Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím maminky ![]()
Zajimala by mne Vaše čerstvá zkušenost s porodnicí na Mělníku
.
Co se týče nadstandarnich pokojů, o které je velký zajem a kor asi teď, po rekonstrukci… dostal se na Vas? Nebo byl bohužel obsazený? Co se týče nějakého rozkládacího gauče, v případě, že by chtel muž zůstat přes noc…je to možné?
Vím, že na těch rodinných je dvouluzko, ale ja bych chtela jen klasický nadstandart, jelikoz, když budu rodit v týdnu, tak by tam chlap stejně nemohl být, někdo musi být se synem…
Budu rodit po druhé a naposled, tak jsem si tentokrát chtěla užít trochu luxusu a hlavně klidu s vlastním socialnim zarizenim
..
Švagrová rodila v Mělníku a vím, že z přístupu jedné paní doktorky (nevím jméno) nebyli uplně odvaření. ale to je asi individuální. ![]()
Držím palce, ať jde porod dobře ![]()
@Janina B1 píše: Švagrová rodila v Mělníku a vím, že z přístupu jedné paní doktorky (nevím jméno) nebyli uplně odvaření. ale to je asi individuální.
Držím palce, ať jde porod dobře
Chápu
ale jak píšeš, je to indivudualni a podle mě, všude je někdo, kdo úplně nesedne třeba no ![]()
Moc děkuji
![]()
Ahoj, já rodila minulý rok na Mělníku. Nadstandard v den porodu nebyl k dispozici, přednost prý mají ti, co si platí nějakou jejich službu. Přesně nevím. Každopádně, poprosila jsem, pokud by byl k dispozici, tak bych měla zájem. Druhý den ráno již byl volný, tak mě ho hned pridelili. Měla jsem ten s manželskou posteli. Luxus, luxus. Cítila jsem se jako v nějakém pětihvězdičkovém hotelu se službami. Nádherne jsem se tam v klidu na manželské posteli rozkojila, a neskutečně si užila první dny s miminkem. Bohužel nas díky rychlému v klidu rozkojeni za dva dny pustili. 😊 😊 😊 A jako třešnička na dortu, účtovali jen dva dny, neuctovali první den na nadstandardu.
Ahojky holky, ráda bych znovu otevřela téma porodnice Mělník - máte nějaká čerstvé zkušenosti? Děkuji moc
Rozhoduji se mezi Ústím a Mělníkem a nejsem si jistá…
Zkouším oživit vlákno. Zajímaly by mne vaše zkušenosti, ideálně 2020 a 2021, už se musím rozhodnout ![]()
Já osobně Mělník nedoporučuji, neochotný personál, porodem mě PA neprovázela, trávila čas na pauzách na cigaretu. Byli jsme s manželem spíš sami. Na oddělení šestinedělí katastrofa, neochotné sestřičky, každá dává jiné informace, z porodnice jsme odcházeli nerozkojení, doma pak obrovský problém, mimi se neumělo ani přisát. Nadstandard byl obsazený, takže to hodnotit nemůžu. Za mě neodporučuji.
@Anonymní píše:
Já osobně Mělník nedoporučuji, neochotný personál, porodem mě PA neprovázela, trávila čas na pauzách na cigaretu. Byli jsme s manželem spíš sami. Na oddělení šestinedělí katastrofa, neochotné sestřičky, každá dává jiné informace, z porodnice jsme odcházeli nerozkojení, doma pak obrovský problém, mimi se neumělo ani přisát. Nadstandard byl obsazený, takže to hodnotit nemůžu. Za mě neodporučuji.
Tak to mě moc mrzí, tato zkušenost… A kdy jste tam rodila, prosím? Teď někdy?
Mám stejnou hrůzostrašnou zkušenost. Nedejte maminky na vyblejskaný PR na internetu. Porodnice již ztratila svou kvalitu. Já už budu rodit kdekoliv jinde, jen ne na Mělníku. A moc mě to mrzí. Bohužel z traumatického zážitku se zotavuju ještě teď 3 týdny po porodu…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.