Porodnice Obilny trh 2022 - co vzít pro dítě

4
2.3.22 09:53

Porodnice Obilny trh 2022 - co vzít pro dítě

Ahoj všichni :)
Mám termín v červnu a chci rodit na Obilňáku v Brně. Chystá se tam někdo z Vás taky? Pokud ano, podělíte se se mnou o to, co plánujete si všechno pobalit pro sebe a mimčo?
Díky moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20923
2.3.22 10:09

https://www.porodnicebrno.cz/jdeme-rodit je tam odkaz co si vzit dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36157
2.3.22 10:11

Rodila sem tam 3×. Ty si vem hlavně toaletní papír aspoň 2 rule, ručníky, papuče, vlozky, porodnicke kalhotky a ostatní hygienické potřeby. Miminku plinky, měla sem i nějaký svoje oblecky abych nemusela pořád chodit měnit když se pokaka, poblije. Latkovou plinku, něco na namazani těla a zadečku. Brala jsem si i prebalovaci podložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
2.3.22 10:13

Všechno, jestli bude miminko v termínu. Na pokoji je jen přebalovací pult, umyvadlo a postýlka. Teď bych kecala, jestli půjčují oblečení deky a zavinovačky, dole na neonatologii půjčují.
Jestli bude předčasně, tak dole přechodně zařídí základní věci + půjčují oblečení, deky a zavinovačky. než si pořídíte vlastní, je tam lékárna ve dvoře.

Takže plenky, ubrousky, mast na promazání, bepanthen, sudocream, olejíček, dezinfekci na pupek, krém, něco na mytí. Víc mě z hlavy nenapadne z té kosmetiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
2.3.22 16:36

K tomu oblečení, nám třeba říkali, ať nepoužíváme vlastní, že kdyby se mimčo osypalo, ať můžou vyloučit, že to je z toho. To bylo teda na intermediární péči (2019).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.3.22 22:07

@Ammi8 Ahojky,já se tam chystám taky v Červnu tak se možná potkáme :).Kdy máš termín? Jinak Obilnak to má přímo na stránkách :).Já teda balím tašku později a i když to 3ditko ráda juknu na názory :).Co si ještě pamatují plynky pro mimi, rozbalovací podložku více kusů, krém na opruzeniny jsem brala :).Oblečeni jen na cestu domů:).Určo sem, ale na něco zapomněla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková