Porodnice Jihlava nebo Třebíč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1148
3.5.20 06:55

@Sebinka123 rodila jsem v lednu 2019 v Jihlave, ne teda ambulantne, ale pristup sester, doktoru, asistentek.. uplne uzasny! Byla jsem nadsena. Detske sestry dost pomahaly. I z sestry s gynekologickeho oddeleni. Nemohu si stezovat. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
3.5.20 17:45

@Verco Děkuji za odpověď. A za jak dlouho vás pouštěli domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
3.5.20 20:18

@Sebinka123 rodila jsem v pondeli, ale vecer. Chteli ve ctvrtek, ale protoze jsme cekali jeste na sono, tak v patek rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
3.8.20 20:59

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.21 21:29

Ahoj všem,

ráda bych oživila diskuzi. V příštím roce budu rodit a rozhoduji se mezi Třebíčí, Jihlavou a příp. Novým městem n. M.
Máte některá zkušenosti v posledních měsících prosím?
Děkuji všem za názory. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
601
27.12.21 01:50
@Anonymní píše:
Ahoj všem,ráda bych oživila diskuzi. V příštím roce budu rodit a rozhoduji se mezi Třebíčí, Jihlavou a příp. Novým městem n. M.
Máte některá zkušenosti v posledních měsících prosím?
Děkuji všem za názory. :kytka:

Asi záleží co chceš, jestli přirozený porod tak to bys se Třebíči měla vyhnout, ač ji mám sama kousek jela jsem do Jihlavy a teď pojedu zase, storry kamarádek z Třebíče stačily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blondýnka25
27.12.21 09:19

@Layana
Já bych chtěla určitě rodit přirozeně, císař pouze v případě, že by byly nějaké komplikace.
Je pravda, že na Třebíč dost nadávají. Tak si nemůžeš vybrat ani, jakým způsobem chceš rodit? :think:
Zatím u nás vyhrává Jihlava, máš s ní tedy dobré zkušenosti? Mohla bych tě poprosit o více informací? (Kdy se registrovat, jestli je od počátku porodu soukromý pokoj + WC, příp. vana, nebo společný - někde jsou prý společné do doby než se jde na sál…to já nechci, s přítelem bych tam chtěla být o samotě + může být přítel/manžel přítomen po celou dobu a je to zpoplatněné?, Jak je to na poporodním - společné/samostatné pokoje, WC, sprchy, jaký je to personál?) Moc ti děkuji a přeji krásné těhotenství :kytka:

• Citovat
  • Upravit
601
27.12.21 09:47

@Blondýnka25 jee něco si načti o svých právech ne jen k porodu ale do budoucna se to hodí ;) poplatek za přítomnost muže u porodu je věc nelegální a porodnice ho chtít nemohou, to že to ještě někdo někde platí, jeho hloupost, Jihlava to samozřejmě není. Partner může být s tebou po celou dobu porodu, nemohou ho vykázat pokud máš svůj pokoj, což v Jihlavě je… Celou dobu jsi na svém pokoji, jsou krásné, moderní s uklidňující atmosférou a výzdobou (tlumené světlo, tapety, orchideje), v Třebíči bývá problém i jiná poloha než v leže, njn aby se tam mohli zbytečně hrabat a dělat nastrih. Aspoň co vím od kamarádek, všechny nastrih měly. V Jihlavě naopak PA hráz chránila a skončila jsem bez poranění. Ale i tam můžeš narazit na PA co nemá den… Jinak přirozený porod není to samé co porod vaginalně, jedná se o porod bez chemie a vnějších zásahů, tj dirupce blan, Oxytocin, nastrih atd atd. Ale i v Jihlavě musíš vědět co chceš a PA se to opravdu snažila vše dodržet, byla milá a přátelská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
27.12.21 09:50

Wc a sprchu jsem měla na pokoji svoji, mají i pokoj s vanou ale ten jsem ani nechtěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.12.21 20:53

Mohla by prosím některá doplnit ty storky od kamarádek co rodily v Třebíči? Slyšela jsem jen chválu a chtěla jsem tam jet, tak by mě to zajímalo. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
27.12.21 22:19

@Amber03 sestra tam rodila 2× vždy hned po nástupu automaticky prasknutí vody, nastrih jak blázen, preventivně a ještě špatně navíc přímo před ní Dr. Seřval toho medika co jí ho dělal bavili se jako by tam nebyla, na šestinedělí šílenost jen tam na ni sestry řvali že neumí nakojit vlastní děcko, samozřejmě separace, v obou případech jí děti odnesli oa dali až ráno nacvakle UM… Není to domněnka normálně jí to řekli. Ještě jeden smutný potrat v 13tt kdy na ni Žižlavsky řval jak si mohla dovolit sníst doma rohlík když očividně potrací… Kamarádka ze sprchy ji PA vytáhla násilím že musí lehnout na záda na kozu, že musí na pási a bude tam ležet na zádech, série oxytocin, epidural atd. Nedovolili ji změnu polohy a na tu kozu ji opravdu vytáhli násilím, podruhé už jela také radši do Jihlavy… Byla jsem na kurzu který vedla dula co občas doprovázela i do Třebíče a říkala že tam je to fakt zlé… Nátlak, manipulace… Další kamarádka taky prasknutí vody hned po příjmu, na záda a žádná jiná varianta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
28.12.21 10:49

S tím kojením měla podobnou zkušenost sestřenka, ale je to 7 let zpět, tak jsem si rikala jestli se to třeba od té doby nezměnilo. Díky moc za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
28.12.21 12:01

Je to určitě o lidech na které tam natrefíš…vím že si strašně chválí MUDr. Bistáka, mladý doktor. Ale mít to stěstí tam na něj narazit že…nevím navíc jestli tam u porodu vůbec je doktor nebo PA. V Jihlavě je standartně jen PA, pokud se jedná o bezproblémový porod…mně vyhovovalo že tam přišla jen občas nakouknout, a nikdo mě nerušil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blondýnka25
28.12.21 13:21

@Layana
Děkuju moc za info, moc mi to pomohlo. Myslím, že volba je jasná. :) :andel:

• Citovat
  • Upravit
601
28.12.21 21:59

@Blondýnka25 tak hlavně ať vše proběhne v pořádku a podle představ :srdce: já mám termín za dva týdny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková