Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Valvodka
neříkala Vám pani na kurzu kdy se tam začne rodit, zatím se prý pořád rodí dole.
@L-ee Pani Škodova říkala, ze od 13teho listopadu uz se ma rodit v novém… Ja mám tedy termín v únoru, tak ja tam jistě rodit budu, ale porodnice uz je otevřena… A co jsem viděla fotky, tak vypadá moc dobře
…
@Valvodka
ja ji potkala v pátek a říkala že až po novém roce. Tak nevím. Třeba se to zase nějak změnilo. Děkuji za info. Uvidím až tam přijedu
Ve středu mám první termín ![]()
@L-ee Tak to ja se ji zeptám v pondělí, máme zase kurz… Ve středu mas první termín? Tak přeji hodně štěstí ![]()
@L-ee Dneska jsem byla na kontrole a sestřička mi řekla, ze porodnice je prý uz otevřena, ale ještě se v ni nerodí… Ze tedy zatím nemají jiné informace…
@Valvodka
jj, děkuji. Tak to bude tak jak říkala porodní asistentka.
Ahoj holky, tak letos se na novém porodním sále rodit nebude… Dělníci zkazili podlahu, která se musí předělat s pak ještě zjistili problem s elektroinstalací… Mám termín porodu až v únoru a na předporodním kurzu mi řekla porodní asistentka, ze ani neví, zda ja budu rodit v novém… Do dnešního dne se tam nic neděje a tyto problémy zjistili při otevření, takze neproběhla ani kolaudace…
@Valvodka
už dobře, ještě jsem v porodnici, ale snad nás už brzo pustí. Jinak sestřičky tu jsou moc hodný a to že jsem rodila ještě dole mi vůbec nevadilo.
@L-ee Jeeee, tak to moc gratuluji
, jsem rada, ze jste v pořádku a vsechno dobre dopadlo… Kdy jsi rodila? My jsme se byli podívat na porodnici ve čtvrtek v rámci předporodního kurzu… A byly jsme se podívat i na oddělení sestinedeli… Rada slyším i to, ze tam jsou hodne
… Koho jsi mela za doktora u porodu?
@Valvodka
děkujeme
Rodila jsem 24.11. U porodu jsem měla nakonec Junovou a byla jsem moc rada že tam byla. Já si vážně na nic stěžovat nemůžu. Samozřejmě mluvím za sebe. Určitě mi pak dej vědět jestli jsi byla taky spokojená.
@L-ee Také bych ji chtěla mit u porodu… Uvidíme, my máme ještě chvilku času, termín mám až v únoru… A mužů se zeptat, jak dlouho jsi rodila?
@Valvodka
ja to měla komplikované. Praskla mi voda, ale porodila jsem malou za 36 hodin. Ještě mi to museli vyvolavat. Konzrakce jsem měla, pak zes ne. Malé se nechtělo ani na sale, ja uz byla unavená a vyčerpána. Nakonec šla kleštěmi, proto jsem byla rada, že tam je právě Junova. Každý to má vážně jiny. Přeji ti ať máš rychlý porod.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.