Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mama vac myslim, ruční a i tak zbytečně drahá, já jí dala ségře, ta má 4 týdenní holčičku ![]()
Já přemýšlím o ručnim atentu. Ale asi nějakou zanovni.ne novou.
Mě se začalo dělat mléko, malinko ale něco jo, tak jsem honem pospíchala abych mohla začít odsávat a neměla čas něco shánět z druhé ruky, všechno bylo hrozně narychlo. no a stejně mi to bylo k ničemu.
Holky, jak je to v této porodnici s nadstandartními pokoji? Mají víc než jeden? Vím jen, že se musí zamluvit dopředu, ale co když budu rodit dřív nebo dýl, to mám pak asi smůlu že? Byla jste některá na nadstandartu, má to nějaké nevýhody kromě vyšší ceny?
díky za info ![]()
@Acinore já myslím, že to hlásíš v den příjmu, že chceš nadstandart. Už si to moc nepamatuji. Já byla pár dní na normálním a když se uvolnil nadst., tak jsem šla tam a bylo to tam super
pohodlné, vlastní koupelna…
Mají celkem 3 nadst. pokoje.
@heyday v den příjmu? tak to by bylo fajn…a tři, to je taky supr, bála jsem se, že jen jeden
díky za info ![]()
Ahoj! Prosim vi nekdo kolik se plati v liberecke porodnici za epidural?
@maranafa ahojky, zjistila jsi ten epidural? v ceníku jsem ho nenašla, tak asi bude zdarma… ![]()
Ahoj holky, nevíte, jak je to teď s LBC porodnicí??? Četla jsem několik nepěkných článků a jsem tedy docela dost odrazena
a přitom bych ráda, ale nějak se bojím
@tynka07 ono to bude všude stejný, někdo chválí, někdo už tam nechce ani náhodou
to je případ od případu…
Dobré ráno. Jednak souhlasím s @Acinore a jednak jsem svůj příspěvek už vložila krátce po únorovém porodu. Rodila jsem v Liberci a byla jsem naprosto spokojená. Taky jsem četla mnoho negativního, ale mně se to nepotvrdilo. Zejména ne u lékařů, ty byli od porodu až po novorozenecké naprosto perfektní. Když jsem sama váhala, maminka mi říkala: „Když jde všechno dobře, můžeš porodit na louce. Když je průser, potřebuješ doktora, který je dobrý, ne který se na tebe celou dobu bude smát“… A měla pravdu.
Blbě řečeno, mě nejde ani tak o porod, ale spíš o oddělení šestinedělí… většinou si maminky stěžovaly na nedostatek péče. Já se třeba bojím kojení. A když jsem četla, že některé maminkry se učily od těch, co s nimy byly na pokoji, protože se jim sestry nevěnovali, tak mě to dost děsí ![]()
@tynka07 Když si vzpomenu na svůj pobyt tam, tak je pravdou, že kojení bylo můj největší problém. Je to dřina a ony to berou dost provozně. Ale nikdy tě neodmítnou, když se zeptáš. Laktační poradkyně tam mají dvě a obě jsou fajn. Zpětně si myslím, že nebyly nepříjemné, mají toho hodně a když se nezeptáš, zbytečně slova opravdu neztrácí. Velmi doporučuju si předem o kojení něco přečíst. Dnes je to pro mě naprosto automatická a přirozená věc, ale v porodnici mi to připravilo opravdu perné chvilky. Podtrženo, sečteno: druhé miminko bych rodila zase v Liberci.
Doktoři zde nejsou zas tak milý, ale porod zde šel velmi hladce. Rodit jsem začla v 16:10 a porodila jsem 16:30.
To já něco načtenýho mám, ale i tak se bojím, že to bude dost těžké. A jestli se můžu ještě zeptat, za jak dlouho vám dají mimíska
do rukou?? Je to třeba ještě, než se přestřihne pupeční šňůra??
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.