Porodnice Most

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
120
11.2.15 19:52

Porodnice Most

Ahojte, nevíte, jak je to aktuálně s porodnicí v Mostě? Jestli jsou tam pořád provizorní podmínky kvůli rekonstrukci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
411
11.2.15 19:56

@Lucjeje Ahoj Jj jsou pořád v provizoriu v pondělí jsem se na to ptala tak mám čerstvé info :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
11.2.15 20:00

Rodí se v 5 patře mají vyhrazené dva pokoje na první dobu, a pak na druhou dobu jdeš na porodní lůžko, mají dvě a jsou od sebe odděleny plentou :nevim: co jsem pochopila je to pro dvě ženský ovšem když se jich sejde víc nevím jak to řeší, nic moc no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
11.2.15 20:18

Holky bezte radeji rodit do chomutova :mrgreen: tam to byla parada ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.2.15 20:41

@Markétka90 tak to jsi mě teda nepotěšila… Já jsem byla rozhodnutá pro Most, ale když mi kamarádka říkala, že tatínci nesmí být na hekárně, kvůli těm provizorním podmínkám, tak začínám váhat… Chomutov máme jako zálohu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
11.2.15 20:44

@greysanatomy naprosto souhlasím :palec: jen to jídlo v roce 2012 byla bííída v Chomutově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.2.15 20:45

@greysanatomy a v Chomutově si musíš brát všechno i pro miminko nebo jak to tam funguje? Abych věděla, co všechno kdyžtak zabalit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
11.2.15 20:47

@Lucjeje mě řekla sestra ze na hekarne byt může akorát u porodu je to nevhodné kdyby za tou plentou byla jiná maminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.2.15 20:48

Jo, oni ti tatínci určitě budou nakukovat za plentu, jak se rodí cizí dítě :roll: to jsou věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
11.2.15 20:57
@Lucjeje píše:
@greysanatomy a v Chomutově si musíš brát všechno i pro miminko nebo jak to tam funguje? Abych věděla, co všechno kdyžtak zabalit :-)

V Mostě davájí něco na mimča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
11.2.15 20:57

@Lucjeje to asi ne ale může to byt té druhé nepříjemné že je tam naky chlap, asi záleží pak na domluvě PA neřekla vyloženě ze nesmí. No doufám že to bude v pohodě já chci přítele stejně jen na tu první dobu a pak po porodu, rodit chci sama. Tak to ňák neresim, doufám že budu v porodnici jen ty 4 dny a půjdu domů. Jinak bydlím pod nemocnicí hned, takže až to na mě přijde chci být co nejdéle to půjde doma v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.2.15 21:01

Jojo, v Mostě si nemusíš brát na miminko nic, jen jednorázový plenky :-)
@Markétka90 koukala jsem, že máme téměř stejnej termín, tak kdybychom se potkaly na sálech, tak mi tam toho mýho chlapa nech, jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
11.2.15 21:04

Aha, v Chomutově na mimčo musíte mit vše..jen tam jsou věci na umytí- pěna, rybilka a krém… ale já byla ráda.. já když jsem se vrátila po třech dnech na jipce na normální pokoj a viděla jsem, včem mi kluka přinesli..nestačila jsem se diviit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
11.2.15 21:04

@Lucjeje Jo já myslím že v tu chvíli nikoho chlap nezajímá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.2.15 21:09

@zrofka Tak tady to taky není žádná hitparáda, ale jde spíš o to, kdybych něco zapomněla, nebo tak něco :-) Takže Chomutov doporučuješ? Já zatím slyšela samou chválu hlavně na příjemnej personál, což se tady o Mostě až tak úplně říct nedá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková