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.2.14 15:38

..a jméno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
5.2.14 16:23

Laura :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.2.14 17:20

Také moc hezké jméno :)
koukám, že se mají narodit samé slečny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.2.14 17:54

Už si taky začínám říkat aby to bylo venku a to mám před sebou ještě 3,5 měsíce :mrgreen: Hlavně aby jsme ty špunty měli zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.2.14 17:57

Néé špunty…ŠPUNTKY :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
6.2.14 09:13

Jojo holky, ten konec těhotenství je náročný. Já jsem od začátku neměla problémy, ale pak jsem ve 26tt musela zůstat ležet, protože se mi začal zkracovat čípek a hrozil mi předčasný porod. Do konce 35tt jsem ležela a teď konečně můžu normálně chodit ven :-) No a teď chodím už na kontroly do porodnice na monitory a naše slečna je tak divoká, že jsem musela druhý den na přetočení, protože s sebou tak mlela, že se to nedalo natočit :srdce: Láska moje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
4.7.14 19:57

Obnovuji ;)
Nechodíte teď některá aktuálně do poradny do Benešova?
Já se tam chystám za týden na sepsání porodopisu, tak bych ráda pokecala, co se tam změnilo a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.7.14 22:09

Já byla na sepsání porodopisu cca 2 zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
5.7.14 09:00

@IvousM No a tak co? Nějaký novinky, dojmy? Nový doktoři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.7.14 09:35

Rodila jsem poprvé, takže nemůžu porovnat, ale doktoři mladý, až jsem se divila, hrozně příjemný a ochotný, až na dr. Kroužka. S prominutím je to arogantní blb!! Pokud ovšem nejste jeho pacientka, k těm se jak jsem slyšela chová úplně jinak. Až budu rodit znova tak určitě znova Benešov!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
5.7.14 10:42

@IvousM No, zrovna Dr. Kroužek mi zachránil dítě, takže tomu jsem spíš vděčná, než cokoliv jiného ;)
Je fakt, že většina doktorů je tam mladá, koho jste měla k porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
5.7.14 13:11

@Erian Já mám na něj jinej názor. Po porodu mi uvnitř zůstal kus placenty a hodně jsem krvácela tak ho zavolali at se na mě přijde podívat, že je zkušenější. Přišel, odíval se na mě ze třech metrů a se slovy „to je dobrý“ odešel…
Jinak u porodu jsem měla Dr. Franková a PA: Hlaváčková a Císařová. Byly všechny moc ochotný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková