Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No tak koukam ze tady je to jen o tom se tady prebijet kdo ma vetsi pravdu,stujte si za libereckou porodnici ja vam to neberu,jen rikam ze pro me byl pobyt tam hrozny,kdyz je tato diskuze o zkusenostech tam a to ze jsem nevedela ze si ma dite odrihnout tak si nepripadam blba,sem mlada a dite mam pomerne brzo,tudis neznam nikoho jako starsi kamosky s detma aby mi rekli ze si to miminko ma odrihnout,tak se omlouvam pisatelce ze sem to nevedela..a pro me to bohuzel nebylo jen o odrihnuti ale taky sem i pochvalila,tak pokud nesnesete to ze se tam nekomu nelibilo,tak nechapu proc tato diskuze je…
![]()
misicka38 píše:
No tak koukam ze tady je to jen o tom se tady prebijet kdo ma vetsi pravdu,stujte si za libereckou porodnici ja vam to neberu,jen rikam ze pro me byl pobyt tam hrozny,kdyz je tato diskuze o zkusenostech tam a to ze jsem nevedela ze si ma dite odrihnout tak si nepripadam blba,sem mlada a dite mam pomerne brzo,tudis neznam nikoho jako starsi kamosky s detma aby mi rekli ze si to miminko ma odrihnout,tak se omlouvam pisatelce ze sem to nevedela..a pro me to bohuzel nebylo jen o odrihnuti ale taky sem i pochvalila,tak pokud nesnesete to ze se tam nekomu nelibilo,tak nechapu proc tato diskuze je…![]()
[/citacJ a mam svuj nazor a druhy at si maj taky.Ja nikomu nic neberu.Pisem jenom co si myslim
jo a jen tak pro zajmavost sestar mi rekla ze pokud miminko zvraci tak ho mam nechat EVENTUELNĚ nechat odříhnout,tak co je to eventuelne??? ![]()
misicka38 píše:
jo a jen tak pro zajmavost sestar mi rekla ze pokud miminko zvraci tak ho mam nechat EVENTUELNĚ nechat odříhnout,tak co je to eventuelne???
Mozna jako zkusit?
jo to chapu ale spis mela ric ze pokazdem kojeni je treba nechat dite odrihnout a ne muzete eventuelne zkusit dote nechat odříhnout…to je trochu debilni… ![]()
misicka38 píše:
jo to chapu ale spis mela ric ze pokazdem kojeni je treba nechat dite odrihnout a ne muzete eventuelne zkusit dote nechat odříhnout…to je trochu debilni…
No jo,je to jeji prace,mela to udelat ![]()
didlynka píše:
ahoj holky,
nevíte některá, jaký je postup při plánovaném císařském řezu v lbc porodnici ? jste potom na JIPce a jak dlouho ? a miminko vam nosi ?
Ahoj, nevim, jestli to pro tebe je jeste aktualni - mam zkusenost ze zari 2010. Rano jsem se dostavila na prijem, tam mi udelali monitor a doktor me prohledl. Pak uz jsem rychle uhanela nahoru do porodnice, kde mi napichali nejaky oblbovaky a tak - tam byl pritel jeste se mnou. Pak se slo na porodni sal - tam uz musel cekat za dverma. Uspali me a vic nevim
. Kdyz jsem se probrala jeste na sale, tak mi ukazali kluky, chvilku jsem se s nima ponuchnala (moc dlouho ne, bylo mi dost blbe, protoze spatne snasim anestezii). A odvezli me na jipku. Tam jsem byla asi den. Deti mi tam nevozili, ty byli zatim na detskym. A pak me dali na normos pokoj a tam uz mi deti vozili.
Kdybych mela rodit znova, tak do LBC pujdu. Ne ze bych tam byla nejak supr spokojena, ale zas abych se kvuli tomu trmacela do Jablonce, to teda ne.
Asi jde o to, co od toho kdo ceka - predpokladam, ze jste dospely, tak s vama tak lide jednaji. Preci vas tam nebude nekdo vodit za rucicku a rikat tohle udelej, tohle nedelej. ![]()
Kdo ma hubu, tak se opta. Bud sester, nebo je tam taky rada dalsim mamin, ktere rady poradi.
Ty sestry na detskym nebyly zrovna nejlepsi, ale za sebe musim rict, ze na co jsem se zeptala, tak mi odpovedely.
V liberecké porodnici jsem rodila před měsícem a byla jsem totálně spokojená. Vsichni byli moc milí včetne sestřiček z novorozeneckého. Opravdu si nemuzu na nic stezovat počínaje předporodním, sálem, jipkou a oddělení šestinedělí. A sestřičky z novorozeneckého vše vysvětlují, pokud není neco jasné, vysvětlí znovu, poradí. pokud jste unavený, miminko pohlídají. vše je jen na domluvě. Celemu personálu velké díky, hlavně paní doktorce Bydžovské a Zemanové, kterým vdečím za to, že privedly na svět naše druhé miminko !!!
Tak sem přemýšlela jestli sem neukřivdila moc Liberecké porodnici,ale po dnešní kontrole u Dr. po šestinedělí sem se přesvědčila o tom že tahle porodnice je totál na hovno…šití nástřihu mi tak podělali že musím na plastickou operaci pokud chci aby to dole vypadalo normálně,tak to je normálně trestuhodný…Doktorka nechápala kdo že mě to vlastně rodil…
tak doufám že plastický zákrok Liberecká porodnice uhradí
v jednadvaceti sem dopadla tedá vážně super,takže liberecká porodnice pro mě už nikdy v životě
![]()
misicka38 píše:
Tak sem přemýšlela jestli sem neukřivdila moc Liberecké porodnici,ale po dnešní kontrole u Dr. po šestinedělí sem se přesvědčila o tom že tahle porodnice je totál na hovno…šití nástřihu mi tak podělali že musím na plastickou operaci pokud chci aby to dole vypadalo normálně,tak to je normálně trestuhodný…Doktorka nechápala kdo že mě to vlastně rodil…tak doufám že plastický zákrok Liberecká porodnice uhradí
v jednadvaceti sem dopadla tedá vážně super,takže liberecká porodnice pro mě už nikdy v životě
![]()
Tak to teda čumím s prominutím a vážně je mi to líto. Snad Vám to zpraví. ![]()
misicka38 píše:
Tak sem přemýšlela jestli sem neukřivdila moc Liberecké porodnici,ale po dnešní kontrole u Dr. po šestinedělí sem se přesvědčila o tom že tahle porodnice je totál na hovno…šití nástřihu mi tak podělali že musím na plastickou operaci pokud chci aby to dole vypadalo normálně,tak to je normálně trestuhodný…Doktorka nechápala kdo že mě to vlastně rodil…tak doufám že plastický zákrok Liberecká porodnice uhradí
![]()
A kdo te rodil ???
Tak to uz si nepamatuju,byla to takova mladá hnedovlasa slecna,byla docela simpaticka a pekna… ![]()
misicka38 píše:
Tak to uz si nepamatuju,byla to takova mladá hnedovlasa slecna,byla docela simpaticka a pekna…
asi vim ktera, vypadala hodne mladounce a myslim ze byla temer bez zkusenosti a začína. tak to je mi lito, to byla smula ze jsi jí chytla na porod, ta musi teprve ziskat praxi
(
ne to asi ne spis tak 28 let tak zhruba a přišla mi že to parkrat uz delala,byla docela vysoka…a nevypadala ze zacina,ale i kdyby zacinala,tohle si ta porodnice preci nemuze dovolit,to není omluva
akorat sem z toho fakt nestastna ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.