Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Jančakecalka píše:
Tak ty úzké serpentiny už tu téměř rok nemáme, je tu nově udělaná rychlostní silnice, takže jsme tu za pár minut.Já jezdím do Liberce 2 krát denně a 2 krát denně z Liberce domů.Jezdím takhle už 7měsíců.
Fakt? Tak to asi mluvíme každá o jiné cestě, protože ty serpentiny, o kterých mluvím, ještě nikdo nezrušil. Pořád tam jsou
A na tu rychlostní musím projet celý Liberec. No je to jedno, do Jablonce rodit nepojedu.
@Čičorečka píše:
Fakt? Tak to asi mluvíme každá o jiné cestě, protože ty serpentiny, o kterých mluvím, ještě nikdo nezrušil. Pořád tam jsou![]()
A na tu rychlostní musím projet celý Liberec. No je to jedno, do Jablonce rodit nepojedu.
Asi jo, já jezdím po tý rychlostní a jsem tam za pár minut.Ty asi myslíš cestu přes Proseč, to jo, to pak jsou zatáčky v Zeleném Údolí.Tam moc nejezdím už.Já myslela, že máš na mysli tu starou silnici zadem do Jabc. přes Lukášov.Tam už je právě nová cesta a je tam devadesátka.Jasně, rodˇ si kde chceš, to ti nikdo nenařizuje ![]()
@Jančakecalka píše:
S tím rozhodně nesouhlasím, že 99 % porodů se dělá v porodnici zbytečněZrovna dnes říkali v TV, že v sobotu při domácím porodu zemřelo miminko
v porodnici novorozenata ujevně neumírají… má ty prostoto
@Čičorečka trošku nechápu, proč, když jste řešila košile, vám odpovídají na něco jiného, nicméně když už se řeší porodnice jako taková, tak v roce 2018 jsem v Liberci rodila já i obě moje sestry, vše přirozené porody, medikace a vše úkony konzultovány. Rozhodně nejsme méněcenné ani naše děti ne. V Liberci je 14 % CS, což je nižší než celorepublikový průměr. Když se hodnotí porodnice, velmi záleží i na průběhu porodu, někdy si maminky porod vysní úplně jinak, pak jsou nepředpokládané komplikace a maminka má z porodu špatný pocit. Já byla spokojená jak s vedením porodu, tak i s poporodní péčí, sestřičky byly poměrně ochotné, jedna laktační poradkyně naprosto úžasná, všechny tři jsem odcházeli s plně kojenými dětmi, dodnes neochutnali UM (a to nejstaršímu bude mít v květnu rok).
@zlata barva píše:
v porodnici novorozenata ujevně neumírají… má ty prostoto
Umírají,bohužel, ale naštěstí ne tak často......
@lll14 píše:
@Čičorečka trošku nechápu, proč, když jste řešila košile, vám odpovídají na něco jiného, nicméně když už se řeší porodnice jako taková, tak v roce 2018 jsem v Liberci rodila já i obě moje sestry, vše přirozené porody, medikace a vše úkony konzultovány. Rozhodně nejsme méněcenné ani naše děti ne. V Liberci je 14 % CS, což je nižší než celorepublikový průměr. Když se hodnotí porodnice, velmi záleží i na průběhu porodu, někdy si maminky porod vysní úplně jinak, pak jsou nepředpokládané komplikace a maminka má z porodu špatný pocit. Já byla spokojená jak s vedením porodu, tak i s poporodní péčí, sestřičky byly poměrně ochotné, jedna laktační poradkyně naprosto úžasná, všechny tři jsem odcházeli s plně kojenými dětmi, dodnes neochutnali UM (a to nejstaršímu bude mít v květnu rok).
Děkujeme mluvčí nemocnice za pěkný příběh a nyní opět k realitě.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.