Porodnice v Chomutově?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4216
6.8.12 12:52
@buterflye píše:
@Melounek jj mě taky návštěvy vozili jídlo:-) tak doufám že tam budu přes víkend:-)bude víc návštěv :mrgreen: :P

Jo to je pravda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.8.12 12:52

@Melounek @Gabčulinda holky budete letos péct cukroví? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
6.8.12 12:58

@buterflye Zatím říkám jo ale jak to bude nakonec vypadat nevím :mrgreen: ale určitě to zatím mám v plánu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
6.8.12 13:03

@buterflye No já pravidelně peču 10 druhů a začínám na začátku listopadu, takže to tak udělám i letos, akorát toho nebudu péct tolik..Vloni jsme vyhazovala 2kila, co jsme nestihli sníst, takže se budu mírnit. No a v přípdě, že se nevejdu s pupkemdo kuchyně, tak bude péct chlap se synem a pokud potom vyhoříme, mám v záloze tchýni a mojí maminku :palec:. Jen mě zajímá, jak u nás budou vypadat Vánoce..To bude masakr :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.8.12 13:31

@Melounek @Gabčulinda no já jsem si říkala že cukroví péct nebudu. protože stát v kuchyni s tím velkým břichem se mi nechce a péct až nás pustí z porodnice taky nebudu.tak jsem příteli řekla ať se domluví s mamkou (ta peče ve velkém množství, takže mi cukroví dostáme i v květnu :mrgreen: ) jestli jim ho upeče (já většinou cukroví nejím, jen když jsem na návštěvě) jinak budou bez cukroví. už se domluvili :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.8.12 13:32

@Gabčulinda jj na Vánoce jsem taky zvědavá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
6.8.12 13:39

@buterflye No já už mám vyzkoušeno, jaké to je na Vánoce s bříškem, ale to jsem měla podstatně větší kuchyň a hlavně kolem mě neběhal malý upírek, takže jsem nemusela hlídat, jestli mi někdo neleze do trouby.. Třeba se tonakonec ještě všechno změní a nebudu péct vůbec :nevim:,i když to by mi chybělo..Miluju pečení cukroví. Vždycky si k tomu uvařím horkou griotku, pustím koledy, zapálím Frantíka a tak si to bez toho nedokážu představit.. Stačí, že letos nebudu mít čas na pohádky :,(. Zní to trochu sentimentálně, ale já miluju Vánoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
6.8.12 13:53

@Gabčulinda taky jsem zažila v vánoce s bříškem :pankac: ale přesně jak píšeš neběhal mi tam nikdo :mrgreen: to já mám jiný problém mi budem poprvé na vánoce sami :think: doteď jsme byli u našich ale teď se máme v září stěhovat do svého tak to bude celkové úplně jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
6.8.12 14:01

Já si taky pořád říkala, že doufám, že na štědrý den už budu doma, nakonec jsem rodila 21. a 25. nás pustili domu, takže jsem tam strávila štědrý den a bylo to takový smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
6.8.12 14:27

@tweetydee já jsem se narodila 25.12 :mrgreen: ale mamča už jela taky na stědrý den ale naštěstí ji to vyšlo až po rozdání dárečků :mrgreen: mě to naštěstí nehrozí to bych nechtěla na vánoce být v nemocnici :( to muselo být fakt smutný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.8.12 12:18

Můžete mi prozradit, na co potřebuju do nemocnice blok a tužku, jak je deklarováno v snad každém seznamu věcí potřebných k porodu? Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
19976
13.8.12 12:55

@ncc1701 :lol: hormony působí, tak aby si na něco nezapomněla :jazyk: Ale teď vážně, podle mě k ničemu, já ho teda určitě nepostrádala. Jedině, kdyby si si potřebovala psát po kolika minutách máš kontrakce. To jsem dělala já, když jsem měla planý výjezd do porodnice, protože jsem měla nějaký silnější poslíčky (pravidelný).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.8.12 13:26

@tweetydee
Aha, já myslela, že si tam můžu ve volných chvílích malovat nebo tak něco :-)))

• Citovat
  • Upravit
19976
13.8.12 16:12
@ncc1701 píše:
@tweetydee
Aha, já myslela, že si tam můžu ve volných chvílích malovat nebo tak něco :-)))

fantazii se meze nekladou, takovej porodní obrázek by byla hezká památka :palec: :mrgreen: a po porodu si můžeš zapisovat počet pročůraných plenek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
23.8.12 12:18

Já přemýšlím nad Kadaní, ale Most mám taky kousek :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková