Porodnice Havířov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5255
19.4.09 15:49

Porodnice Havířov

Ahoj holky,rodily jste některá v posledních měsících v Havířově?A byly jste spokojené?Váhám mezi Karvinou a Havířovem a pořád nevím a už moc času nezbývá :lol:
Díky Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1060
19.4.09 16:30

Re: Porodnice Havířov

Ahojky. Já jsem rodila v Havířově v listopadu. A byla jsem nadmíru spokojená. Příjemné sestřičky i doktoři. Wc a sprcha na každém pokoji. Ze začatku jsem měla problémy s kojením (byla jsem na to levá), sestřičky mi to v pohodě i 10krát ukázali. Nemocnici v Havířově dávám 1*. V Karviné je to nic moc, je to tam takové staré a smutné, ale PA a sestřičky super.(chodila jsem tam na předporodní kurz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
19.4.09 21:06

Mííííšo čaaaau!!!! :D
Havířov nééééé, na to slyším jen špatné věci a hlavně je tam nedostatek lékařů, mluvili o tom i v TV, takže tam asi berou každého, tudíž nic moc…běž do Karviné, já tam byla spokojená, však víš, sice dětské sestry nic moc, ale to už jako druhorodička nebudeš moc potřebovat a porod tam byl super, PA i lékaři perfektní!
Pozdravuj Vojtíška a drž se mamčo, papa gábi j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.4.09 00:49

Ahoj Davmi
V Havířově jsem nerodila,ale ležela s podezřením na špatné průtoky. Bylo to u prvního,takže už je to nějaký pátek.No co můžu říct,je že po zkušenostech s tamními doktory,bych tam nerodila ani za nic.....Nicméně,možná,že už tam jsou vyměnění a třeba i dobří. :nevim:

V Karviné jsem rodila 3×. :wink: Sestřičky hodné a myslím si,že i ochotné.S lékaři jsem taky problém neměla. Jen je tam nepříjemné,že pokud nejsi na nadstandartním pokoji,tak mají všechny maminky k dispozici 2 záchody a 3 sprchové kouty. Což mi přijde děsně málo.
Teda tak to bylo.Možná,že už nee. Zajeď se mrknout a uvidíš. :wink:
Na pokoji jsme sice byly 4,ale aspoň jsme si navzájem pomáhaly a pohlídaly miminka,když bylo potřeba. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
20.4.09 08:45

Gabi:ahoj :lol: jsem se tady po ránu zasmála,že jsi mě našla :wink: Jinak už je mi mizerně,navíc jsme oba s Vojtou zase nemocní,no radost,nějak se v tom od března plácáme.Ale snad už se nebudu dlouho trápit :)

jirabobes:ta procházka mi pořád nějak nevyšla,ale nemoci a cestování k našim mi sebralo moc času,po porodu se ale určitě ozvu a někam vyrazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.4.09 10:54

Davmi
Budu se těšit.I na miminko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.09 13:02

Já jsem rodila v havířovské nemocnici loni v únoru a pro velký úspěch jsem si to střihla znovu před 14ti dny. A já můžu jen a jen chválit. Jak porodní asistentky na porodním, tak na novorozeneckém, sestřičky na dětském, lékaře, ošetřovatelky. Prostě maximální spokojenost s jejich profesionálním a zároveň lidským přístupem. Četla jsem spoustu negativních příspěvků na havířovskou nemocnici, ale já se nemohu ztotožnit s žádnou negací, u prvního ani u druhého porodu. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.6.09 17:34

ja rodila sve obedve deti v Havirovske nemocnici a jako pocity smisene.lekari primar v pohode.ale porodni asistentky hruza!tedy u me prvni dcery((pred dvemi a pul lety)ta byla arogantni az hruza v tech nejvetsich bolestech mi zhasla svetlo vypla tv a zavrela me.pry at odpocivam (v tech bolestech jsem mela odpocivat pry :twisted: )no a ted pred dvema mesici u druhe dcery zase mi vynadavala za to ze jsem chtela napit(pry jestli toho nechci nejak moc-poprosila jsem jeste predtim o klystyr,jelikoz jsem mela potrebu na velkou uz pri kontrakcich) provokovala me cely porod(jeste ze muj druhy trval jen 3 hodiny se vsim) behem kontrakci jsem silela a kdyz odeznely jela do me asistentka svymi chytrymi reci ale rypani jako blazen,vylozene se v tom vyzivala)jelikoz jsem chtela matku u porodu a citila jsem uz ze to prijde kazdym okamzikem zeptala jsem se jestli uz muzu zavolat a pry ze az tak za hodinu at prijde ze ma cas,rekla mi asistentka.no samozrejme se porod opravdu po chvilce dostavil a mati to nestihla.pak mi jeste udelala poporodni prednasku a ja jsem byla stastna ze ten porod byl tak rychly jinak bych zesilela z ni vic nez z tech bolesti.mimojine kazdy si na tuto pani stezuje koho znam komu rodila deti a ani personal ji tam nema rad (babicka pracovala v teto nemocnici na porodnim nekolik let tak tam mam mensi konexe)a jeji jmeno je ŠKULAVÍKOVA takze si na ni dejte pozor maminky ktere chcete rodit v teto nemocnici a verim ze mi date za pravdu

