Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
no rodila sem v liberecke porodnici 3 a stačilo mě to jsou tam zlí jak mate pravdu daj vam snídani ale jedno ato samí
každy den pak si chce člověk přidat nemuže nebot si to uklizečky a sestry berou domu.a při porodu mě nechali trapit bolestma a šli se koukat na tv. nadavali že si chodím sedat pry mam chodit a skakat na balonu to jo abych tomu díteti zarazila hlavu? jsou neochotny pohlídat na šestinedělí miminko aby si maminka odpočinula a dala kafe.nasilím musí kojit když tam nic nema miminko je špinaví od krve ani to nevykoupou nic.je to zlí a na dětstkym oddělením 2.patro mi onemocněl 3měsíční kluk a že se nedokazali o něho postarat mi umřel a vymysleli si nemoc ktera neexistuje.a slíbili že nam ho daj v pondělí domu a v neděli umřel nebot byl sam na pokoji a neměl zaplí chuvičku nany monitor dechu.alena jipku ho převezli když už bylo po něm co potom dělali když ho převezli na jip
mrtvího.liberecka porodnice je cela na hov… a to sem znova těhotna akorat tady nechci rodit pujdu do jablonce nebo do prahy.děkuji za pochopení liberec je cely na nic oničem.takže ho nedoporučuji.
![]()
Ja jsem tam rodila 2 -krat a vzdy plne spokojena…Kdyby bylo i potreti,tak opet Liberec
Já jsem v liberecké porodnici ležele měsíc a půl na udržování a pak tu rodila akutním císařem.
Na péči jako takovou si ztěžovat nemůžu.Jen se na všechno musí člověk sám ptát.Skoro nic neřeknou.Jo a jídlo je hnus.Pořád hnědá omáčka, ke které střídají jen přílohy.Pět dní se to vydržet dá, ale měsíc a půl?Ale jinak v poho.Jestli půjdu do druhého, tak zase budu rodit v LBC…
já jsem se 24.7.2011 vrátila z porodnice a maximálně spokojená, porodní asistentka i doktorka výborné a milé, a na pokoji pak to samé, je pravda, že na co se nezeptáte to skoro nevíte ale jinak spokojenost, o jídlo snad nejde..jde o porod a péči po něm, takže jídlo nehodnotím, a to že mají sestry zacházení s miminky jako rutinu tomu se nedivím, nás tam byla plná porodnice maminek a kdyby se u každé měly zastavovat a piplat s miminkama tak to nestačí vše ani obejít..
takže za mě spokojenost!
No tak ja sem rodila v LBC pred 14 dněmi a znova bych tam už asi nešla..prostředí se mi vůbec nelíbilo,bylo to strašně smutný na to že to bylo novorozenecké tak skoro žádný obrazek nic,na pokojích ticho jako v hrobě,strašny prostě,přístup sester byl určitě dobrý,ale skoro nic sami neřekli,člověk aby za nima pořád chodil a ptal se.Dalo se to přežít ale znovu už bych tam nešla,možná je to tím že jsem tam začala mít lehké poporodní deprese.Jediné s čím mě vážně překvapili a strašně naštvali je že mi jako prvorodičce nikdo neřekl že vždy po kojení mam nechat malinkou odříhnout i když pořád zvracela,stale nikoho nenapadlo říct že je potřeba tohle udělat…znova už ne…trpěla jsem tam ja i me dítě…
Ahoj jsem teprve v 11tt ale už teď přemýšlím kam jít rodit, je pravdou že na Liberec slyším jen samé stížnosti a to nejen od prvorodiček..
na druhou stranu je to pro mě nejblíž. Při druhým mimi už se můžu rozhodnout jinak,takže to risknu, stěžovat si pak můžu vždycky a na kohokoliv
Jestli mužu tak poradim jit radeji do jbc,vazne za to ten lbc nestoji…ja sem silna povaha ale tam na me padali strasny navaly smutku…vazne radim pokud mas tu moznost jit do jbc…
ahoj holky,
nevíte některá, jaký je postup při plánovaném císařském řezu v lbc porodnici ? jste potom na JIPce a jak dlouho ? a miminko vam nosi ?
