Porodnice Most

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
13.11.15 09:54

@Valvodka
neříkala Vám pani na kurzu kdy se tam začne rodit, zatím se prý pořád rodí dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
16.11.15 19:43

@L-ee Pani Škodova říkala, ze od 13teho listopadu uz se ma rodit v novém… Ja mám tedy termín v únoru, tak ja tam jistě rodit budu, ale porodnice uz je otevřena… A co jsem viděla fotky, tak vypadá moc dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.11.15 19:57

@Valvodka
ja ji potkala v pátek a říkala že až po novém roce. Tak nevím. Třeba se to zase nějak změnilo. Děkuji za info. Uvidím až tam přijedu :) Ve středu mám první termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
17.11.15 11:17

@L-ee Tak to ja se ji zeptám v pondělí, máme zase kurz… Ve středu mas první termín? Tak přeji hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
17.11.15 12:10

@Valvodka
děkuji :) zatím to vypadá že se ji nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
19.11.15 12:07

@L-ee Dneska jsem byla na kontrole a sestřička mi řekla, ze porodnice je prý uz otevřena, ale ještě se v ni nerodí… Ze tedy zatím nemají jiné informace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.11.15 12:28

@Valvodka
jj, děkuji. Tak to bude tak jak říkala porodní asistentka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.11.15 10:52

Ahoj holky, tak letos se na novém porodním sále rodit nebude… Dělníci zkazili podlahu, která se musí předělat s pak ještě zjistili problem s elektroinstalací… Mám termín porodu až v únoru a na předporodním kurzu mi řekla porodní asistentka, ze ani neví, zda ja budu rodit v novém… Do dnešního dne se tam nic neděje a tyto problémy zjistili při otevření, takze neproběhla ani kolaudace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.11.15 10:59

@L-ee Jak se cítis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.11.15 11:24

@Valvodka
už dobře, ještě jsem v porodnici, ale snad nás už brzo pustí. Jinak sestřičky tu jsou moc hodný a to že jsem rodila ještě dole mi vůbec nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.11.15 11:33

@L-ee Jeeee, tak to moc gratuluji :), jsem rada, ze jste v pořádku a vsechno dobre dopadlo… Kdy jsi rodila? My jsme se byli podívat na porodnici ve čtvrtek v rámci předporodního kurzu… A byly jsme se podívat i na oddělení sestinedeli… Rada slyším i to, ze tam jsou hodne :)… Koho jsi mela za doktora u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.11.15 11:34

@L-ee A preji vám hlavně hodne zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.11.15 12:30

@Valvodka
děkujeme :) Rodila jsem 24.11. U porodu jsem měla nakonec Junovou a byla jsem moc rada že tam byla. Já si vážně na nic stěžovat nemůžu. Samozřejmě mluvím za sebe. Určitě mi pak dej vědět jestli jsi byla taky spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.11.15 12:37

@L-ee Také bych ji chtěla mit u porodu… Uvidíme, my máme ještě chvilku času, termín mám až v únoru… A mužů se zeptat, jak dlouho jsi rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.11.15 13:02

@Valvodka
ja to měla komplikované. Praskla mi voda, ale porodila jsem malou za 36 hodin. Ještě mi to museli vyvolavat. Konzrakce jsem měla, pak zes ne. Malé se nechtělo ani na sale, ja uz byla unavená a vyčerpána. Nakonec šla kleštěmi, proto jsem byla rada, že tam je právě Junova. Každý to má vážně jiny. Přeji ti ať máš rychlý porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková