Porodnice Mělník 2019/2020

1780
24.2.20 12:10

Porodnice Mělník 2019/2020

Zdravím maminky :mavam:

Zajimala by mne Vaše čerstvá zkušenost s porodnicí na Mělníku :).
Co se týče nadstandarnich pokojů, o které je velký zajem a kor asi teď, po rekonstrukci… dostal se na Vas? Nebo byl bohužel obsazený? Co se týče nějakého rozkládacího gauče, v případě, že by chtel muž zůstat přes noc…je to možné?
Vím, že na těch rodinných je dvouluzko, ale ja bych chtela jen klasický nadstandart, jelikoz, když budu rodit v týdnu, tak by tam chlap stejně nemohl být, někdo musi být se synem…
Budu rodit po druhé a naposled, tak jsem si tentokrát chtěla užít trochu luxusu a hlavně klidu s vlastním socialnim zarizenim :andel:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
872
24.2.20 12:28

Švagrová rodila v Mělníku a vím, že z přístupu jedné paní doktorky (nevím jméno) nebyli uplně odvaření. ale to je asi individuální. :nevim:
Držím palce, ať jde porod dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.2.20 12:57
@Janina B1 píše: Švagrová rodila v Mělníku a vím, že z přístupu jedné paní doktorky (nevím jméno) nebyli uplně odvaření. ale to je asi individuální. :nevim:
Držím palce, ať jde porod dobře :kytka:

Chápu :) ale jak píšeš, je to indivudualni a podle mě, všude je někdo, kdo úplně nesedne třeba no :?
Moc děkuji :andel: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.2.20 13:01

Ahoj, já rodila minulý rok na Mělníku. Nadstandard v den porodu nebyl k dispozici, přednost prý mají ti, co si platí nějakou jejich službu. Přesně nevím. Každopádně, poprosila jsem, pokud by byl k dispozici, tak bych měla zájem. Druhý den ráno již byl volný, tak mě ho hned pridelili. Měla jsem ten s manželskou posteli. Luxus, luxus. Cítila jsem se jako v nějakém pětihvězdičkovém hotelu se službami. Nádherne jsem se tam v klidu na manželské posteli rozkojila, a neskutečně si užila první dny s miminkem. Bohužel nas díky rychlému v klidu rozkojeni za dva dny pustili. 😊 😊 😊 A jako třešnička na dortu, účtovali jen dva dny, neuctovali první den na nadstandardu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.2.20 13:25

@marlin11 tak super, že takto vyšli vstříc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.3.20 15:06

Ahojky holky, ráda bych znovu otevřela téma porodnice Mělník - máte nějaká čerstvé zkušenosti? Děkuji moc :-) Rozhoduji se mezi Ústím a Mělníkem a nejsem si jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.21 16:55

porodnice v Mělníku

Zkouším oživit vlákno. Zajímaly by mne vaše zkušenosti, ideálně 2020 a 2021, už se musím rozhodnout :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.21 11:12

Porodnice Mělník

Já osobně Mělník nedoporučuji, neochotný personál, porodem mě PA neprovázela, trávila čas na pauzách na cigaretu. Byli jsme s manželem spíš sami. Na oddělení šestinedělí katastrofa, neochotné sestřičky, každá dává jiné informace, z porodnice jsme odcházeli nerozkojení, doma pak obrovský problém, mimi se neumělo ani přisát. Nadstandard byl obsazený, takže to hodnotit nemůžu. Za mě neodporučuji.

• Citovat
  • Upravit
8.7.21 21:14
@Anonymní píše:
Já osobně Mělník nedoporučuji, neochotný personál, porodem mě PA neprovázela, trávila čas na pauzách na cigaretu. Byli jsme s manželem spíš sami. Na oddělení šestinedělí katastrofa, neochotné sestřičky, každá dává jiné informace, z porodnice jsme odcházeli nerozkojení, doma pak obrovský problém, mimi se neumělo ani přisát. Nadstandard byl obsazený, takže to hodnotit nemůžu. Za mě neodporučuji.

Tak to mě moc mrzí, tato zkušenost… A kdy jste tam rodila, prosím? Teď někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.7.21 20:28

Mám stejnou hrůzostrašnou zkušenost. Nedejte maminky na vyblejskaný PR na internetu. Porodnice již ztratila svou kvalitu. Já už budu rodit kdekoliv jinde, jen ne na Mělníku. A moc mě to mrzí. Bohužel z traumatického zážitku se zotavuju ještě teď 3 týdny po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková