Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky maminky či těhulky, chtěla jsem se optat, zda máte někdo nové info o rekonstrukci porodnice v Mostě? Nevíte, kdy bude již hotovo a vše bude na svém místě? Moc děkuji za případná infa.
Porodnice je stale jeste v rekonstrukci. Takze hekarna a porodni sal jsou porad v prizemi. Myslim, ze v nejblizsi dobe to asi ani dodelane nebude:)
Ahojky. já mám termín v listopadu a kamarádka mi říkala že by už v tu dobu měla být rekonstrukce hotová
![]()
Děkuji, tak mě dnes vyplašila sestra u gynekologa. Prý rekonstrukce bude ještě 2 roky. Stále je vše v provizorních podmínkách a otce k porodu pouštějí minimálně. Achjo, tak to nakonec budu hledat ještě jinou porodnici. ![]()
@xlulinkax píše:
Děkuji, tak mě dnes vyplašila sestra u gynekologa. Prý rekonstrukce bude ještě
2 roky. Stále je vše v provizorních podmínkách a otce k porodu pouštějí minimálně. Achjo, tak to nakonec budu hledat ještě jinou porodnici.[/citace
ty jo
tak to fakt teda netuším. Už jsi se rozhodla kam teda půjdeš.
No od počátku mám jako druhou vybranou porodnici v Žatci. Ale raději bych ten Most. Zkusím ještě zjistit, jak to tam teď chodí a pak se musím rozhodnout. Mám na to už jen dva týdny:-)))
Tak se tam zajdi podívat. Někde jsem četla, že mají jednou týdně něco jako den otevřených dveří. Provedou tě a řeknou co a jak ![]()
Ahoj holky, ja mám termín porodu až v únoru 2016 a porodní sestřička paní Škodova, se kterou jsem se domlouvala na předporodním kurzu mi řekla, ze by se měla porodnice otevřít uz tento měsíc… Ja tedy stále nevím, zda mám rodit tady v Mostě, dost kamarádek mi to vymlouva, abych tu nerodila… Tak jsem pořad na vázkach, mate s touto porodnici uz nějaké zkušenosti? Ja jsem prvorodicka a uz ted jsem z porodu dost vystresovana… Díky ![]()
@Valvodka
Já mám termín za měsíc a rodit budu tady v Mostě. Na kurz teď momentálně chodím a tam nám paní Škodová říkala, že se to do konce října má přestěhovat
Taky jsem prvorodička a trochu se bojím. Kamarádka tady rodila a nestěžovala si.
@L-ee To mi pravé také říkala, ze do konce měsíce října by měla byt porodnice dokončená a přestěhována… Tak Vám přeji hodně štěstí a ať je vsechno v pořádku
, potom napište jak jste byla spokojena ![]()
Díky své práci jsem se včera podívala na rekonstruovanou porodnici a musím říct, že oproti stavu před dvaceti lety je to neuvěřitelný pokrok, jen tak dál pane Tykači.
Včera jsem viděla nějaké fotky, vypadá to po rekonstrukci hezky, čistě, uz jsem zvědavá až se půjdeme do porodnice podívat…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.