Porodnice Havířov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
stresmenka
25.8.12 23:24

Nástřih hráze

Jaké máte zkušenosti s havířovskou porodnicí, co se týče nástřihu hráze u druhého porodu? Máte možnost se rozhodnout, zda jej chcete, nebo jej provádí automaticky? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená Faraya
26.8.12 00:59

Provádí automaticky, na nic se neptají (zkušenost moje a několika mých kamarádek).

• Citovat
  • Upravit
Lendyska
30.9.12 21:51

Proč se na to teda ptají v porodním plánu, když ho nakonec automaticky udělají? nechápu…

• Citovat
  • Upravit
9696
4.12.12 10:18

Holky, jaké mají v havířovské porodnici erární košile? :) Nebo měly jste svoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendyska
4.12.12 18:54

Košile tam mají takové…no prostě erární :-D plátěné bílé - nebojte, vzadu nejsou otevřené :-) já jsem měla vlastní a nikdo nic nenamítal. Ty jejich erární mi byly velké, jelikož mám velikost XS

• Citovat
  • Upravit
Lendyska
4.12.12 18:58

Mimochodem - rodila jsem v Havířově před měsícem a musím říct, že navzdory mnohým negativním komentářům jsem byla nadmíru spokojená. Takový úžasný přístup jsem od lékařů nikdy nezažila. Porod nebyl lehký, byl vyvolávaný a skončil tak, že mi malého vytahovali zvonem. A nebýt toho skvělého přístupu, tak z porodu mám otřesný zážitek, ale takto si pamatuji opravdu jen to dobré. zbytečné jezdit do Ostravy, kdo o tom uvažujete :-)

• Citovat
  • Upravit
9696
4.12.12 19:22
@Lendyska píše:
Mimochodem - rodila jsem v Havířově před měsícem a musím říct, že navzdory mnohým negativním komentářům jsem byla nadmíru spokojená. Takový úžasný přístup jsem od lékařů nikdy nezažila. Porod nebyl lehký, byl vyvolávaný a skončil tak, že mi malého vytahovali zvonem. A nebýt toho skvělého přístupu, tak z porodu mám otřesný zážitek, ale takto si pamatuji opravdu jen to dobré. zbytečné jezdit do Ostravy, kdo o tom uvažujete :-)

Díky. Určitě se zajdu podívat na prohlídku sálu, ať mám představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.12 15:10

porodnice havirov

Ahojky rodila sem v 16.8.2011 v havirove a byli sme moc spokojeni a dalsi dite budu v tezer porodnici rodit v lednu 2013…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
31.12.12 17:37

Já rodila v Havířově před 2 měsíci a taky jsem byla spokojená až na jednu paní doktorku, ale naštěstí se vyměnila před porodem směna:) taky jsem měla vyvolaný porod, takže nic moc:)…ale na to jsem už zapomněla :)..
měla jsem nadstandartní pokoj a bylo to super, návštěvy jsem měla celý den, tak tam manžel se mnou byl skoro pořád:), košili jsem měla jejich, přišlo mi zbytečně si tahat svou, každý den jsem si pak řekla o novou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leeenicka
2.1.13 12:38

Milé těhulky, pokud se nemůžete rozhodnout, kde chcete rodit, doporučuji zajít se mrknout na prohlídky porodních sálů a šestinedělí. Dejte na intuici a roďte tam, kde se Vám líbí a kde se cítíte dobře. Ono hodně záleží na personálu, který zrovna slouží a i ve fakultce můžete narazit na doktora či PA, kteří mají den blbec…
Já rodila tady a byla jsem spokojená, jak s por. sálem a s Dr. Čechovou, PA i s odd. šestinedělí… Na odd. novorozeneckém bych chtěla pochválit sestřičku Šárku (nemůžu si vzpomenout na příjemní) ta byla skvělá. Držím palce ať máte rychlý a bezproblémový porod ;)

• Citovat
  • Upravit
2218
2.1.13 13:16

Já se v Havířově chystám rodit příští týden. Byla jsem na prohlídce porodního sálu a je to tam moc pěkné, PA co nás provázela byla moc příjemná. Tak doufám, že bude všechno ok. Rodila jsem tady i před 6 lety, ale to bylo ještě před rekonstrukcí a byl jiný personál. Pak napíšu, jak to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.1.13 22:21

Ono záleží na mnoha věcech. 100 lidí, sto chutí. Když nemáte žádné námitky proti postupu, tak budou milí pravděpodobně všude, já chtěla něco jinak a nešlo to. Každopádně přeji hezký porod kdekoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
21.1.13 18:57

Tak jsme dneska byly s kámoškama na prohlídku porodnice a jelikož měli za sebou dva porody a jeden akutní císař, nemohli nás provést :) Prý se to stane jednou za deset let… takže příští týden už to snad klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
23.4.13 13:26

Já byla dneska v Havířově na konzultaci a všichni byli vstřícní mým přáním,
doufám, že to bude tak i u porodu.
Má někdo čerstvé zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
24.4.13 08:35

Musim rict ze vsichni byli v porodnici naprosto skveli… od porodni asistentky, pres anesteziology po lekare… Muj porod bohuzel nakonec skoncil akutnim cisarem, ale jinak atmosfera po celou dobu byla-rekla bych- perfektni. Lekari mi dokonce sami doporucili epidural, coz jsem necekala.Tym mladych lidi me bavil. Kdyby to tak pekelne nebolelo, nazvala bych to jednim velkym vecirkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková