Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím všechny maminky…termín mám 4.9.10 a chystám se rodit v Benešově.Nevíte,jaké to tam je???Co doktoři,sestry a ubytování?Moc ráda si poslechnu vaše názory a třeba ještě porodnici změním.Děkuji… ![]()
ahojky, za měsíc ti napíšu
porodnice se mi v BN líbí, je celkem nová. Už se těším!
Jinak se jukni nahoře v liště na Porodnice, jsou tam zážitky maminek a hodnocení ![]()
Ahoj Romčo, já mám termín 10. září 2010 a také budu rodit v Benešově. V Bene jsem už rodila 2×. Poprvé v roce 2004 a podruhé v roce 2007. Pokaždé jsem byla maximálně spokojená. Napodruhé možná ještě víc. Tak mě snad ani tentokrát porodnice nezklame. To se tam možná setkáme. Opravdu mě nenapadá, co bych porodnici vytkla. Kdyby tě napadaly nějaké konkrétní otázky, můžeš se klidně zeptat.
Ja jsem tam rodila pred skoro rokem a pul, prestoze jsem z Prahy, tak jsem se nakonec rozhodla pro Benesov, protoze mi ho doporucila moje doktorka a ma skvele reference. A jsem vazne rada, ze jsem rodila zrovna tam.
Uz poradna je pohodicka oproti silenym frontam a cekackam v Praze, do Bene jsme prijeli, za 30 min hotove vysetreni a jelo se domu. Je to tam moc pekne, zrekonstruovane, ciste.
Porod pohodovy, vsichni moc prijemni, sestry na sestinedeli moc hodne a ochotne, jidlo taky nad ocekavani dobre. Skoda jen, ze bylo hodne plno, takze jsem mela misto vysneneho nadstandardu pristylku na dvojluzaku a desnou spolubydlici, to se neovlivni.
Tak preju, aby se ti tam taky libilo ![]()
Ahoj- taky jsem tam rodila- nemohu než chválit,porod byl strašnej,ale za to nemůžou,malá se narodila o měsíc dřív,v inkubátoru byla do rána,pak mi ji už dali,měla jsem nadstandart,byl skvělý,příště určitě zase budu rodit tam!Jen pár sestřiček bylo nepříjemných,ale jinak mi pomáhaly s kojením,malá měla žloutenku a jak byla maličká,tak stále spala,všechno mi vysvětlily…Byla jsem moc spokojená,krásné prostředí,čisto,moderní zařízení- takže já jen doporučuju!!!!!
![]()
Ahoj já jsem tam rodila vloni a taky spokojenost. A co se tak říká, tak z celé Benešovské nemocnice je na tom nejlépe právě porodnice. Prostředí je nové, pokoje pěkné, sestřičky z dětského všechny příjemné, jen jedna sestra z oddělení byla taková nabručená. Jídlo docela dobré, jen si myslím, že není moc přizpůsobené kojícím matkám. Lékaři jsou taky fajn, ležela jsem tam pro udržení těhotenství celý šestý a sedmý měsíc, tak doktory dost všechny znám. Já si jen příště pro můj pocit klidu zamluvím svého vybraného doktora, abych ho měla u porodu.
ahoj, tiez som rodila v Benesove a uplna spokojnost.. porod bol sice dlhy ale nie ich vinou .. inak aj lekarky aj sestry uplne vyborne.. ako pani doktorka z detskeho tak aj z gyndy uplne super.. len jedna sestra z gyndy bola protivna inak by som nenasla ziadnu chybu.. dalsi porod budem mat urcite zas tam aj ked som z prahy.. ![]()
prajem bezproblemovy porod a zdrave mimco ![]()
pata308 píše: .. len jedna sestra z gyndy bola protivna inak by som nenasla ziadnu chybu..
Tak to jsme možná natrefily na stejnou sestru z gyndy, byla tam jen jedna protivná, ostatní byly příjemné ![]()
Děkuji za názory,takže asi teda měnit nebudu…Ty co máte termín v září a budete rodit v Bene,tak at to všechno dobře dopadne a možná se třeba uvidíme:)))
Ahoj holky,
já jsem v Bene rodila a to bydlím v Příbrami. Porodnici jsem vybírala také důkladně a další mimi jedině zase v Bene. Byla jsem maximálně spokojená. Doktoři i sestry jsou milí a ochotní. S porodem mi opravdu hodně pomohli. Chovali se ke mě i k dcerce naprosto úžasně. Člověk se necítil jak další houska na krámě… Vybavení je taky příjemné, je to nové a čisté, cítila jsem se tam dobře. Takže já mohu jen doporučit ![]()
Ahoj ![]()
Je tu někdo, kdo má termín ke konci února 2014 a bude rodit v Benešově?
@prcekniky píše:
Ahoj
Je tu někdo, kdo má termín ke konci února 2014 a bude rodit v Benešově?
duben ![]()
Není tady někdo kdo bude rodit v květnu 2014?? Já mám termín 24.5.2014.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.