Je to všechno o personálu. Já jsem rodila v Liberci v září. A do dneška na ten den ráda vzpomínám, i manžel si porodnici chválí. A to jsme z Prahy. Já totiž původně bydlela v Liberci, tak jsem chtěla rodit tam. Personál perfektní, nemusela jsem se na nic ptát. Sestry, doktorky a hlavně jedna starší pediatrička byla naprosto suprová. Nejlepší porodní sál, jaký jsem si mohla přát, s vanou. Nikam jsem před tím, ani potom nemusela, celou dobu jsem byla tam. Jediný co byl hnus - je jídlo. Bylo hnusný, ale má to svůj důvod. Mám manžela kuchaře, takže mi to objasnil
. Upozorńuju, že jsem byla prvorodička. A nechápu, kde berete ty stížnosti. Ono možná ty stížnosti jsou od těch, které trošku histerčili a nezvládali bolest, nebo čekali, že je tam budou obletovat, nevím. Nechápu… ![]()
hmvpapir píše:
Je to všechno o personálu. Já jsem rodila v Liberci v září. A do dneška na ten den ráda vzpomínám, i manžel si porodnici chválí. A to jsme z Prahy. Já totiž původně bydlela v Liberci, tak jsem chtěla rodit tam. Personál perfektní, nemusela jsem se na nic ptát. Sestry, doktorky a hlavně jedna starší pediatrička byla naprosto suprová. Nejlepší porodní sál, jaký jsem si mohla přát, s vanou. Nikam jsem před tím, ani potom nemusela, celou dobu jsem byla tam. Jediný co byl hnus - je jídlo. Bylo hnusný, ale má to svůj důvod. Mám manžela kuchaře, takže mi to objasnil. Upozorńuju, že jsem byla prvorodička. A nechápu, kde berete ty stížnosti. Ono možná ty stížnosti jsou od těch, které trošku histerčili a nezvládali bolest, nebo čekali, že je tam budou obletovat, nevím. Nechápu…
Tak s tím nesouhlasím,myslím že zkousnu ledacos a rozhodně nejsem hysterka,ale pro mě pobyt v LBC porodnici bylo jedno veliké trauma,pravdou je že paní pediatrička byla super,ale to je tak vše,jako prvorodičce mi nebyli schopni sestry na novorozeneckém vysvětlit že je po kojení dítě třeba nechat odříhnout,řekli mi to až 3 den kdy malá pořád jen blinkala a plakala..to je jako myslím dost.....Nemám ráda když pokud je někdo s něčím nespokojený je hned ozačován takhle(hysterka)…
![]()
Jo a ještě k tomu obletování,nevim ale třeba v JBC porodnici tomu tak je,nejde o to aby to bylo jako v 5 hvezdičkovém hotelu,ale trochu to těm ženskejm ulehčit,od toho tam snad jsou a chladný přístup v Liberecké porodnici,ten spíš přivádí člověka k šílenství,na co se tam člověk nezepta,to prostě neví..
Rozhodne si nemyslím že jsem hysterka,kdybych tam měla rodit znovu,tak bych to zvladla,ale kdybych nemusela tak bych tam rozhodně nešla… ![]()
Tak máme asi uplně opačné zkušenosti, já tam vůbec nezažila chladný přístup. Ani moje sestra, ani mé kamarádky, co tam rodily, všechny byly nadmíru spokojené.
misicka38 píše:hmvpapir píše:Tak s tím nesouhlasím,myslím že zkousnu ledacos a rozhodně nejsem hysterka,ale pro mě pobyt v LBC porodnici bylo jedno veliké trauma,pravdou je že paní pediatrička byla super,ale to je tak vše,jako prvorodičce mi nebyli schopni sestry na novorozeneckém vysvětlit že je po kojení dítě třeba nechat odříhnout,řekli mi to až 3 den kdy malá pořád jen blinkala a plakala..to je jako myslím dost.....Nemám ráda když pokud je někdo s něčím nespokojený je hned ozačován takhle(hysterka)…
Je to všechno o personálu. Já jsem rodila v Liberci v září. A do dneška na ten den ráda vzpomínám, i manžel si porodnici chválí. A to jsme z Prahy. Já totiž původně bydlela v Liberci, tak jsem chtěla rodit tam. Personál perfektní, nemusela jsem se na nic ptát. Sestry, doktorky a hlavně jedna starší pediatrička byla naprosto suprová. Nejlepší porodní sál, jaký jsem si mohla přát, s vanou. Nikam jsem před tím, ani potom nemusela, celou dobu jsem byla tam. Jediný co byl hnus - je jídlo. Bylo hnusný, ale má to svůj důvod. Mám manžela kuchaře, takže mi to objasnil. Upozorńuju, že jsem byla prvorodička. A nechápu, kde berete ty stížnosti. Ono možná ty stížnosti jsou od těch, které trošku histerčili a nezvládali bolest, nebo čekali, že je tam budou obletovat, nevím. Nechápu…
![]()
![]()
Taj teda ja byla taky hodne moc spokojena v LBC porodnici
a to ze po kojeni si ma dite odrihnout to snad vi kazdy.
mimma.on píše:misicka38 píše:Taj teda ja byla taky hodne moc spokojena v LBC porodnicihmvpapir píše:Tak s tím nesouhlasím,myslím že zkousnu ledacos a rozhodně nejsem hysterka,ale pro mě pobyt v LBC porodnici bylo jedno veliké trauma,pravdou je že paní pediatrička byla super,ale to je tak vše,jako prvorodičce mi nebyli schopni sestry na novorozeneckém vysvětlit že je po kojení dítě třeba nechat odříhnout,řekli mi to až 3 den kdy malá pořád jen blinkala a plakala..to je jako myslím dost.....Nemám ráda když pokud je někdo s něčím nespokojený je hned ozačován takhle(hysterka)…
![]()
![]()
Kdyby to bylo psáno na facebook, tak dám ,,líbí se mi " ![]()
hmvpapir píše:mimma.on píše:Kdyby to bylo psáno na facebook, tak dám ,,líbí se mi "misicka38 píše:Taj teda ja byla taky hodne moc spokojena v LBC porodnicihmvpapir píše:Tak s tím nesouhlasím,myslím že zkousnu ledacos a rozhodně nejsem hysterka,ale pro mě pobyt v LBC porodnici bylo jedno veliké trauma,pravdou je že paní pediatrička byla super,ale to je tak vše,jako prvorodičce mi nebyli schopni sestry na novorozeneckém vysvětlit že je po kojení dítě třeba nechat odříhnout,řekli mi to až 3 den kdy malá pořád jen blinkala a plakala..to je jako myslím dost.....Nemám ráda když pokud je někdo s něčím nespokojený je hned ozačován takhle(hysterka)…
![]()
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.