• Citovat
  • Upravit
1922
31.7.09 19:48

tak ja rodila v havirove uz trikrat a vzdycky v pohode,ale tento porod pred sesti tydny byl proste bezva,od prichodu na saly,pres por.asistentky a doktorka uzasna,cele to trvalo ani ne 2,5hod a mela jsem malou u sebe.Por.asistenka naprosto skvela,nemam ani nastrih,Havirov ted muzu jen doporucit,i na odd.sestinedeli byli bezvadni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.1.11 23:09

dotaz

Holky,
jaké máte zkušenosti s Havířovskou porodnicí? V březnu se tam chystám rodit. Odezvy z okolí jsou všelijaké. Opravdu každá rada drahá.
díky za odpověď.
 Ingrid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
16.1.11 10:28

mimi..Havířov je v pohodě…a na sestřičky s blbou náladou můžes natrefit všude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.1.11 10:34

jo to je fakt, jsou to taky jenom lidi. A měla jsi tatínka u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
16.1.11 20:58

mimi…ano mněla jsem tam manžela a bylo to super..šel dobrovolně a byl nadšenej :-) a já jsem mu za to moc vděčná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.11 08:49
Anonymni píše:
ja rodila sve obedve deti v Havirovske nemocnici a jako pocity smisene.lekari primar v pohode.ale porodni asistentky hruza!tedy u me prvni dcery((pred dvemi a pul lety)ta byla arogantni az hruza v tech nejvetsich bolestech mi zhasla svetlo vypla tv a zavrela me.pry at odpocivam (v tech bolestech jsem mela odpocivat pry :twisted: )no a ted pred dvema mesici u druhe dcery zase mi vynadavala za to ze jsem chtela napit(pry jestli toho nechci nejak moc-poprosila jsem jeste predtim o klystyr,jelikoz jsem mela potrebu na velkou uz pri kontrakcich) provokovala me cely porod(jeste ze muj druhy trval jen 3 hodiny se vsim) behem kontrakci jsem silela a kdyz odeznely jela do me asistentka svymi chytrymi reci ale rypani jako blazen,vylozene se v tom vyzivala)jelikoz jsem chtela matku u porodu a citila jsem uz ze to prijde kazdym okamzikem zeptala jsem se jestli uz muzu zavolat a pry ze az tak za hodinu at prijde ze ma cas,rekla mi asistentka.no samozrejme se porod opravdu po chvilce dostavil a mati to nestihla.pak mi jeste udelala poporodni prednasku a ja jsem byla stastna ze ten porod byl tak rychly jinak bych zesilela z ni vic nez z tech bolesti.mimojine kazdy si na tuto pani stezuje koho znam komu rodila deti a ani personal ji tam nema rad (babicka pracovala v teto nemocnici na porodnim nekolik let tak tam mam mensi konexe)a jeji jmeno je ŠKULAVÍKOVA takze si na ni dejte pozor maminky ktere chcete rodit v teto nemocnici a verim ze mi date za pravdu

Sohlasim ja mela v Havirove taky desne porodni asistentky.Zajimala je akorat kava a jidlo a na me kaslaly.Pokud pujdes i s manzelem tak se opravdu nenech odbit,ze tam s tebou nemuze byt od zacatku na nas to zkousely.Sice tam byl semnou 15 hodin,ale prezil to.Mozna hlaven proto,ze jsem sla nakonec cisarem :-D .No a na sestinedeli,taky nic moc.Jak me privezli z Jip meli nakazano se o me starat,protoze sily jeste nebyli a dopadlo to tak,ze me poslali se umyt a ja tam sebou sekla malem si rozbila hlavu o zachod :-( .To byly potom fofry,jak dostali nadane od primare.Ale jak tu nekdo psal zalezi na jakou smenu narazis.Klidne se ti to muze stat i v te Karvine :wink:

• Citovat
  • Upravit
175
21.1.11 14:12

A manžela jsi tam měla od té doby co tě přivezl a nebo až na samotný porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková