Porodnice Havířov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.4.23 08:48
@Anonymní píše:
Anonymni 2; Dekuji za reakci :kytka: Zatim nemam konkretni otazky, jeste mam cas, ale budu se rozhodovat mezi dvemi porodnicemi a na to jak mel Havirov spatne recenze tak z okoli slysim spise chvalu a vim ze od nas tam chodi rodit vetsi mnozstvi rodicek nez kdysi, tak sem zvedava jestli se v diskuzi jeste nekdo ozve a jake budou zkusenosti :palec:
Zakl.
špatné recenze měl kdysi. Od té doby, co je tam nový primář, jsou jen chvály a pořád se posouvají dopředu. I když nemocnice jako taková je vyhlášená spíš jako špatná
  • Citovat
  • Upravit
1554
9.4.23 09:30
@Anonymní píše:
Zdravim :andel: Aktualne nejake zkusenosti s Havirovskou porodnici? Byly jste spokojene? Dekuji :srdce:

Těším se až budu znovu těhotná a pojedu tam zase rodit. Špatně recenze jsou staré, za doby minulého primáře. Nový primář je skvělý člověk a skvělý lékař. Koukni na fb porodnice Havířov 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.23 12:07

@Asiina taky doporucuju kouknout na FB. Na me vyzkouseli radu metod na vyvolani. Odtekla mi plodovka, ale porod se nerozjel. Mela jsem pozitivniho streptokoka. Co bych vyzdvihla. Maji oddelene porodni boxy s vlastnim socialnim zarizenim. To vsude neni. Po porodu jsem s miminkem byla nonstop. Dlouhy bonding. Jen kdyz jsem byla ve sprse, bylo miminko s tatinkem na vazeni.
Od nastupu noveho primare je pratelske i detske oddeleni. Nedavno jsem bohuzel musela vyzkouset detskou Jip a vsichni byli skveli. S miminkem jsem byla celou dobu. Na Jip byla i maminka po cisari s miminkem. Uz se taky neoddeluji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková