Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte, nevíte, jak je to aktuálně s porodnicí v Mostě? Jestli jsou tam pořád provizorní podmínky kvůli rekonstrukci?
@Lucjeje Ahoj Jj jsou pořád v provizoriu v pondělí jsem se na to ptala tak mám čerstvé info ![]()
Rodí se v 5 patře mají vyhrazené dva pokoje na první dobu, a pak na druhou dobu jdeš na porodní lůžko, mají dvě a jsou od sebe odděleny plentou
co jsem pochopila je to pro dvě ženský ovšem když se jich sejde víc nevím jak to řeší, nic moc no ![]()
@Markétka90 tak to jsi mě teda nepotěšila… Já jsem byla rozhodnutá pro Most, ale když mi kamarádka říkala, že tatínci nesmí být na hekárně, kvůli těm provizorním podmínkám, tak začínám váhat… Chomutov máme jako zálohu ![]()
@greysanatomy naprosto souhlasím
jen to jídlo v roce 2012 byla bííída v Chomutově
@greysanatomy a v Chomutově si musíš brát všechno i pro miminko nebo jak to tam funguje? Abych věděla, co všechno kdyžtak zabalit ![]()
@Lucjeje mě řekla sestra ze na hekarne byt může akorát u porodu je to nevhodné kdyby za tou plentou byla jiná maminka
Jo, oni ti tatínci určitě budou nakukovat za plentu, jak se rodí cizí dítě
to jsou věci…
@Lucjeje píše:
@greysanatomy a v Chomutově si musíš brát všechno i pro miminko nebo jak to tam funguje? Abych věděla, co všechno kdyžtak zabalit
V Mostě davájí něco na mimča?
@Lucjeje to asi ne ale může to byt té druhé nepříjemné že je tam naky chlap, asi záleží pak na domluvě PA neřekla vyloženě ze nesmí. No doufám že to bude v pohodě já chci přítele stejně jen na tu první dobu a pak po porodu, rodit chci sama. Tak to ňák neresim, doufám že budu v porodnici jen ty 4 dny a půjdu domů. Jinak bydlím pod nemocnicí hned, takže až to na mě přijde chci být co nejdéle to půjde doma v klidu
Jojo, v Mostě si nemusíš brát na miminko nic, jen jednorázový plenky ![]()
@Markétka90 koukala jsem, že máme téměř stejnej termín, tak kdybychom se potkaly na sálech, tak mi tam toho mýho chlapa nech, jo? ![]()
Aha, v Chomutově na mimčo musíte mit vše..jen tam jsou věci na umytí- pěna, rybilka a krém… ale já byla ráda.. já když jsem se vrátila po třech dnech na jipce na normální pokoj a viděla jsem, včem mi kluka přinesli..nestačila jsem se diviit
![]()
@zrofka Tak tady to taky není žádná hitparáda, ale jde spíš o to, kdybych něco zapomněla, nebo tak něco
Takže Chomutov doporučuješ? Já zatím slyšela samou chválu hlavně na příjemnej personál, což se tady o Mostě až tak úplně říct nedá ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.