Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj všichni ![]()
Mám termín v červnu a chci rodit na Obilňáku v Brně. Chystá se tam někdo z Vás taky? Pokud ano, podělíte se se mnou o to, co plánujete si všechno pobalit pro sebe a mimčo?
Díky moc za rady ![]()
https://www.porodnicebrno.cz/jdeme-rodit je tam odkaz co si vzit dole
Rodila sem tam 3×. Ty si vem hlavně toaletní papír aspoň 2 rule, ručníky, papuče, vlozky, porodnicke kalhotky a ostatní hygienické potřeby. Miminku plinky, měla sem i nějaký svoje oblecky abych nemusela pořád chodit měnit když se pokaka, poblije. Latkovou plinku, něco na namazani těla a zadečku. Brala jsem si i prebalovaci podložky.
Všechno, jestli bude miminko v termínu. Na pokoji je jen přebalovací pult, umyvadlo a postýlka. Teď bych kecala, jestli půjčují oblečení deky a zavinovačky, dole na neonatologii půjčují.
Jestli bude předčasně, tak dole přechodně zařídí základní věci + půjčují oblečení, deky a zavinovačky. než si pořídíte vlastní, je tam lékárna ve dvoře.
Takže plenky, ubrousky, mast na promazání, bepanthen, sudocream, olejíček, dezinfekci na pupek, krém, něco na mytí. Víc mě z hlavy nenapadne z té kosmetiky.
K tomu oblečení, nám třeba říkali, ať nepoužíváme vlastní, že kdyby se mimčo osypalo, ať můžou vyloučit, že to je z toho. To bylo teda na intermediární péči (2019).
@Ammi8 Ahojky,já se tam chystám taky v Červnu tak se možná potkáme
.Kdy máš termín? Jinak Obilnak to má přímo na stránkách
.Já teda balím tašku později a i když to 3ditko ráda juknu na názory
.Co si ještě pamatují plynky pro mimi, rozbalovací podložku více kusů, krém na opruzeniny jsem brala
.Oblečeni jen na cestu domů:).Určo sem, ale na něco zapomněla ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.