Porodnice Ostrava názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
24.8.13 11:07

@SonaBN Díky za info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
24.8.13 11:50

Napsala jsi stížnost řediteli.

@verciceek píše:
Tak já jsem rodila v Ov-Porubě, císařem (ale akutním). Péče po císaři na JIP je skvělá, fakt se starají, milé sestry atd…k oddělení šestinedělí bych však kritikou nešetřila. Sestry mazec (hlavně ty děcké), neochotné poradit, bez úsměvu a hlavně všechno hooodně uspěchané!!! To mi vadilo ze všeho nejvíc. Asi je to tím, že se tam rodí dost dětí a ty sestry stoleté už to nebaví po tisickráté opakovat (a některé matky jsou fakt buď na hlavu nebo v depresi) a tak se s tím prostě neštvou…ale je to o lidech, můžeš chytnout dobrý personál. Co se týče odbornosti doktorů, tak jsou na tom ale velmi dobře…jizvu mám krásnou a doktoři jsou fakt zkušení. Celkově jsem ale slyšela více chvály na porodnici Ov-Vítkovice…
  • Citovat
  • Upravit
Tajenka
30.8.13 10:27

Ja rodila v Porube ( normalni porod), za me ok, s kazdym se jde domluvit, jen je tam fakt frmol a sestry z detskeho jsou vselijake -jedna byla dost nesympaticka. Ale na to muzes narazit kdekoliv. Hlavni je nedat se odbyt a snazit se jednat vzdy slusne. Ale dobre tam varili :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková