Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lucjeje jj určitě doporučuju…si klidně přečti můj deníček co mam na profilu
zachránili mi tam syna i můj život… jsou tam fakt super…já kdybych mohla a nebála se, tak jdu hnedka do druhého dítka..a opět tam
v Mostě jsem měla špatnou zkušenost na začátku těhu…
tak jsem řekla, že tam mě nikdo nedostane..to radši budu rodit v autě ![]()
Já rodila v Chomutově 2011 a 2013 a super personál při porodu i po tom na šestinedělí. 2011 jsem teda byla na šestinedělí, tak dětské normál, nebo spíš nic moc pro mne.. ale ženské oddělení super. 2013 jsem byla jenom na gynekologickém oddělení a pak jsem jela do Ústí za Matym, ale personál super
strašně milí, příjemní, v pohodě. Všichni
Teda primář byl 2011 trochu namachrovanej, ale viděla jsem se s ním jenom jednou a ostatní byli super
@Mostecanda primář Zeman
na něj když si vzpomenu, tak hned cítím mentol…
protože tím voněl… ![]()
Já jsem ted ležela v říjnu s Matym na dětském oddělení, v tom provizoriu to bylo mám pocit 6 patro. A vlastně to dětské oddělení bylo jakoby na porodnici.. šestinedělí teda bylo za přepážkou.. ale i tak.. jako je to provizorium, sestry se snažily moc.. ale dr mi nepřišli moc zkušení, takoví mladí studentíci sotva po škole.. to zázemí co se týče záchodů a sprch.. děsný.
V Chomutově jsou takové buňky 2 pokoje po 2 postelích a k tomu jeden záchod a sprcha. Ale tak nějak ušle vykachlíkované, člověk nemá hrůzu tam vlézt. To co jsem viděla v Mostě.. blééé..na té chodbě pro 4 pokoje, pro asi 10 maminek 1 záchod a 1 sprcha.. a ještě fakt dost hrozný teda..
Já si teda brala do porodnice úplně všechno, to mi nepřijde tak divný a hrozný, ale teda to prostředí je v Chomutově lepší ![]()
Jo to je možný že tím voněl
mně nešlo rodit, Tomík byl moc vysoko, tlačit nešlo a nechtělo se, i když jsem byla otevřená.. tak po protrpěné noci, kdy mi řekli, že by to mohlo být do 6hod ráno hotovo a v 10hod nicc.. tak jsem už teda prosila, ať udělají císaře
a primářř mne vyšetřoval, ruku sjem měla snad v krku a on mi řekl, že tlačím jak moucha málo
a že je to operace a blablabla.. ale udělali mi ho a ve spinální anestezi, takže to bylo fakt v pohodě ![]()
Tak děkuju za recenze
ještě jsme zvažovali Žatec, ale tam mi zase vadí návštěvy na chodbě…
všude je něco. V Mostě jsem chtěla být na nadstandartu, tam to docela ujde ![]()
@Mostecanda o něm je známo, že nemá rád císaře…mě taky nechal s těžkou preeklampsií a help syndromem rodit normálně..to nešlo..zhoršila jsem se jim tam ještě víc..takže hrozila eklampsie…takže akut císař..a on u toho nebyl…
teda myslím na sálu..ale jinak celou domu na hekárně mě hlídal..a furt popichoval doktory a sestřičky
já na tu porodnici strašně ráda vzpomínám..i když jak říkám..sáhla jsem si tam na dno…jak psychicky tak fyzicky..a oni mi pomohli…
@Lucjeje píše:
Tak děkuju za recenzeještě jsme zvažovali Žatec, ale tam mi zase vadí návštěvy na chodbě…
všude je něco. V Mostě jsem chtěla být na nadstandartu, tam to docela ujde
V Chomutově se mno přítel byl třeba na pokoji do 20h… byla jsem tam 14dní..sestřičkám to nevadilo..a byla jsem na pokoji sama..
proto jsem ráda, že jsem nemusela do mostu..se omezovat kvůli ostatním..a kdybych šla na nadstandart..tak bych vyhodila 14tis ![]()
Jo nadstandart.. jako zlatej chomutov. tam byla televize
a pokoj pěknej ![]()
v Mostě nás dali s Matym na nadstandart.. tak to jsem teda koukala, co je to za hrůzu.. pak nás dali na normální pokoj, kde bylo 6 postelí a bylo to standart, tak to jsem teprve teda koukala.. no za mne prostě Most ne, no
Já chtěla v 2011 nadstandart, a le nebyl, tak jsem byla na pokoji, kde jsme byly 2. A měli jsme záchod a sprchu pro sebe. Pak jsem šla na nadstandart.
v 2013 jsem měla těžký porod, takže jsem nakonec skončila na tom gynekologickém oddělení a to jsem byla na pokoji sama teda a sprchu a záchod jsme tam měli spoečnou s tím dalším pokojem, kde byly max 2 další ženský, takže pro 3. A taky, co se týče návštěv, tak tam mohl za mnou i starší syn, mohli tam být v podstatě celý den, akorát teda dopoledne jsou ty různý měření, vizity apod.. ale v pohodě.
V Mostě, navíc v tom provizoriu.. děti na odděleních moc vidět nechtěj. Přišel za mnou starší syn na návštěvu, jsou mu 3, tak sestra hned že by neměl.. co kdyby přitáhnul třeba neštovice.. no jako to je rozumný argument no, chápu.. a tak jsem byla ráda, že v Cchomutově to bylo ok, protože tam jsem byla týden, v Ústí pak další týden, a strašně se mi stýskalo po starším synovi, protože to byl mazlík můj no
@Lucjeje presne jak uz tady nekdo psal, v chomutove musis mit vsechny oblecky, plenky a ubrusky..na pokojich je olejicek, pena na koupani a na zadecek…
holky ja tam rodila v zari a nechtela domu jak mne tam bylo krasne
porodni asistentka Drahuska a Dr. Pondělíček byli zlati a sestricky na sestinedeli taky…jen jedna detska me stvala, ale druha byla hodna za ni;)
Tak my jsme se rozhodovali podle toho, že máme doma zvířecí smečku, tak aby ten můj chlap chudák nelítal sem tam
Jako jasně, tady je to spíš „nadstandart“. Ale aspoň je tam sprcha a záchod jen pro ty dva pokoje. Ale teď tam fungujou snad jen 2 ze 4. Tak uvidíme, kam se vydáme, až to praskne ![]()
Bohajeho, hlavne ne Most!!! To je katastrofalni nemocnice- dali se tomu vubec rikat nemocnice
Tam snad neni dobre zadne oddeleni!!
Ja tedy rodila ve Slanem a druhe bych sla rodit do Zatce. Od kamaradek slysim jen samou chvalu ![]()
A urcite bys peronalu u porodu ani nerozumela. Tam snad uz cesi ani nedelaji..
@Lucjeje píše:
Tak děkuju za recenzeještě jsme zvažovali Žatec, ale tam mi zase vadí návštěvy na chodbě…
všude je něco. V Mostě jsem chtěla být na nadstandartu, tam to docela ujde
Takhke to maji i ve Slanem. Nic moc, kdyz rodis SC. Ale ja byla za svagrovou v Zatci v porodnici, a byla jsem tedy u ni normalne na pokoji
je to rok a pul zpet.
@greysanatomy píše:
@Lucjeje presne jak uz tady nekdo psal, v chomutove musis mit vsechny oblecky, plenky a ubrusky..na pokojich je olejicek, pena na koupani a na zadecek…
holky ja tam rodila v zari a nechtela domu jak mne tam bylo krasneporodni asistentka Drahuska a Dr. Pondělíček byli zlati a sestricky na sestinedeli taky…jen jedna detska me stvala, ale druha byla hodna za ni;)
nebyla ta protivná sestřička taková krátkovlasá?? já se jí děsně bála.. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.