Porodnice Podolí – při plném stavu mě nepřijmou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
21.2.09 14:21

Porodnice Podolí

Ahoj,

v červenci mám rodit v Podolí a při registraci mi dali lísteček, že při plném stavu mě nepřijmou. Tak se chci zeptat jestli se to někomu stalo, že ho i přes registraci nevzali a jak se to potom řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
21.2.09 14:42

Ahoj,
ja jsem tam rodila v prosinci 2006 a byla jsem posledni koho prijali, ono se to muze vstat v jakekoliv porodnici, ze proste maji plno. Pokud se to stane, tak by Ti v porodnici meli obtelefonovat okolni porodnice a zjistit, kde maji volno a pripadne zajistit i prevoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
21.2.09 15:04

Je nejaka statistika, v kterem mesici se nejvic rodi deti? Docela by me to zajimalo, jsem srpet, jestli chytnu spicku, nebo ne. taky reg. v Podoli, uz se tesim jak se tam z P8 sinu pres centrum, aby me pak poslali na Blbovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.2.09 16:13

Holky, ja mam doktorku, ktera me bude rodit, tak by me vysoupnout nemeli, ale byla jsem tam (v Podoli) ve ctvrtek vecer kvuli nejakymu problemu a prisla tam holka s prasklou plodovkou, tak ji rekli, ze ji natocej monitor, ale ze maj zavreno - plno a ze ji to zajistej bud v Thomayerce, na Bulovce nebo U Apolinare. Takze stat se to muze, at tam je clovek registrovanej nebo ne, a tusim, ze ji rekli, ze ji tam ma zavest manzel… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.2.09 16:35

Pudloslava:
http://www.upmd.cz/?…

ale nejvíc dětí se prý rodí o úplňku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.2.09 16:40

bef - nebo pri bource :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
21.2.09 18:08

Befanba dik, nebylo by z celý čr? Z podolí mi to na moc není, protože v podolí stejně berou omezenej počet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.2.09 20:19

jojo, potvrzuju, rodila jsem pri uraganu Kyrill :lol:
Kamaradka mela rodit v Podoli, ale poslali ji do Krce, ze maji plno. Ale tam zrovna nebyla ani noha, tak pry byla mooc spokojena. No stejnak by me to pekne nastvalo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
21.2.09 21:03

Ahoj
Já sice nejdu do Podolí, registraci mám v Krči, ale než budu chtít vyjet, tak si určitě cinknu do vybrané porodnice, že jedu a jestli náááhodou nemají stop stav. Právě abych třeba s prasklou vodou a v bolestech nelítala po celé Praze. A nebo volat 155, tam mají nejaktuálnější info o stavech v porodnicích, tak to radila PA na kurzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
21.2.09 23:18
Pudloslava píše:
Befanba dik, nebylo by z celý čr? Z podolí mi to na moc není, protože v podolí stejně berou omezenej počet.

staták tuhle tabulku dává k dispozici:
zde:
http://www.czso.cz/…4032-08-2007
je to tabulka 6-7

v červenci se za psoeldních zhruba dvacet let rodí víc dětí než v srpnu, ale celkově je srpen tak druhý až třetí „nejdětnější“ měsíc v roce:-)
 har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.09 16:40

Já tam rodila 7/2005 a 1/2007. Poprvé si mne tam nechali na vyvolání přes noc (preeklamsie) a podruhé jsem ob:,–(ila poslední porodní místnost. Ale když jsem chodila u prvního do poradny, tak nějakou maminku vezli až na Kladno, protože stop stav měla celá Praha.

Magrátka

• Citovat
  • Upravit
1752
24.2.09 20:53

Já jsem rodila v Podolí a měla jsem domluveného svého porodníka a ten mi říkal, že vždy mají pár míst v rezervě. Já měla termín zrovna když rekonstruovali a muj dr. mě uklidnil, že když to přijde tak mě přijmou i kdyby mě měli dát na gyndu na den a pak tepúrve k šestinedělkám. Moje kamarádky mají ale jinou zkušenost, obě byly registrované v podolí a nakonec obě rodili v Krči, ale obě byly spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.3.09 16:02

tak mám za sebou porod v Podolí - císařským řezem,a hlásím naprostou spokojenost - prošla jsem P3-rizikové, JIP a P2-šestinedělí,a nikde žádný vyloženě problém nebo neochota :wink:
Jestli ještě někdy bude nějaké příště,nemám důvod jít jinam :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.3.09 20:11

Vidíte, pro rodící maminky nemaj v Podolí volné sály a já před dvěma lety strávila na porodním sále dvě noci, protože neměli volné místo na rizikovém… Přijali mě v sedmém měsíci s horečkou přes 39 a s podezřením na předčasný porod. Nakonec jsem vydržela až do devátého měsíce, ale na ty dvě noce, strávené na porodním křesle nikdy nezapomenu :D . Jo a porodila jsem pak taky v Podolí - měla jsem kliku, hodinu před tím, než jsem přijela ještě maminky nepřijímali…

• Citovat
  • Upravit
58
6.6.09 14:38

Ahojky, :) chci se zeptat na spokojenost s porodnicí v Podolí v posledním roce. Hlavně na personál. Prý to není nic moc na p1…Ostatní části jsou naprosto v pohodě. :?: :) Ale co já vím…budu mít první miminko :D a v žádné porodnici jsem krom toho, když jsem se klubala na svět já, nebyla. Tak bych Vás , mamky, moc poprosila o to, zda byste mi mohly říct víc. A taky jestli máte nějaké srovnání s Apolinářem. Mám pocit, že Podolí vyznívá lépe. Ale přítelkyně šváry u Apolináře studuje a jen ho chválí… Jenže sama nemá mimčo, tak to nemůže posoudit z pohledu maminy.. :wink: Tak moc díky za jakoukoli informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková