Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@L-ee Tak to jsem rada, ze to dobre dopadlo, Junova je osoba na právem místě… Rodila jsi tedy dlouho… My jsme se byli podívat na porodním sále a seděli jsme vedle v té místnosti a byli jsme svědky hrozné rychlého porodu, když jsme tam přišli zrovna přijímaly paní, která mela nález 1 cm, mela vyvolavany porod… Po necelé hodině jsme ji slyšeli jak rodí… Otevřela se hrozně rychle, tatínek to ani nestihl k porodu… Vsechny jsme docházely dost postrasene a její řev budu slyšet v hlavě ještě hodne dlouho… Musela mit hrozné bolesti, otevřít se takhle za hodinu, nevím jestli je lepší rychlý porod nebo pomalý…
@Valvodka na sale jsem byla asi od desíti, mala se narodila po dvanacte, a z toho jsem tak přes hodinu rodila. Každý snáší bolest jinak. Ja se tak za hodinu otevřela na 8 cm, pred vyvolavackou jsem byla na 3 cm a ta bolest zas takova nebyla, myslela jsem, že to bude za tu hodinu tak o centimetr víc a ze me teprve cekaji ještě hodiny bolesti a ono najednou 8 cm a sla jsem na sal.
My když byli na poslední hodině kurzu tak naštěstí nikdo nerodil, docela chapu ze jste odchazely postrasene.
@L-ee Tak to jsi se na sale pekne trapila…Ta pani porodila za deset minut, byla to tedy druhorodicka.. Tak vim, ze kazdy ma jiny prah bolesti, jsem zvedava, jak to budu snasetja, ale mela jsem uz poslicky a byla jyem zrovna s kamaradkou nakupovat a ja nevim proc, ale smala jsem se… Vypadala jsem trochu jako blazen…
@Valvodka docela jo, trvalo to dlouho. Ja do porodu poslicky neměla. Tak nedokážu vůbec říct.
@L-ee Ahoj, tak co, jak to s malou zvladate? Vše v pořádku? Ja mám termín za 14 dni, tak uvidíme, ale doktorka říkala, ze to zatím na porod nevypadá a vůbec mi nesestupuje dolu…
Ahojky, jojo, zvladame v pohodě. Malá krásně spinka v noci. Je to poklad. Me taky nesestupovalo. Tad držím palečky at je vse v pořádku ![]()
@L-ee To jsem rada, ze je vše v pořádku a malinka je hodňoucka
… Uvidíme, doktorka mi řekla, ze z důvodu mého velkého zavodnovani by bylo nejlepší, abych porodila příští víkend, tak se uvidí
, uz se na malého moc těšíme a uz nemam ani takový strach z porodu, až to přijde, tak to přijde a nějak to zvládnu
…
@Valvodka tak to je fajn, ze uz se tolik nebojis
. Nema cenu se stresovat. A uz se rodí v novém?
@L-ee Přesně tak, nemá cenu se stresovat…
Kdepak v novém se ještě nerodí a prý se ještě dlouho nebude… Takze budu rodit dole v tom provizoriu, jen doufám, ze sestřičky budou hodne ![]()
@Valvodka pořád ne jo, že jim to ale trva. Ja si stěžovat nemůžu a ze se mi jich tam vystridalo nez jsem sla rodit ![]()
@L-ee Trvá jim to neskutecne, hlavně ze tomu udělali takovou reklamu… Prý se tam ani ještě na opravách dělat nezacalo… Nevím na co se čeká…
@Valvodka tak to je síla. Přesně, taková reklama a rodit se tam bude bůh ví kdy. A jak se cítíš ![]()
@L-ee No až na velké otoky nohou a rukou, bolesti stydké kosti, občas me chytí bolesti do podbrisku, nejspíš poslicci, tak se cítím celkem dobre
… Zítra me zase čeká poradna a natáčení srdíčka
… Malý měl při poslední kontrole 2950 g, tak jsem zvědavá, kolik budeme mit ted
… Chtěla jsem se zeptat, k jakému doktorovi s malou chodíš?
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Přidejte se ![]()
adminka Lucka
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.